Prevara ( kada svi varaju)

Dragi "krstaši"
Evo jedne teme iz realnog života, pa kome je mnogo dosadno u životu neka napiše po koju reč,...ali da bude stilski lepo napisano, gramatički ispravno, što više može produhovljeno , e.t.c.😁
'elem,...svi smo svedoci toga da živimo jedno veliko ludilo, lepo ja kažem da posle korone više nismo isti ljudi ( ko veruje ok, ko ne veruje uveriće se). Da ne dužim više,...tema je o tome :
Da li je prevara, ukoliko neko da pristanak?
Tipa, muž vara ženu, ona se ne protivi da ima ljubavnicu i obrnuto, ...mlađa populacija izlazi i viđa sa po pet osoba istovremeno i sl. Sigurno ste mili ili nemili svedoci ovakvih pojava i kako na ovaj moderni trend gledate? Da li je to napredak u muško- ženskim odnosima ili smo jednostavno i blago rečeno "otišli u tri lepe".
Hvala.😘
kako to misliš svi varaju ali uz pristanak?
širom zatvorenih očiju?

Kako gledate na taj fenomenom prevara uz pristanak partnera? Ljudi očigledno ne žele više da to skrivaju. Teško je prevaru dokazati, budući da niko nikome tada " ne drži sveću", osim ukoliko nisu totalni amateri, pa budu zatečeni na delu.😁💌
Gledam kao na još jedan prolazni trend koji se primio kao izgovor kod ljudi sa povećanim libidom i smanjenom koncentracijom za partnera

nije prevara dogovor je ali iz moje vizure besmislen dogovor
meni lično ne bi bio potreban neki blagoslov jer sve što je slatko u viđanju sa nekim pored zvaničnog partnera je upravo u toj konspiraciji haha
ovako nema svrhu

ono kad ti neko da blagoslov više ti se i ne ide.:roll:
Meni je to nešto najgluplje što sam u životu čula. Da ti neko "blagosilja" prevaru. :hehe:
Ko kome uopšte može i treba da brani takve stvari? Frapirana sam,...delimično i otuda ova tema. K'o fol u vezi su ili u stabilnom braku.
U čemu je onda "caka"? Da" selo "ne sazna pre njih.😁

Poslednja izmena:
Meni je to nešto najgluplje što sam u životu čula. Da ti neko "blagosilja" prevaru. :hehe:
Ko kome uopšte može i treba da brani takve stvari? Frapirana sam,...delimično i otuda ova tema. K'o fol u vezi su ili u stabilnom braku.
U čemu je onda "caka"? Da" selo "ne sazna pre njih.😁
Ma
kakvo bre blagosiljanje prevare.
To je samo stigao vrhunac moralnog pada covecanstva.
Sad se otvoreno propagira sve najgore u ljudskom ponasanju.
Onaj ko ce varati on ce to uciniti tako da se ne sazna.
Sigurno nece doci i reci e dusso dosadila si mi ja bih da kresnem nesto sa strane.

Ma
kakvo bre blagosiljanje prevare.
To je samo stigao vrhunac moralnog pada covecanstva.
Sad se otvoreno propagira sve najgore u ljudskom ponasanju.
Onaj ko ce varati on ce to uciniti tako da se ne sazna.
Sigurno nece doci i reci e dusso dosadila si mi ja bih da kresnem nesto sa strane.
Ma tjeraj to dok ne krene aktivno sjediti na dvije stolice

Dragi "krstaši"
Evo jedne teme iz realnog života, pa kome je mnogo dosadno u životu neka napiše po koju reč,...ali da bude stilski lepo napisano, gramatički ispravno, što više može produhovljeno , e.t.c.😁
'elem,...svi smo svedoci toga da živimo jedno veliko ludilo, lepo ja kažem da posle korone više nismo isti ljudi ( ko veruje ok, ko ne veruje uveriće se). Da ne dužim više,...tema je o tome :
Tipa, muž vara ženu, ona se ne protivi da ima ljubavnicu i obrnuto, ...mlađa populacija izlazi i viđa sa po pet osoba istovremeno i sl. Sigurno ste mili ili nemili svedoci ovakvih pojava i kako na ovaj moderni trend gledate? Da li je to napredak u muško- ženskim odnosima ili smo jednostavno i blago rečeno "otišli u tri lepe".
Hvala.😘

Мислим ипак да смо негде зезнули ствар.

Dragi "krstaši"
Hvala.😘
Није то од Короне, мада је лудило од тада веће.

Back