Zasto muskarci lazu? ... a zene placu?

pa dobro ne znaci,ali ipak ne bih rekla da je laganje pozeljna odlika "pravog muskarca" sta god on predstavljao.
mislim svi nekada lazu,ali te male lazi ili dnevne gluposti tipa kad te neko smara pa kazes e moram da uradim to i to ili sta god tog tipa nisu nista posebno.ali ja pod laganjem podrazumevam mnogo teze stvari a to vec ne volim.

Ok. Ja sam hteo da kazem da je za pravu laz potrebna inteligencija i hladnokrvnost, a ne da je pozeljno lagati ;) Shtavishe smatram da se svaka veca laz pre ili kasnije obije o glavu, bio taj neko provaljen, ili ne...

Zasto muskarci lazu? ... a zene placu?

.........zene plachu zato shto je ljudski organizam sastavljen od 2/3 vode ,pa se one tako nadaju da ce smrshati lakshim putem i biti bolje ribe ,a mushkarci lazu jer su chuli da ko laze raste mu nos a poznato je da zene misle da ko ima veliki nos ima i veliku patku ,znachi mushkarci lazu zbog zena a zene plachu zbog mushkaraca ........jednostavno .............:lol::lol::lol:

'De si piskaralo 100 god! :D
Hteo sam da kazem da kada su u pitanju "velike" lazi, ipak je potrebno neshto vishe od puke potrebe da se neko slaze ;)

slazem se

@ludopileglodjekosku
Zašto je Princezu žuljalo ono zrno graška ispod deset dušeka? - to je samo bajka
Zašto neki ljudi vole da pljuju po ulici? - nekultura ili previse opusteni i bas ih briga za tudje misljenje i sto se nekom gadi kad to vidi
Koja budala je iskopala onu rupu u sred trotoara ispred moje zgrade? - ne znam stvarno:D
Zašto je pivo gorko? - odgovor dao Jedi Master
Ko je izmislio tampon? - ili muskarac ili zena -mada mislim ali nisam sigurna da je muskarac u pitanju

slazem se

@ludopileglodjekosku
Zašto je Princezu žuljalo ono zrno graška ispod deset dušeka? - to je samo bajka
Zašto neki ljudi vole da pljuju po ulici? - nekultura ili previse opusteni i bas ih briga za tudje misljenje i sto se nekom gadi kad to vidi
Koja budala je iskopala onu rupu u sred trotoara ispred moje zgrade? - ne znam stvarno:D
Zašto je pivo gorko? - odgovor dao Jedi Master
Ko je izmislio tampon? - ili muskarac ili zena -mada mislim ali nisam sigurna da je muskarac u pitanju

eto, i ti lažeš!
princezu je žuljalo jer je jadna usled nedostatka seksa isfrustrirana pa joj sve smeta...
neki ljudi vole da pljuju po ulici jerbo vole da šire bacile
rupu su iskopali radnici gradske službe
pivo je gorko jer da je slatko bilo bi baš bljakavo, i ne bi bilo interesantno, gojilo bi još više i ne bi bilo pivo
a tampon je izmislio tim eksperata kom se smučilo da se žene žale na uloške...

a muškarci lažu jer im je lakše da slažu lepo nego da im zvocamo zbog ružne istine

a žene plaču iz više razloga
- hvataju na suze
- preopterećene su i preemocionalne
- prolaze kroz pms i klimakse i razna čuda
- tako prazne bes i tugu
još par razloga al nisam baš sigurna, ne bih da slažem pa da plače neki muškarac

jer time ode tvoja teorija o lažljivim muškarcima i plačljivim ženama u pm

a muškarci lažu jer im je lakše da slažu lepo nego da im zvocamo zbog ružne istine

a žene plaču iz više razloga
- hvataju na suze
- preopterećene su i preemocionalne
- prolaze kroz pms i klimakse i razna čuda
- tako prazne bes i tugu
još par razloga al nisam baš sigurna, ne bih da slažem pa da plače neki muškarac

jer time ode tvoja teorija o lažljivim muškarcima i plačljivim ženama u pm

Kad mi neko kaže žene hvataju na suze glavu bi mu ili joj polomila. Ok naravno da ima i toga ali ispade da je sve lažno ...
Slažem se da su žene/devojke/majke preopterećene razno-raznim razmišljanjima - npr. majke brinu o svim stvarima vezanim za kuću-računi, šta nedostaje u frizu, kome u porodici fali nešto od garderobe ili obuće(za ovo ne verujete ali kad bi upoznali moju majku dobili bi ste potpunu sliku...)
devojke-razmišljaju o tome razno-raznim banalsnotima (ako su u vezi) stalno sebe preispituju, razmišljaju o stvarno ne bitnim stvarima umesto da se opuste i budu kao muškarci da im sve bude ravno (lično iskustvo)

NPR:Koliko broj muškaraca sam rasprema krevet ili menja posteljinu - mame, sestre, devojke... rade za njih (čast izuzetcima) dodiše oni koji su išli u vojsku promene tu osobinu kad se vrate...

Back