Krivoslavna
Početnik
- Poruka
- 25
Ovo me prati još od kada sam bila mala, još od vremena pre nego što je moje detinjstvo postalo užasno (tema za drugo vreme). Imam neku grdnu opsesiju sa mrakom. Pod tim se podrazumeva to da volim noć i mračna mesta, volim mutne/mračne strane društva i interneta, opsednuta sam mračnim misterijama i istraživanjem najčudnijih mračnih tema, opsednuta sam mračnim stvarima u širem smislu, kao i to da generalno volim da mi raspoloženje bude mračno (ako nije, onda postajem tužna/depresivna i ne osećam se kao "pravo ja") i da mi ličnost bude mračna. Imam celu višedržavnu mentalnu listu mračnih lokacija gde se osećam najlepše/najmračnije, imam ogromnu kolekciju linkova ka informacijama o mračnim/zabačenim temama svih kategorija, više svezaka punih jako mračnih crteža i tekstova, volim igrice sa mračnom atmosferom, volim da palim sveće u slabo osvetljenoj sobi da stvorim mračnu atmosferu, žestoko obožavam "granične prostore" (eng. liminal spaces), itd... Ne znam, ali kao da sam iz dubine svesti/srca stvorena za mrak. Probala sam više puta da budem "normalna" po ovom pitanju, ali svaki put kada pokušam meni ode mentalno zdravlje jer potiskivanje ljubavi prema mraku mi daje osećaj kao da pokušavam da potisnem ono što u srcu jesam. Da li iko zna zašto sam ovakva? Meni sve ovo ne utiče negativno na život (zapravo, u prisustvu mraka mi sve bolje ide); ali neki ljudi misle da samnom nešto nije uredu jer sa bukvalno zavisna od svega što je mračno, dok su drugi ljudi fascinirani mojom ličnošću.