Zašto me privlače mračne stvari

Truman

Elita
Poruka
21.439
Volim crna odela najviše, to je bukvalno najbolja boja na svetu. U svakodnevnom životu sam dominantna/alfa žena i sadista sam u smislu da volim da gledam propast svoji protivnika, a i volim da svakoga ko mi stvara probleme tretiram apsolutno nemilosrdno kao besna gospodarica (i iz toga vučem jako zadovoljstvo). Svi, osim onih koji su dobri prema meni, se bukvalno plaše da me imalo naljute. Oni koji me znaju i vole, njih tretiram divno i sa puno empatije. Kada je seks u pitanju, želje su mi suprotno od prethodno navedenog. Seksulani nagon mi je vrlo jak ali nisam još našla nekog dobrog partnera (niti ženu niti muškarca, biseksualna sam) koji želi da mi ispuni želje, jer su izgleda jaki sadisti retka stvar ovih dana. Ne želim javno da pričam svoje fantazije (i iskreno nisam ni sigurna da li bih smela, ne želim da me zeznu moderatori) sada javno ali znajte da je moj nivo mazohizma nešto što zastrašuje i mnoge u BDSM svetu. Ako želite generalnu sliku moje svakodnevne ličnosti, ja sam stroga i jako formalna/ozbiljna žena koja voli da bude na vrhu svega i ne trpim one koji me imalo loše tretiraju, a oko dobrih ljudi se malo opustim i njih trtetiram kao zlato. Dominiram u društvenim situacijama, volim da pomažem drugima jer mi to isto pruža zadovoljstvo (svi me na primer gledaju kao neki društveni autoritet za razne oblasti gde imam dosta znanja). Često se motam po raznim mutnim grupama i radim mutne stvari (ne brinite, ništa loše, lol). Najviše volim da se družim sa ljudima koji imaju ADHD i/ili autizam (kao i druge vidove neurodivergentnosti, ne znam gde bih ja spadala jer imam poneke simptome od raznih ali ne dovoljno jako da bude neka konkretna dijagnoza), jer je meni nekako lepše sa njima (često su im ličnosti i način razmišljanja sličniji meni iako nisam, koliko ja znam, autistična) i oni me barem razumeju i ne zezaju me kao što me mnogi "obični" ljudi zezaju jer sam drugačija od "normale". Često ljudi misle da sam 10 godina starija nego što jesam, da imam "staru dušu", a sve moje drugarice su 10+ godina starije od mene. Ne volim da budem oko drugih ljudi osim u slučaju da osećam potrebu za društvom, i čak i najbolje druženje me jako umara. Ima još puno ali čak i ovo što sam napisala je zahtevalo truda i po da prebacim u reči, jer više pamptim u slikama/osećanjima nego u rečima.
Definitivno bi bilo zanimljivo upoznati te i posmatrati te.
I šteta što mi nisi odgovorila na ono prethodno pitanje...mnogo toga može da se iskopa iz tog "magičnog kruga".

Alter_Ego_

Legenda
Poruka
67.125
zašto isključuješ mogućnost da je ova mala real thing?

u moru pozerki pojavi se neka zaista opičena, kao onaj jutjuber - report of the week, lik je zaista takav i tako živi, nije predstava zarad lajkova...
Nicim nije pokazala da je real thing, ali je pokazala da je pozerka.

Ista je kao ostale, te ne mora da se pravi da je nesto posebno.

Da jeste, ne bi imala potrebu da se reklamira.

Alter_Ego_

Legenda
Poruka
67.125
mogla bi da te demantuje recimo tako što postavi neku svoju real crazy shit fotku... ili bar neka je meni pošalje na pp pa ću ti prepričati :D
Sad vec smaras.

Branis je u 10 postova.

A ona nema jezik i tastaturu, pa ako joj treba da objasni nesto, ona ce sama da objasni.

Za takve kao ti se kaze ono:"Ne's jebat!".

Pa se posle pitas ovde na 30 autorskih tema, vec 10 godina, zasto ne mozes da nadjes ribu.

Pa ne mozes kad se ovako ponasas kao najjadniji simp.

Poruka
8.624
Ovo me prati još od kada sam bila mala, još od vremena pre nego što je moje detinjstvo postalo užasno (tema za drugo vreme). Imam neku grdnu opsesiju sa mrakom. Pod tim se podrazumeva to da volim noć i mračna mesta, volim mutne/mračne strane društva i interneta, opsednuta sam mračnim misterijama i istraživanjem najčudnijih mračnih tema, opsednuta sam mračnim stvarima u širem smislu, kao i to da generalno volim da mi raspoloženje bude mračno (ako nije, onda postajem tužna/depresivna i ne osećam se kao "pravo ja") i da mi ličnost bude mračna. Imam celu višedržavnu mentalnu listu mračnih lokacija gde se osećam najlepše/najmračnije, imam ogromnu kolekciju linkova ka informacijama o mračnim/zabačenim temama svih kategorija, više svezaka punih jako mračnih crteža i tekstova, volim igrice sa mračnom atmosferom, volim da palim sveće u slabo osvetljenoj sobi da stvorim mračnu atmosferu, žestoko obožavam "granične prostore" (eng. liminal spaces), itd... Ne znam, ali kao da sam iz dubine svesti/srca stvorena za mrak. Probala sam više puta da budem "normalna" po ovom pitanju, ali svaki put kada pokušam meni ode mentalno zdravlje jer potiskivanje ljubavi prema mraku mi daje osećaj kao da pokušavam da potisnem ono što u srcu jesam. Da li iko zna zašto sam ovakva? Meni sve ovo ne utiče negativno na život (zapravo, u prisustvu mraka mi sve bolje ide); ali neki ljudi misle da samnom nešto nije uredu jer sa bukvalno zavisna od svega što je mračno, dok su drugi ljudi fascinirani mojom ličnošću.
Koliko imaš godina? Ne moraš tačno, može okvirno. Dvadesetak? Više? Blizu trideset? Pedeset? Hm?

Antihejter

Domaćin
Poruka
4.475
Jao da i ja isto. Volim i horor filmove sa tim temama do te mere da čak i mnogi veliki ljubitelji horora su zastrašeni s činjenicom da uživam u gledanju svega što čak i njih preterano plaši.
Ma opusti se. Ja sam se tako 20 godina pitao zašto volim slike sa lobanjama, čak sam pitao one što takve slike/fotografije objavljuju da li je sa mnom sve u redu? Oni nisu znali odgovor, ali ja sam godinama kasnije shvatio sam. Prosto voliš i nisi jedina niti "nenormalna".
Štaviše, voljenje "mraka" je vrlo često odraz više inteligencije- prosti ljudi sa 88 IQ prosto ne kapiraju.

P.S. Evo i ovde na forumu imaš "Fantaziju i mračnu umetnost" @Branko Lori daj link, molim te, ne mogu da nađem.

Antihejter

Domaćin
Poruka
4.475
FB_IMG_16728631308118053.jpg

Antihejter

Domaćin
Poruka
4.475
Red Room (2017) (Upozorenje, ovo ima dosta NSFW i jako jako krvavih scena ako ikome to smeta)
Human Centipede
Sisters of Death
Sleepaway Camp
bilo koji film sa "Amityville" u nazivu, naročito stariji

Ima ih još mnogo ali sam pozaboravila nazive nažalost

Da da, mrak je moji izbor i mesto opuštanja/sreće. Jedino što me ponekad guši je glupi društveni pritisak od "normalnih" ljudi koji misle da ne trebam biti mračna jer u njihovim glavama nešto "nije u redu" samnom, ali iskreno sve više bežim od takvog društva i radije bih bila usamljena nego da me ljudi loše gledaju zbog onoga što neizbežno jesam.
Vidiš da si i sama napisala "normalni" sa znacima navoda, tako i jeste. Stvar ukusa a ne duševno oboljenje.
Štaviše, psihijatri & psiholozi preporučuju šetnju po groblju.

FB_IMG_16728635492913730.jpg

Branko Lori

Stara legenda
Poruka
90.067
Ma opusti se. Ja sam se tako 20 godina pitao zašto volim slike sa lobanjama, čak sam pitao one što takve slike/fotografije objavljuju da li je sa mnom sve u redu? Oni nisu znali odgovor, ali ja sam godinama kasnije shvatio sam. Prosto voliš i nisi jedina niti "nenormalna".
Štaviše, voljenje "mraka" je vrlo često odraz više inteligencije- prosti ljudi sa 88 IQ prosto ne kapiraju.

P.S. Evo i ovde na forumu imaš "Fantaziju i mračnu umetnost" @Branko Lori daj link, molim te, ne mogu da nađem.
https://forum.krstarica.com/threads/dark-and-creepy-art.928078/page-33
https://forum.krstarica.com/threads/fantasy-art.919306/page-103
https://forum.krstarica.com/threads/roberto-ferri-lepota-bizarnosti.931789/page-5
https://forum.krstarica.com/threads/zdzislaw-beksinski.922329/page-9
https://forum.krstarica.com/threads/skulpture-vecnog-mira-i-secanja.923464/page-12

bmaxa

Buduća legenda
Poruka
41.933
ajmo malo da ozivimo temu;
What is it that you are doing here? I know, I don't know What is it that you are doing my dear? I know, I don't know I am gonna follow you tonight All the way, all the way home I am gonna find you in the night All the way, all the way home You see me you see a stranger I see you I see danger Pain, always pain Pain, always pain Pain Breaks the rhythm Breaks the rhythm Breaks the rhythm Pain, pain Breaks the rhythm Breaks the rhythm Breaks the rhythm Pain Pain Breaks the rhythm Breaks the rhythm Breaks the rhythm Pain, pain Breaks the rhythm Breaks the rhythm Breaks the rhythm Pain, pain Breaks the rhythm Breaks the rhythm Breaks the rhythm Pain, pain Breaks the rhythm Breaks the rhythm Breaks the rhythm Pain, pain Breaks the rhythm Breaks the rhythm Breaks the rhythm Pain, pain Breaks the rhythm Breaks the rhythm Breaks the rhythm Pain Pain, pain Breaks the rhythm Breaks the rhythm Breaks the rhythm Pain, pain Breaks the rhythm Breaks the rhythm Breaks the rhythm Pain, pain Breaks the rhythm Breaks the rhythm Breaks the rhythm Pain, pain Breaks the rhythm Breaks the rhythm Breaks the rhythm Pain, pain Breaks the rhythm Breaks the rhythm Breaks the rhythm Pain, pain Breaks the rhythm Breaks the rhythm Breaks the rhythm Pain, pain Breaks the rhythm Breaks the rhythm Breaks the rhythm Pain, pain Breaks the rhythm Breaks the rhythm Breaks the rhythm Pain Where were you when I was out of line? I know, I don't know You and me in your thoughts, alone So it goes, so it goes I am needing this from you tonight Your side, your dark side I want you to turn off the light Your side, your dark side Pain, I love pain Pain, I love pain Pain, I love pain Pain, I love pain Pain Breaks the rhythm Breaks the rhythm Breaks the rhythm Pain, pain Breaks the rhythm Breaks the rhythm Breaks the rhythm Pain, pain Breaks the rhythm Breaks the rhythm Breaks the rhythm Pain, pain Breaks the rhythm Breaks the rhythm Breaks the rhythm Pain, pain Breaks the rhythm Breaks the rhythm Breaks the rhythm Pain, pain Breaks the rhythm Breaks the rhythm Breaks the rhythm Pain, pain Breaks the rhythm Breaks the rhythm Breaks the rhythm Pain, pain Breaks the rhythm Breaks the rhythm Breaks the rhythm