Truman
Elita
- Poruka
- 21.439
Definitivno bi bilo zanimljivo upoznati te i posmatrati te.Volim crna odela najviše, to je bukvalno najbolja boja na svetu. U svakodnevnom životu sam dominantna/alfa žena i sadista sam u smislu da volim da gledam propast svoji protivnika, a i volim da svakoga ko mi stvara probleme tretiram apsolutno nemilosrdno kao besna gospodarica (i iz toga vučem jako zadovoljstvo). Svi, osim onih koji su dobri prema meni, se bukvalno plaše da me imalo naljute. Oni koji me znaju i vole, njih tretiram divno i sa puno empatije. Kada je seks u pitanju, želje su mi suprotno od prethodno navedenog. Seksulani nagon mi je vrlo jak ali nisam još našla nekog dobrog partnera (niti ženu niti muškarca, biseksualna sam) koji želi da mi ispuni želje, jer su izgleda jaki sadisti retka stvar ovih dana. Ne želim javno da pričam svoje fantazije (i iskreno nisam ni sigurna da li bih smela, ne želim da me zeznu moderatori) sada javno ali znajte da je moj nivo mazohizma nešto što zastrašuje i mnoge u BDSM svetu. Ako želite generalnu sliku moje svakodnevne ličnosti, ja sam stroga i jako formalna/ozbiljna žena koja voli da bude na vrhu svega i ne trpim one koji me imalo loše tretiraju, a oko dobrih ljudi se malo opustim i njih trtetiram kao zlato. Dominiram u društvenim situacijama, volim da pomažem drugima jer mi to isto pruža zadovoljstvo (svi me na primer gledaju kao neki društveni autoritet za razne oblasti gde imam dosta znanja). Često se motam po raznim mutnim grupama i radim mutne stvari (ne brinite, ništa loše, lol). Najviše volim da se družim sa ljudima koji imaju ADHD i/ili autizam (kao i druge vidove neurodivergentnosti, ne znam gde bih ja spadala jer imam poneke simptome od raznih ali ne dovoljno jako da bude neka konkretna dijagnoza), jer je meni nekako lepše sa njima (često su im ličnosti i način razmišljanja sličniji meni iako nisam, koliko ja znam, autistična) i oni me barem razumeju i ne zezaju me kao što me mnogi "obični" ljudi zezaju jer sam drugačija od "normale". Često ljudi misle da sam 10 godina starija nego što jesam, da imam "staru dušu", a sve moje drugarice su 10+ godina starije od mene. Ne volim da budem oko drugih ljudi osim u slučaju da osećam potrebu za društvom, i čak i najbolje druženje me jako umara. Ima još puno ali čak i ovo što sam napisala je zahtevalo truda i po da prebacim u reči, jer više pamptim u slikama/osećanjima nego u rečima.
I šteta što mi nisi odgovorila na ono prethodno pitanje...mnogo toga može da se iskopa iz tog "magičnog kruga".