Zašto je Bog izbacio Adama i Evu iz Raja?

Iako mnogi ljudi veruju da je Bog izbacio Adama i Evu iz raja zato što Eva nije mogla da zadrži svoju radoznalost (ili glad) za Drvo znanja, u pitanju je nešto drugo...

Šta vi mislite, šta je razlog?
Bog preko Biblije objasnjava sve samo treba razumeti.
Jedno je radoznalost a drugo svesno krsenje Bozjeg zakona koji je Bog njima dao.

nego,hajde da dam bar nesto - suvise sam nizak,debeo u ruzan,talentirano glup,ali mi to uopste ne pomaze da imam lep brak jer se ne znam zasto zene pale na mene onako iz prve,evropski sam sampion djiu djicua, jako dobro pevam pa toga radi prakticki "zatvaram kafane"svako vece...ah da,i veceras nesto mnogo lazem
eto o kakvim ti manama misliš
ebeš takvog vernika :hahaha:

Трећи мускетар. И овај воли Елену. Каже јако јако добре књиге има и ко њу чита као да чита Арчибалда Рајса или владику Николаја, а неки суботари је одбацују јер је превише конзервативна и по Библији.

eto o kakvim ti manama misliš
Pitrao si za mane bato i evo j ti priznao ,sta hoces vise od ovog,da ti izjavu overim kod notara ? :D
ebeš takvog vernika :hahaha:
Ovo je vec ozbiljna pretnja koju shvacam veoma oprezno,sva sreca sto nisi od onih aktivnih jer bi ti tada nikad ne bih okrenuo ledja,cak ni kad odem s nekog tvog glup...pardonb,neprikladnog komentara.

Трећи мускетар. И овај воли Елену. Каже јако јако добре књиге има и ко њу чита као да чита Арчибалда Рајса или владику Николаја, а неки суботари је одбацују јер је превише конзервативна и по Библији.
on je subotar mesijanski jevrej koji gusla na srpskim guslama

on je subotar mesijanski jevrej koji gusla na srpskim guslama
Pazi ovu Mikijevu obradu Lazarice:

Umjesto "gledajući u IKONU knez odgovara" ide "gledajuci u NEBESA knez odgovara".
"Kleknu Miloš pred IKONU" postade "kleknu Miloš sa ORUŽJEM"
"On poziva u molitvi Svetog Zosima" je "on poziva u molitvu Boga Isusa"
"Za tebe ću i krst časni" ide "za tebe ću i za Hrista".

Još malo će kneza Lazara proglasiti poklonikom subote.

Pazi ovu Mikijevu obradu Lazarice:

Umjesto "gledajući u IKONU knez odgovara" ide "gledajuci u NEBESA knez odgovara".
"Kleknu Miloš pred IKONU" postade "kleknu Miloš sa ORUŽJEM"
"On poziva u molitvi Svetog Zosima" je "on poziva u molitvu Boga Isusa"
"Za tebe ću i krst časni" ide "za tebe ću i za Hrista".

Još malo će kneza Lazara proglasiti poklonikom subote.
ma nije vredan spomena

А ти је не волиш? Опа то су нове информације.
Do sada smo na ovom forumu videli da si upravo ti njen najveci fan stoga ti niko ovde jos uvek ne moze parirati na tom planu...moje simpatije prema knjigama EGW su prakticni neprimetljive u odnosu na gabarita tvoje ljubavi koja se pretocila kroz tvoje masivne citate njenih knjiga.

Poslednja izmena:

Back