Cackalica21
Iskusan
- Poruka
- 5.575
Nema veze koliko godina nešto izučavaš, ako loše vladaš logikom, kao što i radiš.
To je samo dokaz da kada sabereš neke stvari, proizvoljnom metodom, dobiješ brojeve koji se podudaraju.
Ali ti to ne kapiraš.
Pseudonaučnik u najboljem slučaju...zato ti kažem da objaviš istraživanje, pa da to bude oficijalno.
Kada prođe naučnu analizu, možemo da pričamo da je to naučni dokaz.
Bilo bi interesantno videti tada tvoju reakciju, ako rezultat ne bude kakav umišljaš da jeste.
Ne zavaravaj samog sebe.
znaci ti ces meni suditi mojoj logici sa budalastim slikama

To je samo dokaz da kada sabereš neke stvari, proizvoljnom metodom, dobiješ brojeve koji se podudaraju.
Ali ti to ne kapiraš.
ali ti nisi uopste ni pogledao da ti imas pravo glasa po tom pitanju, da te neko uzme za ozbiljno, sve se svodi mozda ovako mozda onako, a kad te pitam direktno razumijes li to sto ti je prezentirano, siguran sam 100% da ne razumijes....a htio bi mi malo palamudit ovdje.
Kada prođe naučnu analizu, možemo da pričamo da je to naučni dokaz.
ma evo sve trcim pa zapinjem da trazim nekoga ko ce tebe ubijedjivati poslije
Bilo bi interesantno videti tada tvoju reakciju, ako rezultat ne bude kakav umišljaš da jeste.
sinko, ja sam licno provjerio u detalje ono sto sam prezentirao, nije to nesto ja nasao, i ne znam nista o tome i da cekam da mi tamo neki matematicar kaze svoje misljenje i potvrdi, a ja provjeravam licno to kao matematicar, gdje se testovi rade, dali nesto prolazi ili ne prolazi....znaci ti blage veze nemas skim ti uopste ovdje pricas.....ti mislis da sam ja tamo neka budala koja nista ne zna pa se moram oslanjati na druge, a imam sve potrebno znanje i instrumente za kvalitetnu analizu.
razlika izmedju mene i tebe ja da licno provjeravama i testiram stvari uz modernu tehnologiju dok se ti branis slicicama....jadno da jadnije ne mzoe biti i onda mislis da ima neki argument protiv mene ovdje...ma daj bizi tamo ba.....