Žalbe, kritike, predlozi, molbe

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nisi razumeo temu, što ne znači da i drugi ljudi nisu razumeli i da ne žele da učestvuju na njoj. Nije obavezno učešće na svakoj temi, to je stvar izbora...

Drugo (ovo smatraj opomenom), ni o čijem detetu ili članovima porodice, na ovom forumu, se ne može govoriti u negativnom kontekstu. To što je Inagadadavida pomenuo svog sina, ne vređa nikoga i ne obavezuje nikoga da o tome govori ili piše.

Ako ti se ne sviđa ideja, jednostavno ne postuj na temi, bar ovde nije teško naći po nešto za svačiji ukus.

Жалба

Ја нисам помињао његовог сина па ми је ипак неко обрисао пост који није био увредљив ни по ком основу
http://forum.krstarica.com/showpost.php?p=9629213&postcount=31

Једино је у тој теми увредљив наслов ЈЕР СЕ РЕЧ УИСТИНУ ИЛИ ВАИСТИНУ ПОТРЕБЉАВА ЈЕДИНО ПРИЛИКОМ РОЂЕЊА или ВАСКРСЕЊА ГОСПОДА ИСУСА ХРИСТОСА НАЈВЕЋИХ ПРАВОСЛАВНИХ ПРАЗНИКА ШТО ЈЕ ПРИКАЧЕНО ПРВОМ МАЈУ... што свакако представља вређање на верској основи осведоченог атеисте...

Жалба

Ја нисам помињао његовог сина па ми је ипак неко обрисао пост који није био увредљив ни по ком основу
http://forum.krstarica.com/showpost.php?p=9629213&postcount=31

Једино је у тој теми увредљив наслов ЈЕР СЕ РЕЧ УИСТИНУ ИЛИ ВАИСТИНУ ПОТРЕБЉАВА ЈЕДИНО ПРИЛИКОМ РОЂЕЊА или ВАСКРСЕЊА ГОСПОДА ИСУСА ХРИСТОСА НАЈВЕЋИХ ПРАВОСЛАВНИХ ПРАЗНИКА ШТО ЈЕ ПРИКАЧЕНО ПРВОМ МАЈУ... што свакако представља вређање на верској основи осведоченог атеисте...
Ja sam je obrisao.

U gomili drugog spama zakačio sam i tvoju. Žao mi je, izvini. (Vratio sam je)

Ne razumemem?! Pre neki dan sam na ovoj temi dobila poen zbog jedne jedine replike, sa obrazloženjem - nema price na ovoj temi?! :evil:
A sad se ovde nadugačko i naširoko raspreda o postavljanju slika!!! Kome nije jasno kako se postavlaju slike i ko to
nije do sada savlado, ne mora ni da stavlja slike.

Kakvi su to dvostruki aršini? :rtfm:

Zatim, šta je sa idejom da se tek nakon 50 ili 100-og posta omogući postavljanje tema?

naravno da nema price.
ja sam trazio dodatno objasnjenje oko problema ;)
tu je velika razlika.

sto se tice drugog predloga, odbacuje se jer on gusi prava novoregistrovanih korisnika.

tehnicki je neizvodljivo zakljucati ceo forum osim jedne teme.
medjutim na dan sahrane ako hocete mozemo zakljucati kafanu.
To smo vec svojevrmeno radili na fudbalu kad su se desavali neki tragicni trenuci

a na korisnicima i njihovoj kulturi je da tog dana ne ulaze u medjusobne sukobe.

Ja uvek odem na Google (images) ukucam tekst (recmo: Makovi) i onda trazim koja mi slika odgovara. Izdvojim je sa dva klika misom, onda desnim klikom izaberem opciju-
Copy image location...
Ovde odem na :Umetni sliku, ostavim kopirani link, kliknem na OK i slika se pojavi ,
boksovi+013.jpg

Ali, desava se da slika jednostavno posle izvesnog vremena nestane...
Nestane kad sajt s kog si to skinula prekine link, a to često rade. Zato preporučujemo korisnicima da se učlane na neki od hostova za slike, tamo ih prenesu sa sajtova gde su ih uočili i onda slika ostaje zanavijek vijekova makar se i matični sajt ugasio. Kako se to sve radi piše vam recimo ovde:

http://forum.krstarica.com/threads/209309

A i nečiju smrt staviti kao lepljivu temu, niti je moralno niti je humano a nije ni profesinalno. Ja sam zgrožena,kao da je lepljiva tema naslovnica Kurira, užas.
Umesto da se nesrećni događaj stavio kao obaveštenje,čitulja, pomen iz poštovanja,on se prilepio kao top tema, stidite se moderatori.

можете ли да повећате капацитет потписа,100 цхар је срамотно мало,не могу да поставим никакву паметну реченицу а да је не сечем и смањујем,то је велики проблем

A i nečiju smrt staviti kao lepljivu temu, niti je moralno niti je humano a nije ni profesinalno. Ja sam zgrožena,kao da je lepljiva tema naslovnica Kurira, užas.
Umesto da se nesrećni događaj stavio kao obaveštenje,čitulja, pomen iz poštovanja,on se prilepio kao top tema, stidite se moderatori.

Mali Adađo je bila jedna od nas. Kada kažem nas, mislim na nas forumaše, bez obzira na naciju, veru, političko opredeljenje. Delili smo mnoge razgovore, mnoge zajedničke sate i dane.

_011_ je postavila vest o njenoj smrti, i ta vest je stavljena u lepljive, kako bi svi forumaši odmah uočili da je otišla jedna od nas. Pošto su svi saznali, ali i izrazili želju da joj odaju poštu, i poslednji pozdrav, tema je preimenovana u In memoriam.
Tema će biti u lepljivima, dok naša upokojena koleginica ne bude ispraćena na onaj svet.

Toliko zaslužuje.

Meni tvoja percepcija moralnog nije jasna. Po tebi svi koji joj odaju poštu na toj temi, jer drugog načina nemaju (sem Beograđana), su nemoralni i treba da se stide.
Zašto samo obaveštenje? Zašto ne tema na kojoj će joj se odati poslednji pozdrav? Mene bi bilo sramota da je tako kako ti predlažeš, jer uskratiti njenim kolegama da joj daju pomen i izraze žaljenje za njom, bila bi teška bruka.

P.S. Ne odgovaraj na ovaj post! Ovo je obaveštenje, i na ovoj temi nema diskusije. Možemo voditi diskusiju u nekoj od spam tema, ovde ne.

Svi koji posecuju forum , a i mnogi drugi su , siguran sam iskreno dirnuti ovako preranom smrti........i svi smo to napisali na ovaj ili onaj nacin u temo o njoj.............

Ja , licno, nakon sto sam napisao na temu o adadju, koliko mi je najiskrenije zao, nisam vise ni mogao ni zeleo da dalje pisem o bilo cemu ......o politici najmanje......toliko mi je bilo degutantno da nakon toga nastavim o Dinkicu ili EU ili bilo cemu............

Ugasio sam komp.........

Ali, gospodo, ovo sto ovaj covek pise i postavlja na temo o preminuloj devojci , je dno , bezobrazluk, nepostovanje , nevaspitanje.......zato me cudi da niste , gospodo moderatori reagovali , i izbirsali ovo.........

Od ovog momenta , naravno , stavljam na IGNORE ZA UVEK tog sto je napisao ovako ruzne reci , na temu koja je trebala da posluzi za iskren oprostaj od nekoga s kim smo , ili nismo promenili po koju rec, preko kompa.....................

Ne zelim vise da komentarisem na ovu temu, a taj, neka se stidi svoje bezobzirne nepristojnosti i nevaspitanja..

Svi koji posecuju forum , a i mnogi drugi su , siguran sam iskreno dirnuti ovako preranom smrti........i svi smo to napisali na ovaj ili onaj nacin u temo o njoj.............

Ja , licno, nakon sto sam napisao na temu o adadju, koliko mi je najiskrenije zao, nisam vise ni mogao ni zeleo da dalje pisem o bilo cemu ......o politici najmanje......toliko mi je bilo degutantno da nakon toga nastavim o Dinkicu ili EU ili bilo cemu............

Ugasio sam komp.........

Ali, gospodo, ovo sto ovaj covek pise i postavlja na temo o preminuloj devojci , je dno , bezobrazluk, nepostovanje , nevaspitanje.......zato me cudi da niste , gospodo moderatori reagovali , i izbirsali ovo.........

Od ovog momenta , naravno , stavljam na IGNORE ZA UVEK tog sto je napisao ovako ruzne reci , na temu koja je trebala da posluzi za iskren oprostaj od nekoga s kim smo , ili nismo promenili po koju rec, preko kompa.....................

Ne zelim vise da komentarisem na ovu temu, a taj, neka se stidi svoje bezobzirne nepristojnosti i nevaspitanja..

Takođe se ne slažem s tim što su upotrebljeni citati ... u prvoj polovinom posta http://forum.krstarica.com/showpost.php?p=9631258&postcount=112
Neukusno, neumesno ...

можете ли да повећате капацитет потписа,100 цхар је срамотно мало,не могу да поставим никакву паметну реченицу а да је не сечем и смањујем,то је велики проблем
Previše bi bilo 100 karaktera. Ovo je dovoljno za poslovice, misli i sl.

Takođe se ne slažem s tim što su upotrebljeni citati ... u prvoj polovinom posta http://forum.krstarica.com/showpost.php?p=9631258&postcount=112
Neukusno, neumesno ...

Шта је неумесно?
То што сам ставио мисли и речи моје другарице ?
То што сам наједином месту где сам могао да бдем над њом
причао о њој и о њеним мислима и речима?
То што сам поставио последње постове где смо заједно били на теми?
То је неумесно?
На колико си ти бдења био?
Колико си ти другова сахранио?
Ти ћеш да ми кажеш шта је неумесно.

Od njih živimo. Inače, svi su iz redova desnice. ;)

:hahaha:

A jel' video neko ovu moju poruku uošte ?

Šta predstavlja anketa u Skupštinskoj kafani ? Prazna je, nema nikakvog smisla ni funkciju i molim da ona bude ukinuta !

Jel 'oće neko od nadležnih da mi odgovori koju ulogu ima anketa u Kafani kad u njoj nema pitanja i rezultat je 0:0 i zašto se ta anketa ne briše ? Živo me zanima. :think:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back