Svi koji posecuju forum , a i mnogi drugi su , siguran sam iskreno dirnuti ovako preranom smrti........i svi smo to napisali na ovaj ili onaj nacin u temo o njoj.............
Ja , licno, nakon sto sam napisao na temu o adadju, koliko mi je najiskrenije zao, nisam vise ni mogao ni zeleo da dalje pisem o bilo cemu ......o politici najmanje......toliko mi je bilo degutantno da nakon toga nastavim o Dinkicu ili EU ili bilo cemu............
Ugasio sam komp.........
Ali, gospodo, ovo sto ovaj covek pise i postavlja na temo o preminuloj devojci , je dno , bezobrazluk, nepostovanje , nevaspitanje.......zato me cudi da niste , gospodo moderatori reagovali , i izbirsali ovo.........
Od ovog momenta , naravno , stavljam na IGNORE ZA UVEK tog sto je napisao ovako ruzne reci , na temu koja je trebala da posluzi za iskren oprostaj od nekoga s kim smo , ili nismo promenili po koju rec, preko kompa.....................
Ne zelim vise da komentarisem na ovu temu, a taj, neka se stidi svoje bezobzirne nepristojnosti i nevaspitanja..