N1 мења плочу: од критике високих маржи до одбране трговинских ланаца

Naravno da nije porasla već se bavite jeftinim populizmom i obmanjivanjem građana.

Vaša sreća je što se ovaj narod sastoji većinski od pritupih i naivnih sendvičara koje možete da jašete u večnost.

ocito da nemas pojma o ekonomiji

Nize cene = Bolji standard = Veca kupovna moc gradjana

Gde ste sada Piculini blokaderi @canavaro @SajaBg @S1MCRO @38imak @mario80

Kao sto vidite ove mere daju rezultate

Mogu ja da sam protiv ove vlasti kolilko hoces, dokazano je ustedeo sam oko 500 din na kupovini

Prodavci manje zaradili gradjanima vise novca u dzepu!
Pokupi sve te perece, jer uskoro niko nece da ih prodaje po tim cenama.

EU je 2009. usvojila rezoluciju koja osuđuje komunizam.

Ti si rekao da se ne treba distancirati od komunističkog diktatora koji je bio na vlasti u Jugoslaviji, a ja se distanciram od svih komunističkih diktatora.

Naš put je potpuno različit. Ja sam pravi zagovornik vrednosti EU, a ti si lažni.
Samo nacisti beže od Tita kao đavo od krsta. Jurio ih je po Sutjesci i Neretvi sa partizanima. Kuku meine Muttter!
Nadam se da nisi jedan od tih Herren pa ga se plašiš toliko. :per:

Samo nacisti beže od Tita kao đavo od krsta. Jurio ih je po Sutjesci i Neretvi sa partizanima. Kuku meine Muttter!
Nadam se da nisi jedan od tih Herren pa ga se plašiš toliko. :per:
European Parliament resolution of 2 April 2009…whereas the dominant historical experience of Western Europe was Nazism, and whereas Central and Eastern European countries have experienced both Communism and Nazism

European Parliament resolution of 2 April 2009…whereas the dominant historical experience of Western Europe was Nazism, and whereas Central and Eastern European countries have experienced both Communism and Nazism
Nisi mi odgovorio na pitanje?

Što se plašiš Waltera čak i danas kad je (jednom nogom) u grobu? (pun intended)

Back