Žalbe, kritike, predlozi, molbe

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
??
Meni ovo nije jasno ...

bojim se da nisam razumeo :)

На пример,........
На теми "Протест",...да бих поставила слике са протеста,..морала сам
све оне претходне да избришем...које сам раније слала као "прилог" на
неку ранију тему.
(а бришем их тако што уђем у мој профил,
па отворим "прилози"...
тамо ми се појави,..табела, као што је ова испод (тренутно је сада
та попуњеност)

"Статистике прилога
Тренутно користите 771,7 KB за чување 16 послатих прилога."

и црвеном бојом обележена попуњеност, а зеленом слободан простор...

и наведене су све те слике које сам поставила.

Тако да када бих сад хтела нове слике да пошаљем,..не бих могла,
не дозвољава ми,...па бих онда морала да избришем ове...
опет на начин који сам описала...

Ух, не знам да ли сте ме разумели,...баш сам га запетљала,..
Много ми је жао што сам све фотографије морала да избришем,
оне које сам до сада постављала...

Meni slike jednostavno NESTAJU:eek:
Vise puta mi se desilo da neku postiram, a pogledam kasnije (ili sutradan) slike nema...
Najsveziji primer: Sinoc sam ostavila na Ambasadi sliku " Makovi kraj pruge", a jutros je nema.
Slika je zaista bila velikog formata, pokusala sam da je zamenim istom slikom manjeg formata, ali, nije bilo opcije Izmeni, pa sam odustala.

Moguce da je neko od moderatora iz tog razloga sklonio sliku, ali, za ostale nisam sigurna.

U cemu je stos?!

kako si ostavljala slike, preko priloga ili direktno?
ako moze link ka tom postu.
Ja uvek odem na Google (images) ukucam tekst (recmo: Makovi) i onda trazim koja mi slika odgovara. Izdvojim je sa dva klika misom, onda desnim klikom izaberem opciju-
Copy image location...
Ovde odem na :Umetni sliku, ostavim kopirani link, kliknem na OK i slika se pojavi ,
boksovi+013.jpg

Ali, desava se da slika jednostavno posle izvesnog vremena nestane...

te slike koje tako nestaju verovatno nestaju sa servera odakle si skinula sliku to nema veze sa forumom
.
tako se i stavlja slika sa nekog linka.
na umetni sliku stavis link slike i on ce biti izmedju img tagova

mozes i peske da uradis
otkucas
Kod:
[img] pa paste linka slike i onda zatvoris tagove [/img]

tab je rekao pre neki dan da ovde nema visestrukih postova o jednom pitanju, predlogu i sl

i....?

a postavljanje slika, ovako i onako, moze se objasniti u jednoj recenici

samo osoblje juce nije htelo kiseloj da objasni, nego se sve nesto cudili. sve pise, ko oce da cita

Poslednja izmena:
На теми :

Re: Terorista OVK došao u Brđane!!!

корисника с никим "
sokrati " казнити,
због изношења неистине и вређања срба на Косову.

Ево један његов одговор на коментар и то са намигивањем

Taci jeste osudjen za zlocine, ali mu je kazna bila smesna (ne secam se misli da je bilo 2 godine)

dokazi.;)

Ne razumemem?! Pre neki dan sam na ovoj temi dobila poen zbog jedne jedine replike, sa obrazloženjem - nema price na ovoj temi?! :evil:
A sad se ovde nadugačko i naširoko raspreda o postavljanju slika!!! Kome nije jasno kako se postavlaju slike i ko to
nije do sada savlado, ne mora ni da stavlja slike.

Kakvi su to dvostruki aršini? :rtfm:

Zatim, šta je sa idejom da se tek nakon 50 ili 100-og posta omogući postavljanje tema?

Poslednja izmena:
Питање за модераторе ... Зашто је дозвољена тема на којој ИНИДАДА прича где му је син отишао на уранак?

Nisi razumeo temu, što ne znači da i drugi ljudi nisu razumeli i da ne žele da učestvuju na njoj. Nije obavezno učešće na svakoj temi, to je stvar izbora...

Drugo (ovo smatraj opomenom), ni o čijem detetu ili članovima porodice, na ovom forumu, se ne može govoriti u negativnom kontekstu. To što je Inagadadavida pomenuo svog sina, ne vređa nikoga i ne obavezuje nikoga da o tome govori ili piše.

Ako ti se ne sviđa ideja, jednostavno ne postuj na temi, bar ovde nije teško naći po nešto za svačiji ukus.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back