"Na stolu su ratni predlozi, Brisel hoće rat!" Orban se hitno javio iz Kopenhagena!

Ko zna sta su ta svijetla na nebu? Mozemo samo nagadjati. U materijalnom svijetu mi imamo ogranicene opcije spoznaje. Postoje razlicite dimenzije stvarnosti i razliciti entiteti (stvoritelj i otpadnici). Ti tkz. vanzemaljci su tu na zemlji, vladaju iz sjenke uz pomoc tajnih drustava.
U demokratiji, pa i ovoj na zapadu, 20% ne moze da izglasa i nametne tebi nesto sto neces. Bice demokratije, onoliko, koliko zasluzimo u cjelini.
Uljuljkani u svom konformizmu i miru, dopustamo da drugi vlada sa nama. Ipak, narodi se bude kad dodje do grla, kao u Srbiji npr.
Dakle, ako vecina odluci da samo 51% glasova svih biraca odlucuje o nekom pitanju, niko nece da kaze da je to teror vecine?

Razumijemo se.
Para vrti (...)
Bitan je profit.
Cinjenica da je ova tema, po mom misljenju, vrlo aktuelna, svrstana u neki region (?!), govori dovoljno o vezi kapitala i rata.
Zivela demokratija! :)
IT industrija je krenula da se selin u centralnu Aziju pre vise od 15 godina. To nema veze sa ratom ali ima sa profitom. I ima veze sa samim potrosacem. Mi kao potrosaci ne napustamo los proizvod vec trpimo los kvalitet i losu uslugu. Da se kupci okrenu alternativama i da pare prestanu da pune dzepove mozda se zapitaju zasto.

Opet spinuješ.

Brisel ne želi rat ali se sprema za eskalaciju s ozbirom da propali mirovni pregovori. Svi su pokušali da urazume Putina, uključujući i Trampa, pa čak je i Orban bio kod njega i nije ništa uradio.

Tako da, polako se ide u smeru zaoštravanja situacije i to voljom Putina. Nekada prosto ne možeš ništa da uradiš jer si već sve probao.
Da, u Briselu sve humanitarci...

pa moraju da uvoze kad godisnje gube zbog bele kuge makar milion

nemice vise ne radjaju i ne setaju decu

setaju kucuce
I sta mislis koga uvoze? Sigurno nece da ih kopaju bagerom iz peska po nekim pustijama. Dovode visoko obrazovane rumune, turke. Necemo o ukraincima oni beze od rata ima ih po evropi na svakom koraku. Amerika je bila obecana zemlja indusima. Posle Trampovih mera "zaposaljavajmo domace" imda da se cela evropa otima za njih.

P.S. To da li se nemci razmnozavaju ili ne je za drugu temu.

Orban se hitno javio iz Kopenhagena: "Na stolu ratni predlozi, Brisel hoće rat"!​

Mađarski premijer Viktor Orban naveo je iz Kopenhagena, gde učestvuje na samitu Evropske političke zajednice, da je situacija ozbiljna i da se na stolu nalaze, "otvoreni, ratno orijentisani predlozi".​

НА СТОЛУ СУ РАТНИ ПРЕДЛОЗИ, БРИСЕЛ ХОЋЕ РАТ! Орбан се хитно јавио из Копенхагена

Foto: Profimedia

- Žele da predaju sredstva EU Ukrajini. Pokušavaju ubrzati pristupanje Ukrajine svim mogućim pravnim trikovima. Žele finansirati isporuke oružja. Svi ovi predlozi jasno pokazuju da Brisel želi da ide u rat.

https://www.novosti.rs/planeta/svet...brisel-hoce-rat-orban-hitno-javio-kopenhagena

Tako kaze Orban da u Kopenhagenu dominiraju glasovi za objavu rata Rusiji

Rusija stanca Oresnike i sprema se za to

misljenja?
zao mi evrope i Rotschilda................ipak smo sa njima ziveli stotinama godina a sad odjednom da se izbrise sa mape..................

VUČIĆ IZ KOPENHAGENA: Svi se pripremaju za rat - niko više nikoga ne želi da sluša (VIDEO)​

В. Н.
02. 10. 2025. u 14:13

PREDSEDNIK Aleksandar Vučić obratio se iz Kopenhagena, gde učestvuje na samitu Evropske političke zajednice.​

ВУЧИЋ ИЗ КОПЕНХАГЕНА: Сви се припремају за рат - нико више никога не жели да слуша (ВИДЕО)

Foto: Printskrin/TV Pink

Predsednik je govorio o važnim sastancima, koje je imao, ali i onom koji sledi, a to je sastanak sa generalnim sekretarom NATO Markom Ruteom.

- Razgovarao sam sa kancelarom Mercom. Prisustvovao sam konferenciji koju su organizovali Makron i Meloni, protiv narkotrafikinga. Tu smo saznali neverovatne detalje, koliko novca zarađuju. Mnogo zemalja je bilo prisutno. Razgovarali smo o finansijskim efektima, zdravlju ljudi... O sintetičkim drogama...Mi kao cela Evropa moramo na to zajednički da odgovorimo - istakao je Vučić.

Opet spinuješ.

Brisel ne želi rat ali se sprema za eskalaciju s ozbirom da propali mirovni pregovori. Svi su pokušali da urazume Putina, uključujući i Trampa, pa čak je i Orban bio kod njega i nije ništa uradio.

Tako da, polako se ide u smeru zaoštravanja situacije i to voljom Putina. Nekada prosto ne možeš ništa da uradiš jer si već sve probao.
jel te bolela depilacija mozga

Dakle, ako vecina odluci da samo 51% glasova svih biraca odlucuje o nekom pitanju, niko nece da kaze da je to teror vecine?
Ne treba da se glasa oko neceg sto je neupitno. Npr, hindjab u kriscanskoj drzavi? Mnoga zakonska rjesenja se podrazumjevaju sama po sebi. Za mjenjanje drzavnog ustava potrebna je vecina od 75%. Vecina ipak mora da odluci, jer nema boljeg rjesenja.

VUČIĆ IZ KOPENHAGENA: Svi se pripremaju za rat - niko više nikoga ne želi da sluša (VIDEO)​

В. Н.
02. 10. 2025. u 14:13

PREDSEDNIK Aleksandar Vučić obratio se iz Kopenhagena, gde učestvuje na samitu Evropske političke zajednice.​

ВУЧИЋ ИЗ КОПЕНХАГЕНА: Сви се припремају за рат - нико више никога не жели да слуша (ВИДЕО)

Foto: Printskrin/TV Pink

Predsednik je govorio o važnim sastancima, koje je imao, ali i onom koji sledi, a to je sastanak sa generalnim sekretarom NATO Markom Ruteom.

- Razgovarao sam sa kancelarom Mercom. Prisustvovao sam konferenciji koju su organizovali Makron i Meloni, protiv narkotrafikinga. Tu smo saznali neverovatne detalje, koliko novca zarađuju. Mnogo zemalja je bilo prisutno. Razgovarali smo o finansijskim efektima, zdravlju ljudi... O sintetičkim drogama...Mi kao cela Evropa moramo na to zajednički da odgovorimo - istakao je Vučić.

Vucic koji se bori na evropskom putu protiv mafijasa i narkotrafikinga je kao da se Ted Bandi bori protiv serijskih ubica.

Јел се шалиш?А до сада као нису добијали?
Па сваки напад на Русију химарсима или дроновима припрема је одрађена сателитским снимцима.
А сателите за такве ствари имају само САД.
Али све је то недовољно за стратешки пораз Русије.
ni jedan himars nikad nije ispaljen na rusku teritoriju!!

Medvedev je obećao ruskom narodu da ukoliko i jedan američki ili nato projektil padne na rusko tlo on će narediti lansiranje Sarmate na vašingron, brisel, skoplje, berlin, vatikan i london!!!

Rusija ne može da savlada ni ruska sela uz granicu Ukrajine godinama, toliko o vojnoj sposobnosti.
ne bih se slozio, moze sve sta zamisli, ali ne zeli. iz istorije znamo kako i kada su se grupisali i jasno sa ciljem isli do poslednjeg u nesto.

zato je cela prica sa balkanom i rusijom samo zvalka za patriotske debile koji zvacu istu zvaku decenijama umesto da je izvade zalepe ispod ograde razuma i krenu koliko nas ima jos zivih u bolje sutra ka zapadu.

bas ko u tangu sto je marlon uradio. on se opametio sta je u zivotu najvaznije tek kad je popio metak. tako i mnogi sa politickim stavovima jer mantra da se opametis tek kad udjes u supak smrti nije tek tako izvaljena bezveze.

Back