Windows 8

Naime, zbog aktivacije windowsa, svi aktivatori zahtevaju od mene da budem admin. U Control Panelu meni stoji da sam admin, medjutim ovi programcici mene tretiraju kao da nisam. Nemam mogucnost nizakakvu promenu izmenu itd. iz razloga sto nije aktiviran sam windows. Ako mi neko moze pomoci oko toga kao i oko same aktivacije bio bih mu zahvalan, dok mi ne obrisu temu :))

hvala unapred svima (:

Naime, zbog aktivacije windowsa, svi aktivatori zahtevaju od mene da budem admin. U Control Panelu meni stoji da sam admin, medjutim ovi programcici mene tretiraju kao da nisam. Nemam mogucnost nizakakvu promenu izmenu itd. iz razloga sto nije aktiviran sam windows. Ako mi neko moze pomoci oko toga kao i oko same aktivacije bio bih mu zahvalan, dok mi ne obrisu temu :))

hvala unapred svima (:

Desni klik na program ,run as administrator.

Bezuspesno, ne mogu da kliknem bukvalno ni na jedan fajl desnim klikom, bilo to aktivator ili neki program u mom kompu, bas iz razloga jer mi ne dozvoljava i pojavi mi onaj prozor da posaljem detalje microsoftu o nastalom problemu :(

To ti je problem sa windowsom ili ti je aktivator zaražen.....ali bolje je da sačekaš još nekoliko dana dok ne smisle neku bolju aktivaciju...ovo do sada što ima aktivira Windows na šest mjeseci ali ih većina i ne radi nikako...

U ControlPanelu-u , pod Users Account, opcija Users Accounts Control, slajder povući skroz na dole, odnosno odabrati opciju Never Control.
Dakle, za bilo kakve izmene UAC mora biti isključen, to je prva i osnovna stvara i u win7 i u win8.

U ControlPanelu-u , pod Users Account, opcija Users Accounts Control, slajder povući skroz na dole, odnosno odabrati opciju Never Control.
Dakle, za bilo kakve izmene UAC mora biti isključen, to je prva i osnovna stvara i u win7 i u win8.

uradio sam to, ali i dalje kada otvorim bilo koji aktivator kaze mi da nemam privilegije, odnosno nisam admin :/

opa.jpg

hvala unapred svima (:

desni klik na My Computer - Manage - Local Users ang Groups - Users
ponovo desni klik na administrator pa Properties ..
tu imas opciju da ukljicis administratora,... po default-u je disable.
nakon toga log off itd .....

Може ли неко да ми објасни шта значи Аеро окружење? Кажу недостатак је на осмици.

Aero ti je ime za izgled interfejsa od win viste i sedmice ,tu se uglavnom misli na one fensi providni okvire prozora mada ne čini samo to aero ,u win 8 nema više tih providnih prozora :)

Win 7
winvista_rtm_5_01.jpg

Win 8
2h6906x.jpg

šta pričaš?
nema providnih prozora ?
deco begajte sa prozora da ne slušate šta čika lupa.

Pa naravno nema još ni stari start ali on je još postojao od win 95 tako da ne znam dali spada pod aero ,uglavnom kad ljudi pomenu aero misle na aero glass temu mada nije samo to aero nego još nekih par funkcija spada u njega.

Posto se polako zakuvava vreme je za jednu lepljivu posvecenu njemu :)

Sistem za debile i lečenje frustracija kad dodju gosti
eto nije windows "ha-pe" nego 7 sad 8

ali avaj ako treba jači računar Srbin će da kupi, Amerikanac neće
Ameri tek ove godine počeli masovnije da koriste win7 zbog poboljšane podrške (updateovi i security patches)
gde naš fenseraj zataji... mislim ne smeju da idu na update :D

Al imali windows "ha-pe" ili 7 ili 8 Balkancu najvažnije da radi yotube i winamp

Back