Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Sad sam video na netu kako se na njoj uključuje TPM 2.0, i to sam uradio. Ali mi još ostaje da uključim Secure Boot, ako to može. Pošto vidim da mora da se konvertuje particija na kojoj je Windows iz MBR u GPT.
Sad sam video na netu kako se na njoj uključuje TPM 2.0, i to sam uradio. Ali mi još ostaje da uključim Secure Boot, ako to može. Pošto vidim da mora da se konvertuje particija na kojoj je Windows iz MBR u GPT.
Kada sam kupovao novu mašinu 2019, samo sam instalirao Win10 (po prvi put, do tad sam koristio sedmicu) sa butabilnog fleša i to je to, sve je sistem sâm odradio. Šta su MBR, GPT, TPM, nisam imao pojma sve dok nisam počeo, poslednjih meseci, da istražujem šta je to što treba da podesim za Win11.