Vulgarnost u seksu

Boli me uvo za VIP status, zafrljačila bih ga u smeće.

A i ne patim od titule, pogodi zašto...jer imam pametan mozak.

Ali ali ! to ne znači da neću da išutiram forumsku nebulozu kad mi se nađe na putu.

Domaćin prema svom ličnom afinitetu deli javno goste na podobne i nepodobne. :lol:
Da li može nazadnije.

Retrogradno, nekulturno, zadrugsrski.

Ti ne bi trebalo da skidaš status "besna pečurka". Dok ne uvežbaš kontrolu
A sto bi ga zavrljacila? Imas neki jak odnos prema tom statusu. Cim bi ga zavrljacila. Poput nekog heroja u ratnom filmu ono denge denge ratata tamo borio se, video svega i svacega i onda kad dobije orden, on ode na liticu, pogleda ga, pa pogleda u nebo, zavrljaci ga i ode u suton, nov covek pocinje ispocetka.

Ali ok je i to Lule. Ljudi su u fokusu, to nam je priroda i ne treba bezati od toga bez obzira bilo da je legitimno ili ne.
Evo i ja krezub s mikropenisom, sad da stavim zube i da ugradim veliki penis, odem u klub, tehno ludilo, prileti neka ribetina i hoce odmah isto vece da me vodi kuci, ja bih bio u fazonu: aj pali e, nisi vredna i zavrljacio bih kuyac u di dzeja.

Poslednja izmena:
Znas kad se meni srce slomilo Lule? Davno pre jedno 20 i kusur godina, izadjem na marlboro parti, to je bilo na sajmistu, ludilo, zurka, ja ono bio u top formi, jos navukao neku majicu u bojama a da mi se vide bicepsi, sav hepi, raspolozen, seksi, osecao sam to od peta do temena glave, prilazim jednoj devojci, ona kulira, drugoj, trecoj, petoj i sve u fazonu kao seljaku jedan napaljeni mi smo ozbiljne devojkeu, a tamo bend neki miks tehno etno afro i crnac neki udarao u bubnjeve, ispadaju mu bicepsi i ono plavusa naprzena, znas ono i ona zna i svi oko nje znaju da je najbolja riba, hvata tog crnca bukvalno za kravatu, jer je imao onaj neki male striper fazon go do pasa i leptir masnu i pred svima ga odvlaci sa onom adrenalin facom, kao ovo ce yebati veceras bikoz hizbblek a vi ste seljaciu.

I znas sta sam tad naucio? Lajfs a bich i misija mi je da ih poyebem sto vise ali za jedno vece, znaci trill, pre nego odem pred svetog petra. I on ce mi gore smuckati jedan lep koktel, ukljuciti klimu da se oladim i reci ce mi: bajo, kapiram te.

A sto bi ga zavrljacila? Imas neki jak odnos prema tom statusu. Cim bi ga zavrljacila. Poput nekog heroja u ratnom filmu ono denge denge ratata tamo borio se, video svega i svacega i onda kad dobije orden, on ode na liticu, pogleda ga, pa pogleda u nebo, zavrljaci ga i ode u suton, nov covek pocinje ispocetka.

Metaforički
Vratila bih im. Tražila da odlepe s mog profila. Da prekreče.
Zamolila da istružu

Sto ih vise iskoristim za gnusno seksualno zadovoljstco to je moja misija ostvarenija na ovom planetu. To je karijera. Da razyebem sve sto ima veze sa lepim, moralnim i ostalim laznim, sranyima. I to da je ppgledam na vratima i da mi iz ociju jasno procita Hahahahaha yebo sam te.

Vulgarnost u seksu je sasvim normalna kad pricas sa svojim partnerom u svoja cetiri zida.
Ako kojim slucajem ides ulicom i vulgarises usput jer smatras da je to revolucionarni pokret
oslobadjanja od seksualnih inhibicija tj. recimo sedis sa drustvom i zenama svojih prijatelja
i poznanika pricas o njihovim ckama na nacin na koji o tome pises udobno sakriven iza ekrana,
vratices se kuci plav od glave do pete...
..ali ovo je virtualni prostor, ljudi sebi daju mnogo toga za pravo jer su izgubili vezu sa stvarnoscu
a u stvarnosti postoji nesto sto se zove Koprolalija a to se leci...

Poslednja izmena:
Vulgarnost u seksu je sasvim normalna kad pricas sa svojim partnerom u svoja cetiri zida.
Ako kojim slucajem ides ulicom i vulgarises usput jer smatras da je to revolucionarni pokret
oslobadjanja od seksualnih inhibicija tj. recimo sedis sa drustvom i zenama svojih prijatelja
i poznanika pricas o njihovim ckama na nacin na koji o tome pises udobno sakriven iza ekrana,
vratices se kuci plav od glave do pete...
..ali ovo je virtualni prostor, ljudi sebi daju mnogo toga za pravo jer su izgubili vezu sa stvarnoscu
a u stvarnosti postoji nesto sto se zove Koprolalija a to se leci...
Ne daju ljudi sebi taj prostor, vec je ovo forum koji je usmeren na tu tematiku i on pruza NAMENSKI taj prostor. . Nije mi jasno kako je to tesko nekolicini vas da shvatite. Nisi ti meni ni zena, ni zena moga druga, ni komsinica, pa da ja pazim sta pricam i kije reci izgovaram, vec si anonimus sa avatarom koji je na podforumu sa naslovom : Ljubav i SEX. I ne samo to, vec taj pdf ima i podnaslov koji kaze nesto poput: pricajte otvororeno o najintimnijim itd i td.
Dakle nisu problem ljudi koji anonimno dodju ovde da popricaju na tu temu pa i sa po kojom vulgarnom, vec upravo inhibirane osobe koje brkaju kafice, porodicna okupljanja, slave, prislave, proslave, posao, drustvo i ovo mesto.

Nash?
Zato mene zabole sto ti moras da se nadovezes kako koja tvoja inhibirana istomisljenica prospe neki licni napad pa ono i ti ko neka komsinica persa u stilu: jesye jeste, napokon je grouzan covek, ja znam, ja jaaa.
A mene to malo pali. Zabavlja. Jeste da bi mi bilo zabavnije mnogo s nekim tipom zenske totalno otkacene u 4x zida i td, ali hej, ne moze to stalno.

Ne daju ljudi sebi taj prostor, vec je ovo forum koji je usmeren na tu tematiku i on pruza NAMENSKI taj prostor. . Nije mi jasno kako je to tesko nekolicini vas da shvatite. Nisi ti meni ni zena, ni zena moga druga, ni komsinica, pa da ja pazim sta pricam i kije reci izgovaram, vec si anonimus sa avatarom koji je na podforumu sa naslovom : Ljubav i SEX. I ne samo to, vec taj pdf ima i podnaslov koji kaze nesto poput: pricajte otvororeno o najintimnijim itd i td.
Dakle nisu problem ljudi koji anonimno dodju ovde da popricaju na tu temu pa i sa po kojom vulgarnom, vec upravo inhibirane osobe koje brkaju kafice, porodicna okupljanja, slave, prislave, proslave, posao, drustvo i ovo mesto.

...otvoreno pricanje o bilo cemu ne podrazumeva vulgarno izrazavanje...

Nash?
Zato mene zabole sto ti moras da se nadovezes kako koja tvoja inhibirana istomisljenica prospe neki licni napad pa ono i ti ko neka komsinica persa u stilu: jesye jeste, napokon je grouzan covek, ja znam, ja jaaa.
A mene to malo pali. Zabavlja. Jeste da bi mi bilo zabavnije mnogo s nekim tipom zenske totalno otkacene u 4x zida i td, ali hej, ne moze to stalno.
..ebiga, sto vredjas sad...pricamo..ne mogu ja sad da se samoubijem sto se ne slazemo, ja zaista tako mislim...:lol:

...otvoreno pricanje o bilo cemu ne podrazumeva vulgarno izrazavanje...
Ne ali i moze. Medjutim imas i razlicite vulgarnosti. Pozeljne i nepozeljne. Ne samo na individualnom nivou, vex i drustvenom. Tipa film gde kaze 18 plus. Dakle bice scene sa psovkama, eksplicitne i td i ti lepo u sred filma skocis, pocepas platno i dreknes na publiku : ovo je vulgarno, se rem vam se na ton filmove.
A nepozeljno je to sto ti odvali malopre: kao pricam s tobom na forumu s tematikom direktno vezanom za seks i moj muz ce da te isprebija jer pricas o seksu a ne persiras mi. Znaci koliko paglu mora da bude tako neko? Ili njen muz? Ili muz njene komsinice?

Ne ali i moze. Medjutim imas i razlicite vulgarnosti. Pozeljne i nepozeljne. Ne samo na individualnom nivou, vex i drustvenom. Tipa film gde kaze 18 plus. Dakle bice scene sa psovkama, eksplicitne i td i ti lepo u sred filma skocis, pocepas platno i dreknes na publiku : ovo je vulgarno, se rem vam se na ton filmove.
A nepozeljno je to sto ti odvali malopre: kao pricam s tobom na forumu s tematikom direktno vezanom za seks i moj muz ce da te isprebija jer pricas o seksu a ne persiras mi. Znaci koliko paglu mora da bude tako neko? Ili njen muz? Ili muz njene komsinice?
..ja sam ti rekla da u reali to nikad ne bi uradio i ne bi o seksu pricao sa svima redom na vulgaran nacin a to radis
u virtualu bez zadrske...to znaci da pravis razliku izmedju virtualnog i realnog izrazavanja a to ne treba da radis
ni ti ni niko...budi ono sto jesi i ovde i napolju...to je generalno moj stav...

Back