- Poruka
- 66.055
Ne ali Lule je besno ne znam sta da radim s njom.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A sto bi ga zavrljacila? Imas neki jak odnos prema tom statusu. Cim bi ga zavrljacila. Poput nekog heroja u ratnom filmu ono denge denge ratata tamo borio se, video svega i svacega i onda kad dobije orden, on ode na liticu, pogleda ga, pa pogleda u nebo, zavrljaci ga i ode u suton, nov covek pocinje ispocetka.Boli me uvo za VIP status, zafrljačila bih ga u smeće.
A i ne patim od titule, pogodi zašto...jer imam pametan mozak.
Ali ali ! to ne znači da neću da išutiram forumsku nebulozu kad mi se nađe na putu.
Domaćin prema svom ličnom afinitetu deli javno goste na podobne i nepodobne.
Da li može nazadnije.
Retrogradno, nekulturno, zadrugsrski.
Ti ne bi trebalo da skidaš status "besna pečurka". Dok ne uvežbaš kontrolu
A sto bi ga zavrljacila? Imas neki jak odnos prema tom statusu. Cim bi ga zavrljacila. Poput nekog heroja u ratnom filmu ono denge denge ratata tamo borio se, video svega i svacega i onda kad dobije orden, on ode na liticu, pogleda ga, pa pogleda u nebo, zavrljaci ga i ode u suton, nov covek pocinje ispocetka.
Primus moze.ti imaš misiju,ja se zabavljam,možda da pređem na drugi podforum
Ne daju ljudi sebi taj prostor, vec je ovo forum koji je usmeren na tu tematiku i on pruza NAMENSKI taj prostor. . Nije mi jasno kako je to tesko nekolicini vas da shvatite. Nisi ti meni ni zena, ni zena moga druga, ni komsinica, pa da ja pazim sta pricam i kije reci izgovaram, vec si anonimus sa avatarom koji je na podforumu sa naslovom : Ljubav i SEX. I ne samo to, vec taj pdf ima i podnaslov koji kaze nesto poput: pricajte otvororeno o najintimnijim itd i td.Vulgarnost u seksu je sasvim normalna kad pricas sa svojim partnerom u svoja cetiri zida.
Ako kojim slucajem ides ulicom i vulgarises usput jer smatras da je to revolucionarni pokret
oslobadjanja od seksualnih inhibicija tj. recimo sedis sa drustvom i zenama svojih prijatelja
i poznanika pricas o njihovim ckama na nacin na koji o tome pises udobno sakriven iza ekrana,
vratices se kuci plav od glave do pete...
..ali ovo je virtualni prostor, ljudi sebi daju mnogo toga za pravo jer su izgubili vezu sa stvarnoscu
a u stvarnosti postoji nesto sto se zove Koprolalija a to se leci...
Ne daju ljudi sebi taj prostor, vec je ovo forum koji je usmeren na tu tematiku i on pruza NAMENSKI taj prostor. . Nije mi jasno kako je to tesko nekolicini vas da shvatite. Nisi ti meni ni zena, ni zena moga druga, ni komsinica, pa da ja pazim sta pricam i kije reci izgovaram, vec si anonimus sa avatarom koji je na podforumu sa naslovom : Ljubav i SEX. I ne samo to, vec taj pdf ima i podnaslov koji kaze nesto poput: pricajte otvororeno o najintimnijim itd i td.
Dakle nisu problem ljudi koji anonimno dodju ovde da popricaju na tu temu pa i sa po kojom vulgarnom, vec upravo inhibirane osobe koje brkaju kafice, porodicna okupljanja, slave, prislave, proslave, posao, drustvo i ovo mesto.
..ebiga, sto vredjas sad...pricamo..ne mogu ja sad da se samoubijem sto se ne slazemo, ja zaista tako mislim...Nash?
Zato mene zabole sto ti moras da se nadovezes kako koja tvoja inhibirana istomisljenica prospe neki licni napad pa ono i ti ko neka komsinica persa u stilu: jesye jeste, napokon je grouzan covek, ja znam, ja jaaa.
A mene to malo pali. Zabavlja. Jeste da bi mi bilo zabavnije mnogo s nekim tipom zenske totalno otkacene u 4x zida i td, ali hej, ne moze to stalno.
Ne ali i moze. Medjutim imas i razlicite vulgarnosti. Pozeljne i nepozeljne. Ne samo na individualnom nivou, vex i drustvenom. Tipa film gde kaze 18 plus. Dakle bice scene sa psovkama, eksplicitne i td i ti lepo u sred filma skocis, pocepas platno i dreknes na publiku : ovo je vulgarno, se rem vam se na ton filmove....otvoreno pricanje o bilo cemu ne podrazumeva vulgarno izrazavanje...
M ne evo razmenjujemo...ebiga, sto vredjas sad...pricamo..ne mogu ja sad da se samoubijem sto se ne slazemo, ja zaista tako mislim...
..ja sam ti rekla da u reali to nikad ne bi uradio i ne bi o seksu pricao sa svima redom na vulgaran nacin a to radisNe ali i moze. Medjutim imas i razlicite vulgarnosti. Pozeljne i nepozeljne. Ne samo na individualnom nivou, vex i drustvenom. Tipa film gde kaze 18 plus. Dakle bice scene sa psovkama, eksplicitne i td i ti lepo u sred filma skocis, pocepas platno i dreknes na publiku : ovo je vulgarno, se rem vam se na ton filmove.
A nepozeljno je to sto ti odvali malopre: kao pricam s tobom na forumu s tematikom direktno vezanom za seks i moj muz ce da te isprebija jer pricas o seksu a ne persiras mi. Znaci koliko paglu mora da bude tako neko? Ili njen muz? Ili muz njene komsinice?