Da li žene uživaju u seksu?

Posebno što su slanina ili viršle pasivni, a u ovom slučaju muškarac je taj koji vodi seks.

Dakle, kakav će biti seks zavisi od oboje, ali više ton seksu daje onaj koji penetrira..

pa je veća verovatnoća da će sa muškarcem koji dobro iebe i obdaren je više žena biti zadovoljno i zaljubiti se u njega, nego što će žena koja inače voli seks profitirati s muškarcem koji nije ni obdaren i ne zna kako da je uzbudi.
Не узбудите се ни када га обрише о завесу?

Не узбудите се ни када га обрише о завесу?
Ово је прастари виц када Француз, Енглез и Србин разговарају како да узбуде жену. Француз - кренем жестоким пољупцем у уста и полако се спуштам и када сам је целу обљубио она се узбуди. Енглез - Потпуно погрешно, кренем одоздо и када стигнем до уста, она је већ спремна. Србин - ја јој скинем гаће и увалим. Па када се узбуди? Када га обришем о завесу.

Не уживају јер да уживају тражиле би и оне од мушкараца секс и не би постављале високе стандарде мушкарцима.
Žene traže izuzetne muškarce :D, harizmatične, dominantne, jake ličnosti, lepotane, i tako :kafa:
Nema spustanja kriterijuma, sve na zadovoljenje njenih primarnih poriva :kafa:
Surovo, da da ...

Žene traže izuzetne muškarce :D, harizmatične, dominantne, jake ličnosti, lepotane, i tako :kafa:
Nema spustanja kriterijuma, sve na zadovoljenje njenih primarnih poriva :kafa:
Surovo, da da ...
Па то значи да не уживају у сексу јер да уживају не би постављале такве услове и смањивале себи шансе за секс. У праву сам значи. Онај ко баш пуно ужива у томе тај је у фазону "дај шта даш". Добро да мушкарци знају па да не ступају ни у какву интеракцију са онима које не би уживале у сексу са њима. Нема чашћавања пића без претходног секса.

Па то значи да не уживају у сексу јер да уживају не би постављале такве услове и смањивале себи шансе за секс. У праву сам значи. Онај ко баш пуно ужива у томе тај је у фазону "дај шта даш".
Upravo suprotno!
Toliko uživaju da ne može to tek tako, daj šta daš ili sa bilo kim :lol:

Па то значи да не уживају у сексу јер да уживају не би постављале такве услове и смањивале себи шансе за секс. У праву сам значи. Онај ко баш пуно ужива у томе тај је у фазону "дај шта даш". Добро да мушкарци знају па да не ступају ни у какву интеракцију са онима које не би уживале у сексу са њима.
Zene itekako uživaju u seksku i svemu vezanom za seks, e sad neke studije kazu da se zene teze uzbude od muškaraca, ne znam da li je istina. Al kad je "napaljena" to je predador a ne zena. Secam se jednom, kad mi je zazvonio telefon i ja kao, cek da se javim, vracaj se ovamo razbicu ti taj telefon 😂

Sta znaci neki kao bezimeni nema sanse da ga umoci
А?

Upravo suprotno!
Toliko uživaju da ne može to tek tako, daj šta daš ili sa bilo kim :lol:
Кад неко поставља високе услове за нешто то значи да смањује себи шансе за то нешто, чист закон понуде и потражње. Ви не уживате у сексу, читао сам да ви углавном глумите оргазам, па зашто онда мушкарац да буде са вама, имамо ххх материјал на извол'те и своју независност, ионако никад не можете да будете добре у кревету колико је то приказано на ххх.

Кад неко поставља високе услове за нешто то значи да смањује себи шансе за то нешто, чист закон понуде и потражње. Ви не уживате у сексу, читао сам да ви углавном глумите оргазам, па зашто онда мушкарац да буде са вама, имамо ххх материјал на извол'те и своју независност, ионако никад не можете да будете добре у кревету колико је то приказано на ххх.
A ti gledaš to xxx :lol: ?

Uvek treba imati visoke standarde.
Za sve u životu.
Али зато на крају извисиш за све.

A ti gledaš to xxx :lol: ?
Не често, довољно ми је и нешто невиније и то тако да ми то више служи као нека позадина, имам живописну машту.

Vidi, ako imaš tako bujnu maštu iskustvo sa ženom te baš može razočarati :think:
Боље се бар једном разочарати, уверити се да си разочаран, знати на чему си и одустати од жена, него вечито нешто мозгати да ли си стварно разочаран или ниси.

Back