Da li žene uživaju u seksu? Ili samo glume da uživaju zbog muškaraca?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Не, брате. Фуј то.Da li žene uživaju u seksu?
је л на три четири или три четри садčitao sam ima neki webinar gde uče kako da jauču
jel te koje tebe vole glume?glume ove što te vole,
ove što te ne vole uživaju
tri čet'rје л на три четири или три четри сад
шта с тобом да, глуме или уживају лолзSa mnom da
Odakle znaš?Mnogo vise nego mi.

Da li žene uživaju u seksu? Ili samo glume da uživaju zbog muškaraca?
objasni to malo opsirnije, ovako ne moze bas da se uhvati sustina i fineseUživaju, ali samo sa određenim muškarcem (ili par njih, u zavisnosti od afiniteta u tom trenutku)
To nije dakle kao hrana ili neka druga aktivnost koja zavisi samo od tebe, već je u pitanju interakcija pa je stoga jako bitno ko je "sa druge strane".
pa i kad jedeš bitno je da je sa druge strane dobra slanna a ne viršleUživaju, ali samo sa određenim muškarcem (ili par njih, u zavisnosti od afiniteta u tom trenutku)
To nije dakle kao hrana ili neka druga aktivnost koja zavisi samo od tebe, već je u pitanju interakcija pa je stoga jako bitno ko je "sa druge strane".
Kakav je osećaj kad ne uživaš?Uživaju, ali samo sa određenim muškarcem (ili par njih, u zavisnosti od afiniteta u tom trenutku)
Mnogo vise nego mi.
pa i kad jedeš bitno je da je sa druge strane dobra slanna a ne viršle
ma kakvo uživanje, odakle nam prava na toDa li žene uživaju u seksu? Ili samo glume da uživaju zbog muškaraca?
Kakav je osećaj kad ne uživaš?
za to vreme se preslišavaš tablicu množenjaPa nikakav, kakav bi bio.

za to vreme se preslišavaš tablicu množenja![]()
Uživaju više nego muškarci. Samo glume da vole emocije pa onda sex da bi nas zadovoljile. One su više sexualna bića nego mi. Muškarci o tome pričaju,maštaju gledaju gdje da ga uštekaju. Dok žene to rade diskretnije. Imaju veću sexualnu maštu ali ne žele da o tome pričaju da ne bi bile proglašene za kurave.Da li žene uživaju u seksu? Ili samo glume da uživaju zbog muškaraca?
ja ne kapiram kako ti možeš da se nađeš u takvoj priči, valjda bi trebalo da na prvom dejtu osetiš energiju?izem ti seks kad za vreme njega razmišljaš o bilo čemu![]()