Vulgarnost u seksu

..ja sam ti rekla da u reali to nikad ne bi uradio i ne bi o seksu pricao sa svima redom na vulgaran nacin a to radis
u virtualu bez zadrske...to znaci da pravis razliku izmedju virtualnog i realnog izrazavanja a to ne treba da radis
ni ti ni niko...budi ono sto jesi i ovde i napolju...to je generalno moj stav...
ama covece sto bih to radio jbte? Postoji prostor za sve to. Zamisli ja sad tebe cimam, kao nemas mooda da pricas na poslovnom sastanku o seksu. Kao nisi autenticna barbara i imas neki kurslus u glavi.

..uopste nije smotana kritika al je problematicno to sto imas potrebu da me ponizis...:lol:
jbte pa ti uleces s forma kao Napokon je grozan, vulgaran, ne ume da se ponasa, nema mooda da tako prica pred komisjinim zenama, proslava i prislavama. Nije autentcan uzivo i onlajn. I sad kao zelim da te ponizim. To se zove kako Barbara?

jbte pa ti uleces s forma kao Napokon je grozan, vulgaran, ne ume da se ponasa, nema mooda da tako prica pred komisjinim zenama, proslava i prislavama. Nije autentcan uzivo i onlajn. I sad kao zelim da te ponizim. To se zove kako Barbara?
..nisam te licno prozvala nijednog trenutka...to je tvoj dozivljaj onog sto sam rekla, ne moj..
Ja sam odgovarala na temu sasvim iskreno...

Back