Vulgarnost u seksu

..uopste nije smotana kritika al je problematicno to sto imas potrebu da me ponizis...:lol:
Evo da se uključim sa nekom nadom da će uvidjeti svoju manu.
to je radio i @pikax, @Svetozar ot Ružičić , @Lule , tebi i meni (samo da sam ja zapamtila haha), ali sam ja prešla preko toga jer se ne radi o meni, već samo o tebi, Napokone :D
Suviše agresivno pristupa neistomišljenicima, svaki put i svima.
I još to debelo zlopamtiš, Napokone :D

Eto sada izazov, kako si ti meni svašta pisao, a ja prešla preko toga, kako ćeš ti ovu moju poruku, bez uvreda, a istinu koja ti se ne dopada, oprostiti a bez da me uvrijediš?

..ja tebi pretim?
Predstavila sam ti realnu situaciju sta bi bilo kad bi tako nesto pricao u reali...zasto izvrces smisao onog sto pisem?
To nije realna situacija.
Dakle predstavljas razgovor na forumu online namenjenom tematici o seksu kroz paralelu sa necijim zenama i muzevima negde na nekom druzenju uzivo.
Dakle ili nisi preterano bistra pa ne kapiras razliku ili si podla i zelis na taj nacin da pripretis.
A ja na pretnje ne reagujem bas dobro. Proradi mi adrenalin a tek mozak krene da mi radi ko singerica. Kao da imam milion miniona zlih u glavi koju odmah stampaju poruku: fak dis stjupid bijach nou end hr husbants end frends.

Evo da se uključim sa nekom nadom da će uvidjeti svoju manu.
to je radio i @pikax, @Svetozar ot Ružičić , @Lule , tebi i meni (samo da sam ja zapamtila haha), ali sam ja prešla preko toga jer se ne radi o meni, već samo o tebi, Napokone :D
Suviše agresivno pristupa neistomišljenicima, svaki put i svima.
I još to debelo zlopamtiš, Napokone :D

Eto sada izazov, kako si ti meni svašta pisao, a ja prešla preko toga, kako ćeš ti ovu moju poruku, bez uvreda, a istinu koja ti se ne dopada, oprostiti a bez da me uvrijediš?
Ti se bese ona sto se uvredila sto se nisam istopio na tvoju izjavu kako po nekad ti i tvoji drugari kupujete jedni drugima neke slatkise iz seks shopa pa sam sarkasticno odgovorio sa? i ti odlepila i demonstartivno se naljutila i otsetala u stiklama u suton? Pa si sad dosla da pruzis podrsku ozlojadjena i povredjena?

To nije realna situacija.
Dakle predstavljas razgovor na forumu online namenjenom tematici o seksu kroz paralelu sa necijim zenama i muzevima negde na nekom druzenju uzivo.
Dakle ili nisi preterano bistra pa ne kapiras razliku ili si podla i zelis na taj nacin da pripretis.
A ja na pretnje ne reagujem bas dobro. Proradi mi adrenalin a tek mozak krene da mi radi ko singerica. Kao da imam milion miniona zlih u glavi koju odmah stampaju poruku: fak dis stjupid bijach nou end hr husbants end frends.
..a vidis, ja uopste ne smatram da nisi bistar tj. da si zao i podao ako se ne slazes sa mnom...al bogami, valjalo bi, posle ovog tvog posta, da porazmislim o svojoj percepciji...:lol:

mi činimo forumsku subkulturu - i možemo da osnujemo klub i da se borimo za svoja prava.
Mi smo ljudi koje je vrijeđao Napokon.:zcepanje:

P.S. Ne volim ovako da pišem, jer je baaš šugavo, ali samo da ti pokažem Napokone kako je lako biti pogan i smrad.
Bolje intelekt usmjeravati u nešto smislenije, duši ugodnije i svetlije - jer je teže.
Lagano je biti rušilac moralnih vrijednosti, to danas si rade! :)

mi činimo forumsku subkulturu - i možemo da osnujemo klub i da se borimo za svoja prava.
Mi smo ljudi koje je vrijeđao Napokon.:zcepanje:

P.S. Ne volim ovako da pišem, jer je baaš šugavo, ali samo da ti pokažem Napokone kako je lako biti pogan i smrad.
Bolje intelekt usmjeravati u nešto smislenije, duši ugodnije i svetlije - jer je teže.
Lagano je biti rušilac moralnih vrijednosti, to danas si rade! :)
Ne volis al ipak pises. Totalno si karakter.

Ti se bese ona sto se uvredila sto se nisam istopio na tvoju izjavu kako po nekad ti i tvoji drugari kupujete jedni drugima neke slatkise iz seks shopa pa sam sarkasticno odgovorio sa? i ti odlepila i demonstartivno se naljutila i otsetala u stiklama u suton? Pa si sad dosla da pruzis podrsku ozlojadjena i povredjena?
hahaha, bome nije, eskuzemoa ljepoto.
To je bilo prije par mjeseci, pa si nakon toga pokrenuo temu sa pitanjem ko tebe voli na forumu :mrgreen:

..pa cudi me kako ne vidis koliko je to sto je rekao ogavno i bolesno..
Zamisli da to taj isti kaze tvojoj zeni, sta bi mu uradio?
Pogodi sta? Nije rekao mojoj zeni, rekao je na forumu, nikome konkretno, vec je dao izjavu? A ti opet podmeces neke tuce. Jel znas sta je to Barbara? Pocinjem da nalazim zapravo tvoju patologiju u seksualosti u koju sam inace sumljao, palis se na nasilje.

Barbara je zapravo onaj najgori tip. Sva je nevinasce finjak, pasivno agresivna, garant je onaj tip sto se pred deckom/muzem raspravlja s drugim muskarcima, napada ih verbalno i onda se okrene svom muzu i kaze: pa reaguj, sta cekas!

Back