Vojna gimnazija u Beogradu...

Ljudi jeste li čuli prijavilo se oko 900 a primaju samo 70...

Ne bre, to bi bilo nemoguce jer je prosle godine primljen svaki 5. U novinama sam citao da se prijavilo preko 650 (kad se reklamirao ministar, znaci prijavilo se maksimalno 666 kandidata, a mozda ne bude ni 660). I primice barem 90 (3 razreda po 30) ako ne i 120(4 razreda). znaci otprilike svaki 5-6-7 ucenik bice primljen, znaci bilo bi logicno 2 sa foruma.
Ko prodje treba da se hvali.

Ne bre, to bi bilo nemoguce jer je prosle godine primljen svaki 5. U novinama sam citao da se prijavilo preko 650 (kad se reklamirao ministar, znaci prijavilo se maksimalno 666 kandidata, a mozda ne bude ni 660). I primice barem 90 (3 razreda po 30) ako ne i 120(4 razreda). znaci otprilike svaki 5-6-7 ucenik bice primljen, znaci bilo bi logicno 2 sa foruma.
Ko prodje treba da se hvali.

Sad je bilo u drugom dnevniku,evo ti adresa pa vidi i sam..http://www.blic.rs/drustvo.php?id=89046

ok. To da stopa prijavljenih raste jako brzo je sasvim logicno ali ipak zasto samo 70 mesta, nesto su se oni zaracunali. Bice sigurno vise mesta nego prosle godine. I kako to da se 2006 prijavio 21 kandidat, sta je tamo bilo, 1 covek 1 smer:dontunderstand::dontunderstand::dontunderstand:

ni ja nisam mogao u pocetku da poverujem,pitao sam teofilosa pa cekam da mi odgovori,ja sutra idem u internat.ima li jos neko da ide sutra

Back