Vojna gimnazija u Beogradu...

Saznao sam zasto primajui samo 70 ucenika.
Pre su uvek primali 90, sada 20 mesta ostavljaju za devojke posto su radovi bili kasnili nisu uspeli da ih upisu, one ce preskociti prvu i upisati se direktno na 2 godinu (naravno nasa generacija).

Teorija ti nije loša, ali je moguća 35% ... Moja sestra je želela da upiše, mada je sad odustala. Ako bude kao što kažeš, onda odlično ...Šuška se svašta, a ništa se ne ispuni.:thumbdown:

kad dodjete u internat samo slušajte šta vam se kaže,veoma su strogi i gledaju kako se ponašate,najstrožiji je psiholog(stariji čovek sa sedom bradom)hrana i nije bila nešto,fizički test je malo teži,zgibovi su zeznuti,a najviše ih je padalo sa grede,imaju ocene na fizičkom a,b,c i ako ne uradite jednu vežbu ne znači da ste pali,ova grupa u kojoj sam ja bio od 25 dečaka,samo 6 je palo na lekarskim i to najviše kod neuro-psihijatra,a ovi ostali su bili dobri i vrlo dobri,a i na prijemnom su osvojili malo poena,ja sam na srpskom dobio ja mislim 6.5 a na matematici 10.i tu sam bio medju najboljima svi su dobijali po jedan dva boda ,a bio je jedan koji je dobio 0,radio sam 4 psihološka testa i 3 testa inteligencije,dobijaju se ocene na psiho testu ja sam dobio 4.4.4.5 i bio sam prva klasa sa preporukom.i ono što sam rekao samo slušajte šta vam se kaže..pozzdrav svima

Kakvi su zgibovi bili?
Koliko je trebalo da se uradi?
Šta je bilo iz matematike?
Opiši nam malo detaljnije,molim te...
image1ip2-1.jpg

Da li su bili ovakvi,ili oni drugi?

kad dodjete u internat samo slušajte šta vam se kaže,veoma su strogi i gledaju kako se ponašate,najstrožiji je psiholog(stariji čovek sa sedom bradom)hrana i nije bila nešto,fizički test je malo teži,zgibovi su zeznuti,a najviše ih je padalo sa grede,imaju ocene na fizičkom a,b,c i ako ne uradite jednu vežbu ne znači da ste pali,ova grupa u kojoj sam ja bio od 25 dečaka,samo 6 je palo na lekarskim i to najviše kod neuro-psihijatra,a ovi ostali su bili dobri i vrlo dobri,a i na prijemnom su osvojili malo poena,ja sam na srpskom dobio ja mislim 6.5 a na matematici 10.i tu sam bio medju najboljima svi su dobijali po jedan dva boda ,a bio je jedan koji je dobio 0,radio sam 4 psihološka testa i 3 testa inteligencije,dobijaju se ocene na psiho testu ja sam dobio 4.4.4.5 i bio sam prva klasa sa preporukom.i ono što sam rekao samo slušajte šta vam se kaže..pozzdrav svima

Zasto su najvise padali sa grede?Je li bila visoka pa nisu imali ravnotezu ili jako uska?
Ako mozes da se setis nekih pitanja kod psihologa-pisi.
Da li su ti testovi psiholoski teski?
Svaka cast,bar ti je sad pao teret sa ledja!

Zasto su najvise padali sa grede?Je li bila visoka pa nisu imali ravnotezu ili jako uska?
Ako mozes da se setis nekih pitanja kod psihologa-pisi.
Da li su ti testovi psiholoski teski?
Svaka cast,bar ti je sad pao teret sa ledja!

Nisu imali ravnotezu a i dosta se mrdala greda,a i visoko je malo vise od metar,a ta pitanja kod psihologa to je ustvaritest prvi je kao hvali neki deo slike i koji hvali a imas ponudjene odovore,onda da zaokruzis osobine koje te opisuju,treci da zavrsis zapocete recenice i cetvrti sastav ko sam ja i kakav bi voleo da budem

Znaci da ti prvo cestitamo na najverovatnijem prolasku.

Rekao si 17 zadataka iz matematike, ok. A koliko ih je bilo iz srpskog i koliko su bili teski, da li si mozda zapamtio koji zadatak iz srpskog? Koliko treba da se uradi da bi se fizicki barem prosao.

Znaci da ti prvo cestitamo na najverovatnijem prolasku.

Rekao si 17 zadataka iz matematike, ok. A koliko ih je bilo iz srpskog i koliko su bili teski, da li si mozda zapamtio koji zadatak iz srpskog? Koliko treba da se uradi da bi se fizicki barem prosao.

Mislim da je malo rano za čestitanje,iz srpskog je bilo 20 zadataka,pa i nisu bili nesšto teški,bilo je ono koji je prvi tekst napisan narodnim jezikom,prvo pismo slovena ko ga je napisao,bili su glasovi,2 zadatka iz glasovnih promena,neka rešenica pravilno da se napiše,padeži,vrste reči.......ne mogu da se setim baš sve

Evo i ja sam se vratio danas iz internata,i meni su rekli da sam medju najboljima,i da ću verovatno biti primljen,ali oni to izgleda svima kažu,i I kategorija sam i tako to.Matematika 14,srpski 10 bodova,5,00 iz osnovne i eto.Al to još ništa ne znači dok se svi rezultati,tj svi kandidati ne pregledaju,***.Čekaćemo odluku komisije,pa ako Bog da vidimo se u avgustu u VoGi-ju.Pozdrav svima!

Back