Zamoli bih nekog ko ide danas u internat samo da mi posalje poruku na mobilni (naravno ako hoće) sta su danas sve radili,hvala unapred a evo vam moj broj mobilnog.... 064 578 86 53
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Šta podrazumevaju pod priborom za higijenu?
Haha vas sve zvali,a mene i Gugutku ne...
ja sam bio danas.....ali u Mitrovici.....samo su mi visinu, tezinu i pritisak.....visinu mi merio u patikama, pritisak mi nije ni merio napisao otprilike 120-80...ne samo meni nego i ostalima....

Ljudi jeste li čuli prijavilo se oko 900 a primaju samo 70...
Ne bre, to bi bilo nemoguce jer je prosle godine primljen svaki 5. U novinama sam citao da se prijavilo preko 650 (kad se reklamirao ministar, znaci prijavilo se maksimalno 666 kandidata, a mozda ne bude ni 660). I primice barem 90 (3 razreda po 30) ako ne i 120(4 razreda). znaci otprilike svaki 5-6-7 ucenik bice primljen, znaci bilo bi logicno 2 sa foruma.
Ko prodje treba da se hvali.
ja sam iz srpskog sarajeva i zeljeo bih ici u vojnu gimnaziju ali ja nez da li treba drzavljanstvo srbije?????ako neko zna neka mi odg molim
![]()
Meni đakon Jova rekao da se razmišljaju da li da prime 70 ili 90....
Inače,đakon Jova je Teofilos.
ma to su gluposti, pise da se 2006. prijavilo njih 140 sto je nemoguce !
Sad je bilo u drugom dnevniku,evo ti adresa pa vidi i sam..http://www.blic.rs/drustvo.php?id=89046

ma to su gluposti, pise da se 2006. prijavilo njih 140 sto je nemoguce !
ok. To da stopa prijavljenih raste jako brzo je sasvim logicno ali ipak zasto samo 70 mesta, nesto su se oni zaracunali. Bice sigurno vise mesta nego prosle godine. I kako to da se 2006 prijavio 21 kandidat, sta je tamo bilo, 1 covek 1 smer![]()
Veoma je logicno zasto primaju 70 kandidata. Razmislite malo ...ok. To da stopa prijavljenih raste jako brzo je sasvim logicno ali ipak zasto samo 70 mesta, nesto su se oni zaracunali. Bice sigurno vise mesta nego prosle godine. I kako to da se 2006 prijavio 21 kandidat, sta je tamo bilo, 1 covek 1 smer![]()