boskko
Aktivan član
- Poruka
- 1.365
Da,kao i to,da li misliš na svoju mamu kada pucaš...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
E ovako ja idem u internat u ponedeljak.Posto sam vec sve to jednom proso prosle godine pitajte me sta vam nije jasno.
Svašta
Da li je moguće da sam jedini koga nisu zvali?
Ili nisam bio kući?
Da su me slučajno zvali,a ja bio negde,da li bi opet zvali?
ja idem u ponedeljak u 13.00 danas su mi potvrdili, samo neznam šta ćemo tamo da radimo
ja sam bio danas.....ali u Mitrovici.....samo su mi visinu, tezinu i pritisak.....visinu mi merio u patikama, pritisak mi nije ni merio napisao otprilike 120-80...ne samo meni nego i ostalima....
pozdrav,Gugutka94 je...boskko mi pozajmio profil da napisem ovo...hvala Bosko
slusajte,ja idem u utorak ujutro i vracam se u sredu,u NS idemo na te preglede...samo ja mislim da ce nama odmah sve da urade jer tamo spavamo i dolazimo kuci tek sledeci dan uvece...
e sad ono za psiho testove... pricajte sa pedagogom/psihologom u skoli za to...ovih dana se relaksirajte i opustite... samo smireno nije to toliko OGROMNA stvar...samo polako i sve ce biti na mestu...
fizicki test,da,teofilos je rekao da je dovoljno da zgiba a posle laganica... tu imaju malo prednosti sportisti...
i kako to da vam ni pritisak nisu izmerili kako treba ???
i za one koji se zale da ih ne zovu...ljudi,opustite se,ako zovu zvace dok se neko ne bude javio(bilo to 10 puta ili 2)... i nisu ni meni javili,jer to sve ide po grupama...
poz.![]()
Da,ti ideš u BG,a Gugutka i ja u NS..
E ovako kada dodjemo tamo dace nam 2 sata malo da se upoznamo onda ce mo raditi te kao IQ testove i neka dva sastava ko si ti i jos jedan nemogu da se setim. To ce trajati nekih sat vremena mozda sat i po. sledeceg jutra rano se ustaje i ide se na lekarske preglede koji su iscrpni traju pola dana posle toga citaju imena koja su otpala na lekarskom,onda se vracamo u internat. Onda stizu rezultati krvne slike i tu se mozda desi da neko otpadne. posle koliko se secam ide fizicki test pa prijemni iz srpskog. posle svega toga idu opet neki testovi {neki cigla test}.i treceg dana se radi mata i razgovor sa glavnim psihologom i onda kuci.
na ta tri dana se radi i prijemni kao sto sam i napisao.