Vojna gimnazija u Beogradu...

Pa neznam šta da ti kažem. Danas me čovek nazvao i izdiktirao mojoj kevi gde treba da idem, i doslovce u ponedeljak u Humsku 22 sa đačkom knjižicom, priborom za pisanje, higijenu i sportskom opremom. I mene je neka nervoza uhvatila....

I mene su danas zvali,kazu da 21.idem ali nista vise.Da ovde nisam juce video da treba overena djacka knjizica i zdravstveni karton ni to ne bi znao,ona zena kaze da je u guzvi a da cemo se cuti pa ce javiti jos sta i kako-mozete misliti!!!
Ja sam siguran da taj test iz matisa i srpskog je u maju,kad vec neke ljude odbace ,nece valjda da nekom ko nije prosao sve lekarske i psiho-fizicke testove da pregledaju testove i tako gube vreme...Ja sam presao jednom obe zbirke ali imam bas nesto sto ne znam..***..
Isao sam kod nas u dom zdravlja na preglede na sopstvenu inicijativu kao i kod zubara za sada je sve ok,ali videcemo za kasnije!!!
Samo mi nije jasno sta ce ti pribor za pisanje,kao i to da li cemo mi tamo da prespavamo ili cemo sami morati da se snadjemo za smestaj?

i mene su danas zvali da 21.idem na pregled
Sad me bas nervoza uhvatila,ne znam ni sta znam ni sta neznam
Ova zena iz naseg vojnog odseka je sva u guzvi nista mi nije ni rekla,uzas!!!
Matu i srpski sam jednom presao ali nije to dovoljno posto bas ima stvari koje mi nisu jasne
Uopste mi NIJE JASNO,zasto pribor za pisanje,kao i to DA LI CEMO MI TAMO PRESPAVATI,da li ce nam oni obezbediti prenociste???Meni brat studira u NSu,sestra u BGDu pa ne znam da li bi spavao kod njih ??

Takodje sam mislio da nema toliko pregleda,odemo jednom i sve ispitaju,ovako samo mi povecavaju nervozu...
DA LI NEKO ZNA STA SE TRAZI NA FIZICKOJ SPRETNOSTI?Trcanje,zgibovi,sklekovi,trbusnjaci...ima li jos sta???

To ti je ustvari poligon imas prvo zgibove,pa leteci kolut,setanje na gredi,preskakanje,trcanje izmecu stolica sa loptom,udaranje lopte nekolko puta o zid i na kraju sprint..

Па било је добро,мало сам се унервозио па ми је притисак мало већи,не знам да ли је неко отпао мени ништа нису рекли,ваљда ће нам јављати телефоном,пошто ја мислим да ћемо имати још један преглед,сад је било само нешто основно,висина тежина итд.а на оном другом би требало да на ваде крв и да радимо екг срца.

Tu sam najebao.Ako mi otkriju da sam probao vutru,i ako me ne prime...
Ubiću se.

Pribor za pisanje... možda za psiho testove... i čuveni sastavi "Ko sam ja?" i "Šta bih hteo da budem?"

Ja stvarno nisam u toku!Kakvi sastavi ''Ko sam ja?'' i ''Sta bih hteo da budem?''Ja sam mislio da na tom psiho testu dolazi-Test opste informisanosti,nesto iz svakodnevnog zivota,test inteligencije i razgovor sa psihologom kad ono da pisem neke eseje o sebi-nemam pojma da pisem sastave!!!Posto sam u zabludi reci mi znas li kakva pitanja i sta moze doci na psiho test?

Ja stvarno nisam u toku!Kakvi sastavi ''Ko sam ja?'' i ''Sta bih hteo da budem?''Ja sam mislio da na tom psiho testu dolazi-Test opste informisanosti,nesto iz svakodnevnog zivota,test inteligencije i razgovor sa psihologom kad ono da pisem neke eseje o sebi-nemam pojma da pisem sastave!!!Posto sam u zabludi reci mi znas li kakva pitanja i sta moze doci na psiho test?

Не верујем да ће бити састав,не знам зашто је то ПАЛУБАИНФО уопште рекао,ја сам радио у школи неки психо тест,то су ти питања да одговараш са да и не...нпр да ли си узбуђен пред неки важан догађај........ја мислим да то мора да се ради у свакој основној школи,,поразговарај са психологом о психо тесту.

Не верујем да ће бити састав,не знам зашто је то ПАЛУБАИНФО уопште рекао,ја сам радио у школи неки психо тест,то су ти питања да одговараш са да и не...нпр да ли си узбуђен пред неки важан догађај........ја мислим да то мора да се ради у свакој основној школи,,поразговарај са психологом о психо тесту.

zato sam se i pitao jer su testovi obicno sa da i ne ,eventualno da se negde dopise nesto.Videcu sa ovom nasom,mada sad je mozda vec kasno jer mi smo na raspustu vec 10 dana,20.krecemo a ja 21.4 treba da sam u NSu..ali ***-valjda ce se nesto iskombiovati.

n1661584874_30180891_3948821-1.jpg

Cuo sam da ti postave pitanje da li volis da se istices u drustvu,da budes glavni i tako to...

Back