Mare vogi94
Početnik
- Poruka
- 31
Pa neznam šta da ti kažem. Danas me čovek nazvao i izdiktirao mojoj kevi gde treba da idem, i doslovce u ponedeljak u Humsku 22 sa đačkom knjižicom, priborom za pisanje, higijenu i sportskom opremom. I mene je neka nervoza uhvatila....
I mene su danas zvali,kazu da 21.idem ali nista vise.Da ovde nisam juce video da treba overena djacka knjizica i zdravstveni karton ni to ne bi znao,ona zena kaze da je u guzvi a da cemo se cuti pa ce javiti jos sta i kako-mozete misliti!!!
Ja sam siguran da taj test iz matisa i srpskog je u maju,kad vec neke ljude odbace ,nece valjda da nekom ko nije prosao sve lekarske i psiho-fizicke testove da pregledaju testove i tako gube vreme...Ja sam presao jednom obe zbirke ali imam bas nesto sto ne znam..***..
Isao sam kod nas u dom zdravlja na preglede na sopstvenu inicijativu kao i kod zubara za sada je sve ok,ali videcemo za kasnije!!!
Samo mi nije jasno sta ce ti pribor za pisanje,kao i to da li cemo mi tamo da prespavamo ili cemo sami morati da se snadjemo za smestaj?