Vojna gimnazija u Beogradu...

posto ne mogu da cekam da mi moderatori odobre 3 poruke,pisem vam sa sestrinog,inace ja sam Marko vogi 94. sada sam opet bio na sajtu voske i pise da mi iz Vojvodine idemo po grupama od 20.4 do 30.4dok za Niski okrug to traje do 8.maja verovatno jer njih ma najvise prijavljenih,to je za lekarski i specijalisticki pregled.A za kolsku selekciju se ide od 2.5 do 9.5.bar koliko sam ja ovo shvatio.I kako to da telefonom obavestavaju?Sta ako nismo kod kuce?

Ja cu budem nervozan kao vi tek za godinu dana!Saznao sam nesto sto nije toliko bitno,ali za grobare je lepa vest.Cuo sam da imas pravo da ides na utakmice PARTIZANA,a valjda mi je rekao i da imas besplatne ulaznice,nisam siguran

И ја сам то негде чуо,а ово за нервозу само се опусти,ја сам сад био мало нервознији па ми је притисак био мало већи..

aco94bg...kako je bilo na lekarsom jel neko otpao na njemu.......mislim jel neko odbacen neide dalje..........

Па било је добро,мало сам се унервозио па ми је притисак мало већи,не знам да ли је неко отпао мени ништа нису рекли,ваљда ће нам јављати телефоном,пошто ја мислим да ћемо имати још један преглед,сад је било само нешто основно,висина тежина итд.а на оном другом би требало да на ваде крв и да радимо екг срца.

Pa neznam šta da ti kažem. Danas me čovek nazvao i izdiktirao mojoj kevi gde treba da idem, i doslovce u ponedeljak u Humsku 22 sa đačkom knjižicom, priborom za pisanje, higijenu i sportskom opremom. I mene je neka nervoza uhvatila....

А да ли је рекао да ли у понедељак полажеш пријемни,мало ми је то не обично,ја сам мислио да прво требају лекарски прегледи па на основу тога да позову,мене кад су звали ништа ми нису рекли само кад је лекарски преглед,а ја нисам ни целу збирку прешо ни из српског ни из мата .:confused::confused::confused:

Back