Vojna gimnazija u Beogradu...

Jesu,neki su pili i po 2 litre,pa prošli...
Kažem što se tiče bilirubina.Ja od ponedeljka počinjem da radim zbirke....Mislim,već sam počeo,ali bar da pređem jednom.
Evo moje procene što se tiče prijemnog.
Uradiću 15-20 srpski
10-15 matu.

Ја очекујем 20 математику (иако нисам видео ни један задатак из збирке) и око 15-16 српски (одишао сам 2 круга).
Сад ме је тако изнервирало ово што су нама (војводина, вмц- нови сад) померили термине у интернату.

Ја очекујем 20 математику (иако нисам видео ни један задатак из збирке) и око 15-16 српски (одишао сам 2 круга).
Сад ме је тако изнервирало ово што су нама (војводина, вмц- нови сад) померили термине у интернату.

Ma da...100% 20.

a sto su pomerili termine i za kad.....

a sto su pomerili termine i za kad.....

Ma to ja lupam gluposti. Na netu je pisalo da ce vojvodina biti u bg od 2 do 9 maja. A sad je islo malopre valjevo i sadac, znaci zamenili su nas i uzu srbiju, pa bi trebalo da budemo pozvani za oko 9-10 dana. Ovo za pozive sam procitao na njihovom sajtu, vec su 2 lika iz Srbije pozvana, ja iz vojvodine nisam, mislim da je logicno da onda budemo pozvani za oko 10 dana.

Tim sto su nasli bilirubin mora da su pili koka kolu pre vadjenja krvi

Ne mora da znaci ,jer ja sam ovde video da je Max rekao da se ne pije gazirano,ne jedemo slatko zbog krvi i opet sam pao na lekarskom zbog bilirubina sto je meni nemoguce i nejasno jer sam neposredno pred odlazak na VMC NS vadio krv i razultati su mi bili ok,kad tamo bilirubin 58 a dozvoljen 54!!!!
Ja sam bio istog dana kada i Bosko(29. i 30.april) i on sam je video kakvi su prosli i koliko njih se tovarilo cokoladom i pili gazirano pa su prosli,a ja pao ,znaci radile su veze.ALI JA IPAK NE ODUSTAJEM ,video sam da su i coravi i zrikavi prosli,pa i onaj sto je licio na Kineza je pre vadjenja krvi znao da je prosao....zbog njega i njemu slicnih ja i zelim da upisem Vogi da bi pokusao nesto u ovoj zemlji da promenim
Opet sam cim su prosli 1,2 i 3maj(neradni dani) vadio krv i moj bilirubin je 37,8 i sad hocu da me opet pregledaju,jer da su mi nasli da sam daltonista ili sum srca pa i da razumem otisao bih u obicnu skolu ali ovo ne zelim da razumem jer nisu mi ni dali sansu da izadjem na prijemni.
Jos jednom svaka cast svima koji su zahvaljujuci samo svojim zaslugama prosli preglede.

Ne mora da znaci ,jer ja sam ovde video da je Max rekao da se ne pije gazirano,ne jedemo slatko zbog krvi i opet sam pao na lekarskom zbog bilirubina sto je meni nemoguce i nejasno jer sam neposredno pred odlazak na VMC NS vadio krv i razultati su mi bili ok,kad tamo bilirubin 58 a dozvoljen 54!!!!
Ja sam bio istog dana kada i Bosko(29. i 30.april) i on sam je video kakvi su prosli i koliko njih se tovarilo cokoladom i pili gazirano pa su prosli,a ja pao ,znaci radile su veze.ALI JA IPAK NE ODUSTAJEM ,video sam da su i coravi i zrikavi prosli,pa i onaj sto je licio na Kineza je pre vadjenja krvi znao da je prosao....zbog njega i njemu slicnih ja i zelim da upisem Vogi da bi pokusao nesto u ovoj zemlji da promenim
Opet sam cim su prosli 1,2 i 3maj(neradni dani) vadio krv i moj bilirubin je 37,8 i sad hocu da me opet pregledaju,jer da su mi nasli da sam daltonista ili sum srca pa i da razumem otisao bih u obicnu skolu ali ovo ne zelim da razumem jer nisu mi ni dali sansu da izadjem na prijemni.
Jos jednom svaka cast svima koji su zahvaljujuci samo svojim zaslugama prosli preglede.

E taj što je ličio na Kineza,taj je MORAO da padne i zbog odnosa visina/težina.
Stani,da li si me video tamo?
Iz Srpske Crnje si?

A prosao je jedan decko koji je blago receno RETARDIRAN ! Fiko znas onaj Kolega? Znaci decko sedi sa strane, uopste ne razgovara, mesecar je....kada razgovarate sa njim vidite da je RETARDIRAN ! Ali je on prosao a Dobrijevic za kojeg mogu da garantujem da je sposobniji u svemu od 90% nas, PAO! Znaci doslo mi je da ih oteram u tri p**** materine!

Сви ти: дебели, зрикави, ретардирани... или неће проћи физички или психички тако да их ни не треба сматрати конкуренцијом. Маре жали се, можда је нека дилеја знајући какав има билирубин заменила да би прошао (ја сад измишљам глупости али стварно је нелогично да падне ако је пре пар дана имао добар билирубин).

Back