E ljudi bio sam na pregledima i sve sa prosao na psiho sam imao ocene5,5,5,5....prijemni sam dobro uradio i nadam se da cu biti primljen............
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Ja sam od oca nasledio povisen bilirubin...ne znam da li ce to da mi pravi probleme...![]()
Najvise se pada na krvi i mokraci ali ako si iole u granicama normale, treba da prodjes, od nas niko nije pao.
Jesu,neki su pili i po 2 litre,pa prošli...
Kažem što se tiče bilirubina.Ja od ponedeljka počinjem da radim zbirke....Mislim,već sam počeo,ali bar da pređem jednom.
Evo moje procene što se tiče prijemnog.
Uradiću 15-20 srpski
10-15 matu.
Ја очекујем 20 математику (иако нисам видео ни један задатак из збирке) и око 15-16 српски (одишао сам 2 круга).
Сад ме је тако изнервирало ово што су нама (војводина, вмц- нови сад) померили термине у интернату.
Ја очекујем 20 математику (иако нисам видео ни један задатак из збирке) и око 15-16 српски (одишао сам 2 круга).
Сад ме је тако изнервирало ово што су нама (војводина, вмц- нови сад) померили термине у интернату.
Ljudi samo smireno nista nije tesko,sve sam prosao i onaj ko kaze da je mnogo tesko laze vas i dize vam tenziju...samo opusteno,mislite glavom i srpski je bio najtezi od svega!!!!!!!!!!!
Ma da...100% 20.
a sto su pomerili termine i za kad.....

Tim sto su nasli bilirubin mora da su pili koka kolu pre vadjenja krvi
Ne mora da znaci ,jer ja sam ovde video da je Max rekao da se ne pije gazirano,ne jedemo slatko zbog krvi i opet sam pao na lekarskom zbog bilirubina sto je meni nemoguce i nejasno jer sam neposredno pred odlazak na VMC NS vadio krv i razultati su mi bili ok,kad tamo bilirubin 58 a dozvoljen 54!!!!
Ja sam bio istog dana kada i Bosko(29. i 30.april) i on sam je video kakvi su prosli i koliko njih se tovarilo cokoladom i pili gazirano pa su prosli,a ja pao ,znaci radile su veze.ALI JA IPAK NE ODUSTAJEM ,video sam da su i coravi i zrikavi prosli,pa i onaj sto je licio na Kineza je pre vadjenja krvi znao da je prosao....zbog njega i njemu slicnih ja i zelim da upisem Vogi da bi pokusao nesto u ovoj zemlji da promenim
Opet sam cim su prosli 1,2 i 3maj(neradni dani) vadio krv i moj bilirubin je 37,8 i sad hocu da me opet pregledaju,jer da su mi nasli da sam daltonista ili sum srca pa i da razumem otisao bih u obicnu skolu ali ovo ne zelim da razumem jer nisu mi ni dali sansu da izadjem na prijemni.
Jos jednom svaka cast svima koji su zahvaljujuci samo svojim zaslugama prosli preglede.
E taj što je ličio na Kineza,taj je MORAO da padne i zbog odnosa visina/težina.
Stani,da li si me video tamo?
Iz Srpske Crnje si?