Vojna gimnazija u Beogradu...

pa ti imas vremena da se spremas, a ja sam ovaj vikend uradio 190 zadataka iz srpskog, nisam nigde izasa, samo strebam... Ja ti preporucujem da vec sad polako prelazis zbirke, osmi je uglavnom ponavljanje.

Max,ja sam uradio pola,ako ne i vise zadataka iz srpskog iz zbiirke za proslu godinu,a dosta sam uradio iz zbirke za ovu...tako da,srpski sam dosta presao,spremam se ja uveliko.Matematiku ne radim,ona mi super ide,vezbam kad imam takmicenja,a iz zbirke cu raditi u 8.razredu,ne zurim se,nije mi hitno.Mene zanima samo sta traze na testu inteligencije,na lekarskom,i psiholoskom testu.Mislio sam da mi neko to kaze kad zavrsi,tad cete svi sve da znate

Prošao sam zdravstveno,nije samo pritisak kao što je neko rekao,nego ima dosta stvari.
Njih 3 su otpali.Jedan ima šum na srcu(valjda),dvojica bilirubin.
Kakvu su stoku primili....
Jednog primili,ima visinu 181 i težinu 89.
A i primili su jednog retarda,pevao je celo veče,nismo mogli da spavamo....
I tako...

Prošao sam zdravstveno,nije samo pritisak kao što je neko rekao,nego ima dosta stvari.
Njih 3 su otpali.Jedan ima šum na srcu(valjda),dvojica bilirubin.
Kakvu su stoku primili....
Jednog primili,ima visinu 181 i težinu 89.
A i primili su jednog retarda,pevao je celo veče,nismo mogli da spavamo....
I tako...

to nije nista neobicno i u mojoj grupi je bilo takvih koji su smarali celo vece do 3 4 sata.....budale.......:hahaha:

Ja sam bio jedan od onih koji su smarali, ali do tamo negde pola 2, ali mis smo skoro svi bili aktivni do tad. Kod nas je bilo 3 koji nam nisu dali mira do pola 4. Ti sto komentarises(debeli, glasni, coravi) moraju da otpadnu negde drugde, nisu oni u internatu glupi.
Ja ocekujem da me danas pozovu (pise na sajtu da ce testovi za vojvodjane biti od 2-9.maj, a ja sam prva testirana grupa pa ce me valjda zvati danas da idemo sutra) . Ne mogu viseda cekam, toliko sam stvari odbio u poslednje 2 nedelje jer se spremam za testove

Back