Vojislav Seselj

Kome smeta presuda

• Ukupno glasova
    67
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nije se plasio ni onaj Barovic, sve dok se nije okliznuo na koru od banane.

Da, a to dokazuje kakav je Seselj covek..

- - - - - - - - - -

naravno. ti mislis i da je haag u pravu za sve oslobadjajuce presude do sada ?
Svaki sud pravi greske, ali, uglavnom je u pravu.

- - - - - - - - - -

Плаши се Вучић. Цвика само тако. :D

A-a ne, ne...samo se neki plase Vucica, previse. :)

Ками, наложили те мангупи на слободно тржиште. Да си рођен раније, вероватно би те тако лаковерног наложили на комунизам. Немој да се ложиш, наебо си га било да се све подржави, било да се све приватизује. Ти ниси у екипи, ниси бре чaк ни ротаријанац, а камоли масон или илуминат. Чему се ти надаш!?

Prvo, monopol je itekako stvar koja je vezana za stepen slobode trzista, i samo budala ne moze da vidi povezanost toga kada ti kazem da ovde ne mozes da biras od koga zelis da kupis struju, nego moras da je kupis od jednog proizvodjaca. I naravno da se stepen slobode trzista ne ogleda samo u carinama, nego i u unutrasnjoj ponudi.

Drugo, ceo post ti je besmislica, jer pretpostavlja da sam ja negde napisao da je, konkretno EU, apsolutno slobodno trziste. Nadji takav moj post na forumu.

Trece, to o najvecim carinama za najsiromasnije zemlje si pomesao sa porezima genijalac. To o cemu ti pricas vazi za poreze, najjace drzave na svetu generalno imaju najvece poreze, a ne najvece carine; a Srbija i narocito Rusija su zatvorenija trzista od drzava zapada, mada sada i mi i oni moramo da postujemo neka pravila, pa moramo malo da se otvaramo. Mi, zato sto hocemo benefite od EU, da bi mogli da tamo izvozimo svoju shit robu bez carine, a Rusi zato sto su grebali noktima da udju u WTO, a kada si deo WTO, ne mozes da budes hermeticki zatvoren kao Severna Koreja.

Sto se tice toga sta ubija domocu proizvodnju- ne to nije otvorenost trzista, i svaki profesor koji uci takvu glupost na prvoj godini ekonomije, komunjarski je bolid. Otvorenost trzista ubija jedino i samo parazitizam. Domacu proizvodnju ubija nesposobnost domacih proizvodjaca.

Druze, pa ceo tvoj post je besmislica, vidis li da ni na sta sto sam ja rekao ne odgovaras, vec pricas neku svoju pricu, pritom izmisljas. Nisu porezi, vec upravo carine najvece u EU, Americi i sl. Ne izvrci kad vec nemas pojma. Nije u Srbiji porez na Tojotu 100%, nego u EU. Niti je u Kini, Indiji, i sl. Najsiromasniji najvise grese sto dozvoljavaju zapadu da im kroz ideoloske mantre, razne NVO i slicno, otvaraju trzista triput vise nego sto su ga oni sami otvorili, i onda njihove kompanije to iskoriscavaju i prave neslucene profite. Koje, naravno, iznose iz zemlje kroz dividende, a u toj zemlji prikazuju negativno poslovanje i samim tim, ne placaju porez na dobit. Ali da ne objasnjavam jer vidim da ti nista ne znas. Trebao bih ti objasniti jos stosta, pa tek onda ovo. Cela poenta je da je EU i Amerika ne zatvoreno, vec ubedljivo najzatvorenije trziste, ti tvrdis da nije. Tako da, ja upravo odgovaram na to. Rusija jeste takodje zatvoreno trziste, 90ih nisu bili, sto zatvoreniji su postajali, to im ekonomija sve vise jaca. Ono sto ti ne razumes jeste da zapad zatvara trziste kroz mantre o standardima, neki kroz carine, itd. ali trziste je zatvoreno. Sta mislis zasto EU propisuje kojekakve gluposti tipa 0.05 aflatoksina, da bi zastitla svoje proizvodjace, a ne da bi se ljudi hranili kvalitetno. To im je usputno. Poenta je da ne kazete direkt da zabranjujete, vec postavite takve "standarde" za koje znate da ih ne moze ispuniti niko ko nema tu vasu tehnologiju, a tu vasu tehnologiju ne dajete. Onaj ko ima tu tehnologiju poput Japana, njima lupe carine 100-200-300%. I to je pametno, ti ne razumes da ja objasnjavam da trziste mora da bude zatvoreno da bi bilo proizvodnje, jedini nacin da budete otvoreni i imate proizvodnju, jeste da imati triput superiorniju tehnologiju od svih ostalih, a mi je definitivno nemamo. Imaju jedino Japanci. Zato ceo zapad na svu japansku robu lupa nenormalne carine.

I to glupavo mantranje o nesposobnosti domacih proizvodjaca, pa jel mislis da su oni holandski, nemacki, italijanski, sposobniji kao ljudi? Ne budi toliko glup druze. Imaju tehnologiju, mi je namamo. Ono sto nas radnik mora da radi rucno, kod njih se samo stancuje na masinama 1000 puta brze i u 1000 puta vecim kolicinama, i kako onda da ne budete "nesposobni" na takav nacin? Shvati da mi nemamo tehnologije, i ulaziti u trku u proizvidnji ti sa golim rukama, onaj sa svim mogucim masinama, je unapred izgubljena trka. A mi takve trke konstantno trcimo od 2000. godine. I onda se cudimo sto nam ekonomija propada, sto nam je unistena proizvodnja, itd.

• Podržavam
Reactions: 27E
Cela ta epizoda sa Seseljem je bila jedna nocna mora, koja nas je strahovito kostala. On je samo umeo da lupa kako ce da kolje Hrvate, ta mapa, pa to je bilo idiotski da trazi prakticno celu Hrvatsku u velikoj Srbiji. Ta linija karlobag Karlovac Virovitica nija bila etnicka linija. Prakticno je dao zapadu dobar povod da nas prikaze kao fasiste, tim pre sto rezim nije vrsio represiju njegove partije, vec drugih, umerenijih.
Ma sve je to bilo pogrešno sa Njegove strane, neznam da li namerno ili iz neznanja...

Ali ostali su dokazi da je protivnik Svetosavlja i da je lažni Vojvoda, titoista do yaya! I pored nekih pozivnih delovanja. Uglavnom, za mene je lik kojem nikad ne bih verovao ubuće.

Neču da budem u istom košu sa največim izdajnicima!

1. Lažov i prevarant.
2. Borac protiv Svetosavlja.
3. Učestvovao u vlasti i podržao neprijatelje Srba.
4. Najveći titoista, sledbenik satanizma. Sproveo marsistički kapitalizam.
5. Samoživošću odveo mnoge u smrt.

Za sve postoje dokazi, dela govore o ljudima.

- - - - - - - - - -

Đinđić je isto što i Šešelj, samo sa drugim licem, izgledom.

Đinđić je tukao Srbiju spolja, odozgore, a Šešelj iznutra, odozdo.

Poslednja izmena:
Razmisli, zašto se uvukao Miloševiću u doope...

Da bi znao šta čini, i svojom senkom mu parirao, ako me razumeš. Jedino na taj način je mogao da zna i spreči Miloševića u svemu.
A Milošević se borio za Srbiju, za Srbstvo.

Војисалв Шешељ је мислио о интересима народа. Шта је требао да изађе на улице и да почне грађански рат?

Војисалв Шешељ је мислио о интересима народа. Шта је требао да изађе на улице и да почне грађански рат?
Ne, nije trebao da daje Draškoviću podršku i radi iza leđa svima. Trebao je da spreči svako masovno delo protiv Srba, a mogao je. Potkopavao je Srbiju i Srbske interese. Izdao Svetosavlje.
Radikali, večinom pravnici koji su u njegovo ime učestvovali u vlasti, 20 godina su održavali titoistički sistem, sprečavajući da se išta promeni na bolje u Srbiji. Narodu su nameštali zvrčke, koje danas iskorištavaju za bogačenje...
Sproveden je i organizovan celokupan sistem uništenja Srba po titovom spisku a sprovode radikali...

Dokazi za sve postoje, u svako doba mogu da ih prikažem, i za veoma mnogo više no što sam izneo.
I nisu tajni, več su javni.

Poslednja izmena:
Ne, nije trebao da daje Draškoviću podršku i radi iza leđa svima. Trebao je da spreči svako masovno delo protiv Srba, a mogao je. Potkopavao je Srbiju i Srbske interese. Izdao Svetosavlje.
Radikali, večinom pravnici koji su u njegovo ime učestvovali u vlasti, 20 godina su održavali titoistički sistem, sprečavajući da se išta promeni na bolje u Srbiji. Narodu su nameštali zvrčke, koje danas iskorištavaju za bogačenje...
Sproveden je i organizovan celokupan sistem uništenja Srba po titovom spisku a sprovode radikali...

Дозволићеш ми да изразим неслагање с тобом када је др Шешељ у питању.

Прво, никада после 1990. године Шешељ није подржао Вука Драшковића, нити таујно, а још мање јавно.
Друго, сва масовна дела против Срба спречавали су Шешељеви четници, заједно са другим храбрим патриотама на ратиштима од Хрватске до Косова.
Треће, радикали ни на који начин нису одржавали титоистички систем, штавише, погледај овај снимак, па види.
Четврто, систем уништења Срба зауставили су заједничким снагама Воја Шешељ и Слободан Милошевић. Наставили су га Зоран Ђинђић и сви остали. Шта ту није јасно?

Дозволићеш ми да изразим неслагање с тобом када је др Шешељ у питању.

Прво, никада после 1990. године Шешељ није подржао Вука Драшковића, нити таујно, а још мање јавно.
Друго, сва масовна дела против Срба спречавали су Шешељеви четници, заједно са другим храбрим патриотама на ратиштима од Хрватске до Косова.
Треће, радикали ни на који начин нису одржавали титоистички систем, штавише, погледај овај снимак, па види.
Четврто, систем уништења Срба зауставили су заједничким снагама Воја Шешељ и Слободан Милошевић. Наставили су га Зоран Ђинђић и сви остали. Шта ту није јасно?
Ti se kao i mnogi zanosiš pokrivenošću DELA SRBA, a ne Šešelja....
Članovi radikalne stranke, patriote i dobrovoljci, koje dosta njih poznajem, su izigrani, verujući njemu i radikalnoj stranci.
Nemoj da pripisuješ Šešelju zasluge Srbskog Naroda. Šminka je veoma dobra, i može svakog da prevari.

- - - - - - - - - -

А где нам то идеш? У Шиптаре?
Ne idem ja nigde, haha... :)

Sam Bog razvrstava dobro od zla. :)
A to znači, da mnogi se udaljavaju od Pravoslavlja, ne svojom voljom, već sila Božija ih odvaja od zla. Naredne generacije sve u manjem broju biće Pravoslavci.

A titoisti napreduju, samo napred. :)

Poslednja izmena:
Ti se kao i mnogi zanosiš pokrivenošću DELA SRBA, a ne Šešelja....
Članovi radikalne stranke, patriote i dobrovoljci, koje dosta njih poznajem, su izigrani, verujući njemu i radikalnoj stranci.
Nemoj da pripisuješ Šešelju zasluge Srbskog Naroda. Šminka je veoma dobra, i može svakog da prevari.

- - - - - - - - - -

Ne idem ja nigde, haha... :)

Sam Bog razvrstava dobro od zla. :)

Каква шминка о чему ти свираш? Шешељ сада у Хагу страда за истину и народ кога си се ти одрекао.

Каква шминка о чему ти свираш? Шешељ сада у Хагу страда за истину и народ кога си се ти одрекао.
Opet zavrčeš svoju šemu? Ne preokreći moje reči...

Neznaš ti očigledno zašto je Šešelj u Hagu. :)

Hvala, nemoj da me više brani, ni on ni radikali! :)

Odrekao se tvoj Šešelj davno od Srbstva i Srbskog Naroda, prema tome, NE SERI!

Pa neka, budite ti i Šešelj Srbi po njegovom, ali bez mene. :mrgreen:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back