Vojislav Seselj

Kome smeta presuda

• Ukupno glasova
    67
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Znaci to sto niko od clanova SRS-a nema pojma o programu stranke, to je dokaz da imaju mozgove. Aha.

Pobrkao si lončiće...nemanje pojma o programu stranke je svojstveno za čederovce jer ta sranka ustvari nema ni program , a pitanje da li je više i sranka budući da je interesno preduzeće svog prvog i jedinog :D

Da sam čeder nije piglu jedva svršeni srednjoškolac s pazarenom diplomom neke dramaturgije još bih ga uporedila s nekadašnjim Gadafijem koji je sličnu situaciju napravio u nekadašnjoj Libiji gde je on bio i Bog i zakon i Alah ...doduše ova dvojica poslednjih su se nešto manje pitala .

A i ja našla koga da prosvetljujem, južna pruga i razmišljanje...jbt-e oksimoron :mrgreen:

Meni se čini da ti ustvari hoćeš da priznaš da si oduvek bio radikal u srcu al' te blam od onih kukakvnih žemskinja pred kojima glumiš loodilo i dasu , a sve vreme se kriješ iza nekog lsd-a i crnog Čede : ne valja ti pos'o , nikako ne valja, logika ti opada srazmerno rastu reputacija , a to je najgora uvreda koju ja nekome mogu da spočitam .

Profesor doktor pravnih nauka Vojislav Šešelj je prepametno stvorenje da bi pravio bilo kakve lapsuse čak kada se nepametnim to nekako i učini...sve je to namerno kao i kod mene , zato ga najbolje i razumem , msm mi pametni se međusobno kapiramo, ne može to da se objasni vama širokim narodnim masama.

I pre no me proglasiš šešeljovkom , samo da podsetim da sam ja partizanka te nam se tu putevi razilaze...pre bih umrla no se digla na onu sprem'te se sprem'te...pljuc :D

...i naravno da sam njegov poštivaoc kao i svakog natprosečno pametnog i obrazovanog čoveka :)

Pobrkao si lončiće...nemanje pojma o programu stranke je svojstveno za čederovce jer ta sranka ustvari nema ni program , a pitanje da li je više i sranka budući da je interesno preduzeće svog prvog i jedinog :D

Da sam čeder nije piglu jedva svršeni srednjoškolac s pazarenom diplomom neke dramaturgije još bih ga uporedila s nekadašnjim Gadafijem koji je sličnu situaciju napravio u nekadašnjoj Libiji gde je on bio i Bog i zakon i Alah ...doduše ova dvojica poslednjih su se nešto manje pitala .

A i ja našla koga da prosvetljujem, južna pruga i razmišljanje...jbt-e oksimoron :mrgreen:

Meni se čini da ti ustvari hoćeš da priznaš da si oduvek bio radikal u srcu al' te blam od onih kukakvnih žemskinja pred kojima glumiš loodilo i dasu , a sve vreme se kriješ iza nekog lsd-a i crnog Čede : ne valja ti pos'o , nikako ne valja, logika ti opada srazmerno rastu reputacija , a to je najgora uvreda koju ja nekome mogu da spočitam .

Profesor doktor pravnih nauka Vojislav Šešelj je prepametno stvorenje da bi pravio bilo kakve lapsuse čak kada se nepametnim to nekako i učini...sve je to namerno kao i kod mene , zato ga najbolje i razumem , msm mi pametni se međusobno kapiramo, ne može to da se objasni vama širokim narodnim masama.

I pre no me proglasiš šešeljovkom , samo da podsetim da sam ja partizanka te nam se tu putevi razilaze...pre bih umrla no se digla na onu sprem'te se sprem'te...pljuc :D

...i naravno da sam njegov poštivaoc kao i svakog natprosečno pametnog i obrazovanog čoveka :)

Slazem se, zato je i poznata stvar da je on zastupnik liberalne ekonomije i slobodnog trzista, zato sto je on to sve sam pojasnio ko zna koliko puta.:ok:

P.S. Ja i ne znam kolika mi je reputacija :think:

Slazem se, zato je i poznata stvar da je on zastupnik liberalne ekonomije i slobodnog trzista, zato sto je on to sve sam pojasnio ko zna koliko puta.:ok:

P.S. Ja i ne znam kolika mi je reputacija :think:

U startu si pobrkao pojmove.

Kakve veze ima slobodno tržište i liberalna ekonomija sa bezobzirnom rasprodajom zemlje što gledamo već bezmalo 14 godina?

V. Britanija je kapitalistička da ne može više pa tamani one nesrećnike u svojim osvajačkim kolonijama da zadrži i 1m2 zemlje za koju smatra da joj pripada , nju navedoh brzinski inače ih je dosta i previše.

A kako se naši politikanti ponašaju prema državi i njenoj svojini jer svojina je i Kosmet i sutra Vojvodina i ona nesrećna Raška?!

Nije državna svojina isto što i Partizan il' zvezda koje i treba da se privatizuju odnosno otuđe.

Dobro, i sta ti kazes za ovu Vojinu cuvenu recenicu koju sam posebno boldovao, samo zbog genijalaca kao sto si ti: I najgora privatizacija je bolja od drustvene svojine? Jesi li ti uopste odgledao deo duela koji sam naznacio?

ovo cu da ti kazem samo jednom - ja tvoje postove i ne citam. znam za koga si i samim tim si protiv dobra vecine gradjana srbije. cak i nesto normalno da napises ne vazi se

U startu si pobrkao pojmove.

Kakve veze ima slobodno tržište i liberalna ekonomija sa bezobzirnom rasprodajom zemlje što gledamo već bezmalo 14 godina?

V. Britanija je kapitalistička da ne može više pa tamani one nesrećnike u svojim osvajačkim kolonijama da zadrži i 1m2 zemlje za koju smatra da joj pripada , nju navedoh brzinski inače ih je dosta i previše.

A kako se naši politikanti ponašaju prema državi i njenoj svojini jer svojina je i Kosmet i sutra Vojvodina i ona nesrećna Raška?!

Nije državna svojina isto što i Partizan il' zvezda koje i treba da se privatizuju odnosno otuđe.

To sta jeste a sta nije slobodno trziste nije tema, tema su ekonomska shvatanja doktora Vojislava Seselja, i njegova shvatanja o privatizaciji; koja su ukratko iznesena u ovom duelu sa levicarskim populistom, Zoranom Djindjicem.

U Britaniji postoji masa indisjkog i ruskog privatnog kapitala npr., i ne samo njihovog; uz Ameriku su centar internacionalnog kapitala, svih boja i nacija.

KiM i Vojvodina nisu svojina, to su pre svega politicke zajednice, i ne mozes ti politicke zajednice da na silu drzis u nekoj drzavi, nije ovo diktatura.

- - - - - - - - - -

ovo cu da ti kazem samo jednom - ja tvoje postove i ne citam. znam za koga si i samim tim si protiv dobra vecine gradjana srbije. cak i nesto normalno da napises ne vazi se

Dobro, ne moras moje postove da citas, ali mozes da slusas doktora Vojislava Seselja valjda?

Koje nebuloze...

Pa gde je bio Šešelj od 1990 pa sve do odlaska u Hag? Nije učestvovao u vlasti Srbije???

Šešelj je sproveo pravnu ekonomsku reformu u Srbiji, u najmanju ruku je učestvovao u svemu, a veči deo ekonomske situacije u Srbiji možemo da zahvalimo Njemu i radikalima...

Zahvalite mu/im na titoističkom zadržanom ustavnom poretku koji su sačuvali kao oči u glavi. I sprovođenju marsističkog kapitaliznma u Srbiji.

Da vas podsetim, ko je predložio i sproveo šemu "da svi budu svoj na svome" u vremenu u kojem je pljačka Građana bila sistematski sprovođena u Srbiji?

O čemu vi večina uopšte pričate? O kojoj zemlji?

Poslednja izmena:
Trla baba lan da joj prođe dan...

Ja ga krstim, a on prdi :roll:

Dovoljno od mene da možeš da otrčiš gore na žene i da se pohvališ kako ti ovde nekog zahebavaš i kako si ti mnogo pametan, a ovde gomila mediokriteta i za to pokupiš rep-e i tapšanje taman istih takvih slaDŽa koje smislenu rečenicu n'umeju da zamisle , a ne da napišu...i kad bi nekom slučajnošću i znale pravopis jer je očigledna njihova i svačija nesigurnost u isti čim sve pišu malim slovima. Da se ne zaebu i time potvrde svoju nepismenost pa 'ajde sve malim možda im i prođe kod istih takvih.:roll:

...ovo upućeno kamiju , naravno.

Dovoljno od mene da možeš da otrčiš gore na žene i da se pohvališ kako ti ovde nekog zahebavaš i kako si ti mnogo pametan, a ovde gomila mediokriteta i za to pokupiš rep-e i tapšanje taman istih takvih slaDŽa koje smislenu rečenicu n'umeju da zamisle , a ne da napišu...i kad bi nekom slučajnošću i znale pravopis jer je očigledna njihova i svačija nesigurnost u isti čim sve pišu malim slovima. Da se ne zaebu i time potvrde svoju nepismenost pa 'ajde sve malim možda im i prođe kod istih takvih.:roll:

Sa kim se ti svađaš? :lol:

Trebalo bi ti sakriti ogledala koja imaš u kući. :lol:

Sandrina :cmok: Mene te zene pljuju uvek i svuda kada je rec o politickim stavovima ;)

Sto se tice raznoraznih Sladja... Njih imas mnogo vise medju muskarcima, to su pa tek potpuni kreteni.

Sve u svemu, komunizam je pobedio, i nije mi jasno dokle če da lažete sami sebe.

Govoriti neistinu, pričati jedno a raditi drugo, pa to je odavno prevaziđeno.

I dalje če vladati komunisti, titoisti, njihovi egzekutori Šešelj, Drašković, DOS, DS itd, bez obzira koliko lagali. :lol:

A evo malo i Slobinog misljenja o ekonomskom sistemu, sankcijama, i drugim genocidima nad srpskim narodom.

Sankcije su u stvari najidealnija i najmoralnija stvar za drzave koje zatvore svoje trziste. Hoces da zatvoris i da kontrolises trziste? Ok, onda radi to sam sa sobom, i budi samodovoljan, nemoj da kukas za stranim trzistem da bi prodavao svoju robu.

Sto se tice deda Avrama i njegovog dinara 94-e, to je bilo nezvanicno proglasenje bankrota drzave, i resetovanje sistema.

Poslednja izmena:
E sad, zasto se Seseljeve pristalice ne slazu sa ovim njegovim najdubljim i najiskrenijim stavovima o ekonomiji? Da li je za to kriv Seselj, jer je kroz svoje javne nastupe vise paznje obracao na populizam, nego na predstavljanje svojih ideja sirokim narodnim masama? Ili je to jednostavno zbog toga sto su Seseljeve pristalice glupi ljudi? Zasto su danas Seseljevi ljubitelji toliko daleko od ovog boldovanog stava, cak, misle potpuno suprotno od toga?

SRS je 90-tih (sada ne znam kako je) bila zaista poznata po najboljem ekonomskom programu od svih stranaka.

Ne znam da li je u pitanju populizam, ali da jeste, ja bih prva glasala za njih bas zbog programa. Medjutim, oni su u predizbornim kampanjama imali sasvim drugacije "parole" - tipa da ce hleb biti 3 din. i slicno, sto mi nije ulivalo poverenje o slobodnom trzistu i drzavnom neintervenisanju.

Danas,medjutim, za isti program, sve i da imaju najbolje namere, ne bih glasala, jer smatram da je liberalno trziste trenutno stetno i prevazidjeno, vec da drzava treba da diriguje ali u pojedinim sferama, ne zaista svuda.

SRS je 90-tih (sada ne znam kako je) bila zaista poznata po najboljem ekonomskom programu od svih stranaka.

Ne znam da li je u pitanju populizam, ali da jeste, ja bih prva glasala za njih bas zbog programa. Medjutim, oni su u predizbornim kampanjama imali sasvim drugacije "parole" - tipa da ce hleb biti 3 din. i slicno, sto mi nije ulivalo poverenje o slobodnom trzistu i drzavnom neintervenisanju.

Danas,medjutim, za isti program, sve i da imaju najbolje namere, ne bih glasala, jer smatram da je liberalno trziste trenutno stetno i prevazidjeno, vec da drzava treba da diriguje ali u pojedinim sferama, ne zaista svuda.

Da, u pojedinim sferama- policiji, vojsci, socijali, i ...Toliko.

Niko nije nista zatvarao vise nego drugi, a sankcije su bile politicki a ne ekonomski motivisane. Tako da, aj se malo dovedi u red i prestani da lupas.

A evo i malo Seseljevog vizionarstva:

Sto se tice ekonomije, stvari su vise nego jasno. Zajasili nas prljavi kapitalisti sa krvavim rukama od muslimanske nafte, zato nam sve tako i ide. Kapitalizam je sistem koji ne resava ekonomske probleme obicnog naroda, ni u jednoj kapitalistickoj zemlji nije reseno pitanje nezaposlenosti, nije reseno pitanje srednje klase. Nije reseno jer pod takvim sistemom nije moguce, to je sistem monopola u kojoj velika riba jede malu. Zato imas 1% superbogatih, i 99% bede. I u Americi, i svuda. Prosecan Amerikanac grca u kreditima, sve sto ima skoro mu je pod hipotekama, itd. Imajte samo u vidu da prosecan Amerikanac nije onih 0.1% u Holivudu. Prosecan je kad se zbere svih 315 milion, i presece po sredini.

Ma naravno, mi smo po otvorenosti trzista tu negde u rangu Amerike. Puna BG berza stranih investitora, uvek je i bila.

Ok, i zasto se onda bunis protiv sankcija, zasto bi ti svoju robu prodavao takvim prljavim kapitalistickim sistemima? Zivi sam sa sobom, tako moralan i samodovoljan, i toliko.

Vojislav Seselj je kao genijalna licnost i dubinski konzervativac usvojio najkonzervativniju od svih evropskih ekonomskih politika- onu koju je osmislila Margaret Tacer.

Ovo je moglo odlicno da uspe da je sprovedeno krajem 80ih, pa cak i tokom 90ih.

Ali, kao sto je rekao kolega Bandi, od 2000te za Seselja glasaju najprimitivniji slojevi drustva, i on mora ekonomsku politiku da prilagodi onome sto oni ocekuju- a to je da prica isto sto i drug Qita.

- - - - - - - - - -

Mislim kad je Seselj najpopularnija licnost na forumu krstarice jasno je kakve psihopate i promasene duse glasaju za njega.

A steta, jer da se okanio nacionalistickih baljezgarenja i forsirao ekonomiju, ekonomiju i samo ekonomiju, uradio bi dosta pametnih stvari.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back