RebeccaBg
Elita
- Poruka
- 17.423
Znaci to sto niko od clanova SRS-a nema pojma o programu stranke, to je dokaz da imaju mozgove. Aha.
Pobrkao si lončiće...nemanje pojma o programu stranke je svojstveno za čederovce jer ta sranka ustvari nema ni program , a pitanje da li je više i sranka budući da je interesno preduzeće svog prvog i jedinog
Da sam čeder nije piglu jedva svršeni srednjoškolac s pazarenom diplomom neke dramaturgije još bih ga uporedila s nekadašnjim Gadafijem koji je sličnu situaciju napravio u nekadašnjoj Libiji gde je on bio i Bog i zakon i Alah ...doduše ova dvojica poslednjih su se nešto manje pitala .
A i ja našla koga da prosvetljujem, južna pruga i razmišljanje...jbt-e oksimoron

Meni se čini da ti ustvari hoćeš da priznaš da si oduvek bio radikal u srcu al' te blam od onih kukakvnih žemskinja pred kojima glumiš loodilo i dasu , a sve vreme se kriješ iza nekog lsd-a i crnog Čede : ne valja ti pos'o , nikako ne valja, logika ti opada srazmerno rastu reputacija , a to je najgora uvreda koju ja nekome mogu da spočitam .
Profesor doktor pravnih nauka Vojislav Šešelj je prepametno stvorenje da bi pravio bilo kakve lapsuse čak kada se nepametnim to nekako i učini...sve je to namerno kao i kod mene , zato ga najbolje i razumem , msm mi pametni se međusobno kapiramo, ne može to da se objasni vama širokim narodnim masama.
I pre no me proglasiš šešeljovkom , samo da podsetim da sam ja partizanka te nam se tu putevi razilaze...pre bih umrla no se digla na onu sprem'te se sprem'te...pljuc
...i naravno da sam njegov poštivaoc kao i svakog natprosečno pametnog i obrazovanog čoveka

Mene te zene pljuju uvek i svuda kada je rec o politickim stavovima 

mrzim socijalizam , druga Tita i partiju i Jugoslaviju ...ja, koja ovde punih 8 godina izgiboh pišući u korist nekadašnje zemlje nasuprot ovome što sada gledamo i živimo