- Poruka
- 76.576
Od Voje se vise niko ne plasi...ne zavaravaj se.
Mislim da nije primerno da tako nazivas visokog drzavnog funkcionera.
Плаши се Вучић. Цвика само тако.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Od Voje se vise niko ne plasi...ne zavaravaj se.
Mislim da nije primerno da tako nazivas visokog drzavnog funkcionera.
Nije se plasio ni onaj Barovic, sve dok se nije okliznuo na koru od banane.
Svaki sud pravi greske, ali, uglavnom je u pravu.naravno. ti mislis i da je haag u pravu za sve oslobadjajuce presude do sada ?
Плаши се Вучић. Цвика само тако.![]()

Da, a to dokazuje kakav je Seselj covek..
- - - - - - - - - -
)
Шешељ је велики човек и велики Србин!
Prvo, monopol je itekako stvar koja je vezana za stepen slobode trzista, i samo budala ne moze da vidi povezanost toga kada ti kazem da ovde ne mozes da biras od koga zelis da kupis struju, nego moras da je kupis od jednog proizvodjaca. I naravno da se stepen slobode trzista ne ogleda samo u carinama, nego i u unutrasnjoj ponudi.
Drugo, ceo post ti je besmislica, jer pretpostavlja da sam ja negde napisao da je, konkretno EU, apsolutno slobodno trziste. Nadji takav moj post na forumu.
Trece, to o najvecim carinama za najsiromasnije zemlje si pomesao sa porezima genijalac. To o cemu ti pricas vazi za poreze, najjace drzave na svetu generalno imaju najvece poreze, a ne najvece carine; a Srbija i narocito Rusija su zatvorenija trzista od drzava zapada, mada sada i mi i oni moramo da postujemo neka pravila, pa moramo malo da se otvaramo. Mi, zato sto hocemo benefite od EU, da bi mogli da tamo izvozimo svoju shit robu bez carine, a Rusi zato sto su grebali noktima da udju u WTO, a kada si deo WTO, ne mozes da budes hermeticki zatvoren kao Severna Koreja.
Sto se tice toga sta ubija domocu proizvodnju- ne to nije otvorenost trzista, i svaki profesor koji uci takvu glupost na prvoj godini ekonomije, komunjarski je bolid. Otvorenost trzista ubija jedino i samo parazitizam. Domacu proizvodnju ubija nesposobnost domacih proizvodjaca.
Ma sve je to bilo pogrešno sa Njegove strane, neznam da li namerno ili iz neznanja...Cela ta epizoda sa Seseljem je bila jedna nocna mora, koja nas je strahovito kostala. On je samo umeo da lupa kako ce da kolje Hrvate, ta mapa, pa to je bilo idiotski da trazi prakticno celu Hrvatsku u velikoj Srbiji. Ta linija karlobag Karlovac Virovitica nija bila etnicka linija. Prakticno je dao zapadu dobar povod da nas prikaze kao fasiste, tim pre sto rezim nije vrsio represiju njegove partije, vec drugih, umerenijih.
Ako je on veliki Srbin, ja ču se odreći Srbstva!Шешељ је велики човек и велики Србин!
Ako je on veliki Srbin, ja ču se odreći Srbstva!
Зашто?
Ђинђић је био мафијаш!
Pa ti stvarno preterujes time...ok, razumelo smo.
Neču da budem u istom košu sa največim izdajnicima!Зашто?
Излупета га.

Razmisli, zašto se uvukao Miloševiću u doope...
Da bi znao šta čini, i svojom senkom mu parirao, ako me razumeš. Jedino na taj način je mogao da zna i spreči Miloševića u svemu.
A Milošević se borio za Srbiju, za Srbstvo.
Ne, nije trebao da daje Draškoviću podršku i radi iza leđa svima. Trebao je da spreči svako masovno delo protiv Srba, a mogao je. Potkopavao je Srbiju i Srbske interese. Izdao Svetosavlje.Војисалв Шешељ је мислио о интересима народа. Шта је требао да изађе на улице и да почне грађански рат?
Ne, nije trebao da daje Draškoviću podršku i radi iza leđa svima. Trebao je da spreči svako masovno delo protiv Srba, a mogao je. Potkopavao je Srbiju i Srbske interese. Izdao Svetosavlje.
Radikali, večinom pravnici koji su u njegovo ime učestvovali u vlasti, 20 godina su održavali titoistički sistem, sprečavajući da se išta promeni na bolje u Srbiji. Narodu su nameštali zvrčke, koje danas iskorištavaju za bogačenje...
Sproveden je i organizovan celokupan sistem uništenja Srba po titovom spisku a sprovode radikali...
Ti se kao i mnogi zanosiš pokrivenošću DELA SRBA, a ne Šešelja....Дозволићеш ми да изразим неслагање с тобом када је др Шешељ у питању.
Прво, никада после 1990. године Шешељ није подржао Вука Драшковића, нити таујно, а још мање јавно.
Друго, сва масовна дела против Срба спречавали су Шешељеви четници, заједно са другим храбрим патриотама на ратиштима од Хрватске до Косова.
Треће, радикали ни на који начин нису одржавали титоистички систем, штавише, погледај овај снимак, па види.Четврто, систем уништења Срба зауставили су заједничким снагама Воја Шешељ и Слободан Милошевић. Наставили су га Зоран Ђинђић и сви остали. Шта ту није јасно?
Ne idem ja nigde, haha...А где нам то идеш? У Шиптаре?

Ti se kao i mnogi zanosiš pokrivenošću DELA SRBA, a ne Šešelja....
Članovi radikalne stranke, patriote i dobrovoljci, koje dosta njih poznajem, su izigrani, verujući njemu i radikalnoj stranci.
Nemoj da pripisuješ Šešelju zasluge Srbskog Naroda. Šminka je veoma dobra, i može svakog da prevari.
- - - - - - - - - -
Ne idem ja nigde, haha...![]()
Sam Bog razvrstava dobro od zla.![]()
Opet zavrčeš svoju šemu? Ne preokreći moje reči...Каква шминка о чему ти свираш? Шешељ сада у Хагу страда за истину и народ кога си се ти одрекао.