Otisao sam...
Ističe se
- Poruka
- 2.245
Bezanijska Kosa I mesna zajednica...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Marijanka:pa nije valjda bas za cuvanje ovaca...
Banshee:ne bih se ja selila u sremcicu.
dobar meni nbgd.
a i mirjevo mi je tako daleko da ne znam ni kako se dolazi do tamo...tek sremcica....![]()
Highper:U Sremcicu da sadis krompir i zelenu salatu...
Jos dobijes i naglasak za mesec dana...
Ja vec imam naglasak...
poz komsiniceivana bg:Onda ja 16 godina (koliko zivim u njemu) zivim u zabludi.....Nije bas daleko kao Ovca, Krnjaca, Kotez, ali jeste periferija.
d1:poz komsinice![]()
inache, obzirom da iza mirijeva nema nista ono jeste periferno naselje.... no, (opet) obzirom da iza mirijeva treba da ide neki siroki drum (neam pojma sta sada konkretno, obilaznica ili...), za jedno 20-30 godina nece vise da bidne periferno naselje....
Lipovacka suma. Priroda, zelenilo, slavuji cvrkucu na grani...kao u raju.absonic:po vama je
Autobus 88:Skojevsko naselje!
Velike bele zgrade i velika zelena suma pored njih.
Mikroklima mu je najlepsa stvar koju ima.
A za ovo labudovo moram da kazem da je super mesto, tamo sam u srednju isao pre metar godina. Jel radi jos uvek onaj diskont sto valja valjevsko pivo?
guitarrr_babe:Višnjička Banja definitivno.
Mada, ni ona nije toliko daleko od centra, moram da primetim! Mislim, nije što je moja, ali..![]()
linabg:i ja glasam za Visnjicku banju...![]()
linabg:i ja glasam za Visnjicku banju...![]()
Girl next door:aj mi objasnite gde je to tacno. mislim, recimo, koji bus vozi, kuda se prolazi...