VAŠ KRAJ

KOSUTNJAK JE SUPER DEO,RESNIK...NIKO GA NIJE POMENUO,NEKAKO JE KAO MALI GRADIC A IMA I JEZERO I SUMU I SVASHTA...I NEKI TAMO DEO GLUPI U KOJI NISAM ZALAZILA...A VOZDOVAC JE INACE NAJLEPSHE GRADSKO NASELJE KOJE POTSECA NA PERIFERIJU....GLASAM ZA RESNIK POSTO SAM BILA TAMO NEKO VREME....COOL JE NE LICHI NA SELENDRU,MA SHTA BIO:)

Znam koji nije.
Pre par dana sam bila u Železniku. Lepo je samo onima koji vole vozove.
Zanimljvo je to da sam uspela da slikam jedan dvorac...domaći. Drugarica mi je rekla da se priča da je to javna kuća.

I da. U putu do tamo, videla sam neku česmu koja izgleda...pa izgleda kao česma....grozna je.

Voždovac lep kraj ? :P
pa Voždovac je ruglo, a još i nije neka periferija preterana :lol:
Vojvode Stepe najgadnija ulica ever & ever :mrgreen:

Naravno, čim se zađe međ one male šmovite, ok je, osim što postoji uzbrdo tu i tamo...ali to je moj problem, jasno.

danamok:
Mislim da je naselje Cerak vinogradi definitivno najlepse u Beogradu. Imate sve sto vam treba u naselju, nema kioska na svakom koraku, niti ulicnih prodavaca, jako je cisto i lepo isplanirano naselje. Blizu je kosutnjak, Mc donald's, trzni centar pijaca, naselje ima svoju skolu i obdaniste, parkove....jedino sto je malo dalje od centra grada ali prevoz funkcionise

Pa nije lose..........

Ama,ljudi,Karaburma je najsladje periferno naselje,a josh tako blizu gradu...Dodushe,svakome je njegov kraj najlepshi...Nego,stvarno,kojoj glavi je pala napamet ona chesma iz koje curi na -2 Celzijusa i izgleda kao da je ostatak nekog prapotopskog doba u Srbiji,znate,kad su ovde ziveli dzinovi...

ma sta se lozite kad ce to do 1-og febuara sve da bude Petlovo brdo,hehehe
mislim ono,proverena informacija,"laufer javlja" i tako to

btw imam losha iskustva sa fuxama sa Ceraka(ne mislim na stanovnike Ceraka :) ) vec na fuxe 8)

Mirijevo, jedno po meni najlepse uredjenih naselja. Jedino mu fali par bitnih objekata kao sto je dom zdravlja, po koji bioskop, i nesto u tom stilu. Mada je ovaj kraj prvenstveno miran upravo zbog toga sto niceg od toga nema. Svi se uvece zapute ka gradu i onda je uglavnom tisina uvece i nocu.

Ma KALUDJERICA, mi cak imamo i turisticku atrakciju kakvu niko nema.JOCA, cudoviste iz jocinog potoka, to vam dolje nesto kao cudoviste iz Lok Nesa.A, a ko ima tako nesto u vasem hudu!!!!!!!

Back