VAŠ KRAJ

Ma, i celo Pašino, (a i Lekino, bogami ;) ) brdo je bez kanalizacije, a ne spadaju čak ni u naselja, a kamoli prigradska; pa šta s tim. Redovno dolaze kamioni VIK i čiste senkrupe, o gradskom trošku.

I meni se sviđa Višnjička banja, tj. kako su tamo rešeni stanovi. Udobno za stanovanje, a ne k'o na Banjici. :roll:

Betty:
tralalala...pa kanalizacija je stara, ne znači valjda da je nema...ili je i nema? :roll:
ali svakako kolima nije tako daleko, ima zdrave i jeftine hrane, pregršt voća (tamo su najbolje plantaže!) i mirno je...nisam bila, ne znam detalje.
Za pirvremeno - samo napred :D

Trebalo bi da odem ovih dana u izvidnicu, da vidim kako to tamo uopste izgleda.. Mada je sada malo kasno za vocke..

da..btw.ni Dedinje nema rešenu kanalizaciju, samo da stekneš uvid :wink:

jednom sam bila na Kanarevom brdu .- tamo je baš baš lepo (bio je maj 8): mnogo drveća, kuće uvučene onako, nisu do ulice, a uličice male slatke i romatične, sve to lepo miri...dvorišta sa klub ljuljaškama i cvećem, decom i mačkama...ako imaš auto, mislim ni po jada...
...biće i tih obećanih mostova jedared :lol:

ali Višnjička banja rula, dašta !
mouse1.gif

Mislim da je naselje Cerak vinogradi definitivno najlepse u Beogradu. Imate sve sto vam treba u naselju, nema kioska na svakom koraku, niti ulicnih prodavaca, jako je cisto i lepo isplanirano naselje. Blizu je kosutnjak, Mc donald's, trzni centar pijaca, naselje ima svoju skolu i obdaniste, parkove....jedino sto je malo dalje od centra grada ali prevoz funkcionise

Petlovo je br 1....Strasnu straftu ima za setnj uvece...za 20 minuta predjes pola pevca, celo Labudovo i ceo Vidik i opusteno dodjes do Ceraka ili Skojevskog...A Rakovica na jos 10 minuta...Sve pesaka...ma Pevac rules

Back