Odrasla sam , zivim i zivecu(mada sam trenutno u centru grada, samo privremeno, na moju srecu) u mestu koje blizu sremcice. Na stranu to sto je mnogim ljudima takav nacin zivota neprihvatjiv, ja sam na to navikla.. Sremcica je lepa, za moj ukus malcice natrpana, ali ima jako lepih kuca. Naselje(stanovi u zgradama, na pocetku sremcice) mi se ne cine kao najbolje resenje, u par njih sam bila.. Mozda zato sto se meni uideja o zivotu u stanu nimalo ne dopada...Ako kupujes kucu u sremcici, to je ok, mada kazem, u okolnim mestima(ostruznica, v.mostanica, ili Umka) su kuce mnogo jeftinije, placevi su mnogo lepsi i veci...Takodje ima gradski((doduse ne na 4 min kao 511), ali se npr do Ostruznice mnogo brze stize, jer obrenovackim putem nastavljas pravo(ne skreces ka zelezniku), i imas jos 4-5 min voznje autobusom (kolima jos manje), a mesto je mnogo lepse- Sava, suma i sve to...
kilometraza je sledeca
Od sajma
Sremcica(novo naselje )18 km
Ostruznica 12-13 km
Umka 15 km
V. Mostanica 20 km
Jos da napomenem da mi nista u zivotu nije nedostajalo(naravno, uz veliku volju , zelju i pomoc mjih roditelja) sto se drustvenih , skolskih i vanskolskih aktivnosti tice, iako sam zivela `u selendri`.
Imam 15 god aktivnih izlazaka po gradu iza sebe, zavrsila sam osnovnu , srednju skolu i fakultet(sve u gradu), muzicku skolu,jezike i sve to redom, aktivno se bavila sportom,
Naravno, vozim auto od kad sam napunila 18,
Pozdrav komsijama