VAŠ KRAJ

ivana bg:
Onda ja 16 godina (koliko zivim u njemu) zivim u zabludi.....Nije bas daleko kao Ovca, Krnjaca, Kotez, ali jeste periferija.
poz komsinice :)

inache, obzirom da iza mirijeva nema nista ono jeste periferno naselje.... no, (opet) obzirom da iza mirijeva treba da ide neki siroki drum (neam pojma sta sada konkretno, obilaznica ili...), za jedno 20-30 godina nece vise da bidne periferno naselje....

d1:
poz komsinice :)

inache, obzirom da iza mirijeva nema nista ono jeste periferno naselje.... no, (opet) obzirom da iza mirijeva treba da ide neki siroki drum (neam pojma sta sada konkretno, obilaznica ili...), za jedno 20-30 godina nece vise da bidne periferno naselje....

Ma i ranije. Pa pre 15 godina je bilo selendra, po velicini ni pola od ovoga sada.......A gde si u Mirijevu? :lol: :lol:

Autobus 88:
Skojevsko naselje!

Velike bele zgrade i velika zelena suma pored njih.
Mikroklima mu je najlepsa stvar koju ima.

A za ovo labudovo moram da kazem da je super mesto, tamo sam u srednju isao pre metar godina. Jel radi jos uvek onaj diskont sto valja valjevsko pivo?

Isao si u XV-u?

Pa Trgovacka se bas nesto i nije prolepsala novogradnjom. Nadam se da ce sve to lepo porusiti jednog dana. A jel zna neko kako je ziveti u Grockoj, znam da je bas daleko, ali reka, cist vazduh i to?

Za Grocku kažu da je lepo - ali SAMO za odmor: nemaju školu, opštinu, sve nešto raspad, valjda i kanalizacija..pitaj boga kakav im je internet...
ali miriše do yaya i ima nekog grožđa, ako se dobro sećam...i nije blizu.

Girl next door:
aj mi objasnite gde je to tacno. mislim, recimo, koji bus vozi, kuda se prolazi...

Visnjicka banja se nalazi sa desne obale Dunava.
Najjasnije ce ti biti ako ti kazem da se nalazi odmah "iza" Karaburme.
Do nje se stize autobusima 35 (od trga) ili 202 (od Omladinskog stadiona/bogoslovije)takode postoji i autobus 32 (od Vukovog spomenika) koji vodi u Visnjicu,naselje povezano sa Visnjickom banjom.
Automobilom se najbrze stize,od Trga republike do recimo Beopetrolove pumpe u V.banji nemas ni jedno skretanje,i stize se za 6-7 minuta,
samo pravo niz 29 Novembra pa visnjickom niz Dunav i....tu si.

Evo slicice sa mog krova....slikana je prosle godine,starim digitalcem ali je meni izuzetno draga.

tralalala...pa kanalizacija je stara, ne znači valjda da je nema...ili je i nema? :roll:
ali svakako kolima nije tako daleko, ima zdrave i jeftine hrane, pregršt voća (tamo su najbolje plantaže!) i mirno je...nisam bila, ne znam detalje.
Za pirvremeno - samo napred :D

Back