VAŠ KRAJ

meni je najomiljeno labudovo brdo ako neko uopste zna gde je to
moja gruda rodna. molim vas zavicaj mi ne dirajte za njega sam spreman da ubijem

ovo red hell zanemarite. to su pisali neki cobani budale

HeBePoBaTaH_:

E, snobu jedan. :lol:

BTW, senjak nije toliko daleko od centra...

A pošto ja smatram da se ja već nalazim u "širem" centru, onda bih preskočio svoj kraj i rekao Banovo Brdo. Mada... Zar nije periferija ono: Batajnica, Borča, Ovča, Višnjička Banja, Krnjača? Tako da čak ni Banovo možda ne spada u tu kategoriju...

Skojevsko naselje!

Velike bele zgrade i velika zelena suma pored njih.
Mikroklima mu je najlepsa stvar koju ima.

A za ovo labudovo moram da kazem da je super mesto, tamo sam u srednju isao pre metar godina. Jel radi jos uvek onaj diskont sto valja valjevsko pivo?

iluzionista:

A pošto ja smatram da se ja već nalazim u "širem" centru, onda bih preskočio svoj kraj i rekao Banovo Brdo. Mada... Zar nije periferija ono: Batajnica, Borča, Ovča, Višnjička Banja, Krnjača? Tako da čak ni Banovo možda ne spada u tu kategoriju...

na to sam i mislio

MIRIJEVO.......milina.....trava, drvece, parkovi.....naravno, mislim na mirijevo II, III i IV. ako si u starom delu, onda vec postoji mogucnost da ti ulicom, umesto automobila, prolaze ovce....

banegad2004:
meni je najomiljeno labudovo brdo ako neko uopste zna gde je to
moja gruda rodna. molim vas zavicaj mi ne dirajte za njega sam spreman da ubijem

ovo red hell zanemarite. to su pisali neki cobani budale
znam lika koji je opljachkao taj c market ;)
p.s. imas na temi FOTKE MADE IN BG mnogo lepsih fotki Labudovog brda,gde si si bas nasao prodavnicu da ti reprezentuje kraj

iluzionista:

Pa sad sve zavisi iz kog vremenskog perioda gledas, recimo krajem 18veka senjak su bili vinogradi i letnjikovci beogradjana, u kako daleko od grada, a sad ... he he

Zarkovo je bilo periferni kraj pre 25god, sad vise ni za to ne bih mogli reci da je periferno

Back