Klarita, da li ti je bolje danas?
Bol u levom gornjem delu stomaka ne bi trebalo da ima veze sa bebama, suviše je visoko za taj stadijum trudnoće i što je još dobro nemaš krvarenje. Medjutim, nema razloga da trpis bol i još strah i stres koji ti mogu dodatno naskoditi. Idi u bolnicu da ti dežurni ginekolog potvrdi da je sa bebama sve u redu, biće ti mnogo lakše. A onda te mogu pregledati hirurg i radiolog da ti uradi ultrazvuk stomaka da se vidi odakle taj bol, što sve nemaš u Genesisu. Bol može biti od zatvora koji muči skoro sve trudnice, od želuca od svih lekova koje pijemo i još mnogo čega i što bi ga trpela i mučila se.
Čuvaj se i javi se šta si uradila i kako ti je.
Bila sam juce popodne kod ginekologa. Pregledao me je ultrazvucno prvo i potvrdio da su bebe dobro i zdravo, a posle je trazio da, kako on kaze opipa jer, tako ce najbolje videti sta je u pitanju. Kaze da je sve sa ginekoloske strane dobro, samo sto mi je besika malo osetljiva,pa sam dobila neki antibiotik. Ali, ta bol koju sam ja osecala, pa i sinoc i nocas ponovo, nije besika, tako da cu, verovatno, ako se ne smiri na dalja ispitivanja jer odskacem od kreveta koliko me zaziga. ali, ono cega sam se najvise bojala je u redu. Bar sam se malo smirila.
Inace, kada sam juce zvala Genesis rekli mi da dodjem sutradan u 2 popodna. Poludela sam!Moja doktorka je na odmoru a druge dolaze tek u 2, a za hitne slucajeve u bolnicu. Setila sam se odmah bila tebe i one tvoje situacije.
Ali, sva sreca, pa je sve u redu sa bebama, tako da sad samo polako, a ako se i danas nastavi bol, u bolnicu kod radiologa.
Inace, taj doktor sto me je pregledao je odmah rekao:jesu vam rekli da su decaci? Ja u soku! Njegov uz je stariji od njega samoga,a on je covek od 60 godina kako je mogao da vidi, nemam pojma.
Kako si ti? Jel gimnasticari luduju? Jao, jedva cekam kad budemo mogle da ih osetimo kako se vrpolje