gost 149754
Poznat
- Poruka
- 8.473
mi predali dokumenta 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nadam se da ce neko moci da me posavetuje,jer sam u velikom problemu.Moj sin je rodjen u januaru 2004.Jako kasno je progovorio i jos uvek ima poteskoce u govoru.Ide kod logopeda svaki dan.Upisan je u vrticu na Novom Bgdu u celodnevnoj predskolskoj nastavi.U septembru mesecu se selimo u Zemun.Mislila sam da odlozim polazak u skolu i da on kada se preselimo ide u cetvorosatni predskolski program.Kada sam zvala predskolsku ustanovi u Zemunu,rekli su mi da dete bez obzira na probleme MORA da se upise u skolu i da ne moze dva puta da ide u predskolsko.Uputili su me na Ministarstvo prosvete,gde su mi takodje rekli da dete mora da se upise u skolu.U medjuvremenu sam cula od nekih mama da su uspele da odloze upis njihove dece za sledecu godinu.Ja sam jako zabrinuta,jer ukoliko bi on krenuo u skolu,bojim se da ce nazadovati u nastavi i sto je jos gore,dobiti komplekse od druge dece,a pri tom se jos i selimo u novi kraj.Godinu dana bi mu mnogo znacilo da savlada govor. Sta mi vi savetujete da uradim?
Hvala Vexy.
Upravo su nam uneli radni sto u stan, tako da je danasnji dan sav u duhu skole.
Sutra joj je rodjendan , puni 7 i ponasa se kao da sutra postaje bog zna kako dorasla.
Iskustvo iz tebe govori !
Eeeeeeeeeeee jedan je Goran V![]()
Vidim da ovde ima onih koji poznaju materiju vezanu za upis u prvi razred osnovne skole. Moze li mi neko odgovoriti ko je po zakonu duzan da testira ucenike pred polazak u skolu. Koliko je meni poznao to bi trebalo da bude u opisu radnog mesta pedagoga i psihologa u skoli u koju se dete upisuje. Ali sta ako je pedagog bolestan? Ko po zakonu moze da ga zameni u toj situaciji. Da li zaista to moze da uradi neka od uciteljica ili je ipak za to potrebno strucno lice u toj oblasti. Molim da mi neko pomogne oko ovog slucaja. Unapred hvala sirokom auditorijumu.
Немамо.ajmo Jovo nanovo
naredne školske godine polazi nova generacija đaka prvaka
mene čeka po drugi put da idem u prvi razred, odnosno treće put ako računate ono kad sam ja išla u prvi razred
bili smo na proveri sluha još u novembru
a sistematski pregled je zakazan već, tako da ja smatram da je trka oko upisa već počela
ajmo, ima li još roditelja budućih đaka prvaka
jel imate tremu kao i ja
jao deca nam porasla, kad pre![]()
Немамо.
Син је у првом, а близнакиње имају 4,5 година,броје до 10, знају да пливају, између две ватре, играју не љути се човече, домине и научио сам их да играју шах, углавном.
Јел треба још???