ИПХ ЗИЛОТ
Elita
- Poruka
- 21.356
Не постоји чистилиште... Директ идеш доле у муке ако живиш ко сотона на земљи...Sta mislite jel izasao od cistilista?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Не постоји чистилиште... Директ идеш доле у муке ако живиш ко сотона на земљи...Sta mislite jel izasao od cistilista?
Tri palme za gospodjuDosli ljudi sa po 1000 postova da meni kazu da sam trol. Pisem sta mislim, a to ako vam se ne svidja - odskakucite.
@Galadmanasijin Nisam, nazalost radila kod njega, ali nisam ni kod tvojih bugarasa kao ti, koji si trol u njihovu korist da nema kud.
to si ti napisao, onako iz stomakaЈагодина је најзадуженија селендра у Србији...
Ne interesujeme sta pricaju "bugarasi" i ostale ne-patriote.Tri palme za gospodju
Pa i Mira Skoric je bila na njihovoj svadbi, da li je ona silovatelj i pedofil? Mislim, cega je ovo dokaz?
Zamisli koliko je djubre bio, da niko o njemu lepu rec ne moze da kaze.Ljudi ... čovek se nije ni ohladio .. aman ...
Moji matorci u fazonu staaa, o Palmi???Zamisli koliko je djubre bio, da niko o njemu lepu rec ne moze da kaze.
lopurda...izdajnik...sve sto je radio, bilo je protiv drzave i gradjana,,,zao mi je, sto nije zavrsio na nekom srpskom Golom otoku ili okacen na Terazijama, kao kineski lampion za novu godinu..On i ostala udbaska djubrad, sa generalima JNAPa ono. Sloba jeste uspeo ono što ni ustašama nije pošlo od ruke: isterao je Srbe sa njihovih vekovnih ognjišta u Krajini, Slavoniji, Lici, Baniji i Kordunu.
Ipak je suludo nazivati ga ustašom. Prosto se njegovim vezivanjem za ustaško ime ne ostavlja prostor za ovo krajnje zlo ljudskog postojanja. Na taj način se ustaše rehabilituju.
kako nemože,evo ovaj kiriku a i još par njih ga ishvališeZamisli koliko je djubre bio, da niko o njemu lepu rec ne moze da kaze.
Да сачекамо да прође четресница?Ljudi ... čovek se nije ni ohladio .. aman ...
@Kerkyra , види шта човек каже о "узорном домаћину"Zato što ljudi neće da pričaju, zato što tu tužbe ne vrede, a mnogo je razloga. Ne napadam ga, niti koristim "teške" reči. Da li je opravdano ako ti kažem da je moja drugarica svojevremeno išla na razgovor za posao kod njega i nije ga dobila zato što nije želela da ispuni "uslov"? Dalje neću o tome.
То је поган једна.Palma, poznati biznismen iz jagodinske mahale...povlacio genijalne poteze...ugalj prodavao drzavnim firmama, na casnu titovu pionirsku rec...tako je prodavao i Vojsci Srbije, JNA i pstalim drzavnim parazitima...neki vojni predstavnik, jednom prilikom je izjavio...gospodin Markovic, dao nam je na odlozeno placanje, a nije trazio nikakve garancije...u ime vojske, zahvaljujemo se, na njegovoj brizi i korektnosti..lud zbunjenoga, sa zaebancijama na racun srpskih gradjana
kod Palme, izgleda da je bio kao kod EpstajnaZnači o mafiozama, podvodačima, ratnim profiterima, ucenjivačima sme da se kaže istina tek kad se o'lade
Epstajna su procesuirali kad tad, dok je ovaj najopuštenije - umrokod Palme, izgleda da je bio kao kod Epstajna
sta mislis, da li je Palma snimao svoje goste...a mozda je tu i UDBA umesana...da tako nazovemo srpsku duboku drzavu, UDBA i udbaski potomciEpstajna su procesuirali kad tad, dok je ovaj najopuštenije - umro
Sigurno da jeste. Zato su ga i držali. Truloj UDBI u suštini odgovara ovakva pokvarena vlast da mogu da ih ucenjuju za svoj lični interes.sta mislis, da li je Palma snimao svoje goste...a mozda je tu i UDBA umesana...da tako nazovemo srpsku duboku drzavu, UDBA i udbaski potomci