Ukrašavanje torti, rođendanske torte

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Evo i ja da se malo pohvalim,bila sam vredna ove nedelje :)ovo je jedna od mojih torti .Pozdrav svim majstoricama:bye:
 

Prilozi

  • IMG_1727.jpg
    IMG_1727.jpg
    36,1 KB · Pregleda: 103
Ivana ja sam pre nekoliko dana dobila naručeni sedef iz eurowilta i stvarno je odličan,
inače cena je 5 eura za 15g. On se meša inače sa alkoholom i poprska se po torti iz kompresora. Ja inače imam malu električnu pumpu za poslastičare koju sam dobila iz Italije, ovde ih nisam videla da se prodaju, ona meni odlično odradjuje sve poslove oko bojenja, prednost u odnosu na kompresor je ta što je puno jeftinija od kompresora.
Neznam stvarno dali drugačije može kvalitetno da se nanese sedef na tortu.:bye:
 
U nedostatku kompresora sedef mozes da sipas na papir, pa da ga oduvas u pravcu torte ravnomerno (slicno kao sljokice). Mi smo kompresor sami napravili i sve nas je kostalo oko 4000din.

Sto se tice kombinacije masa-slag, veoma je bitno koja masa je u pitanju, jer nisu sve iste. Ja masu testiram tako sto stavim komadic u frizider ili razvucem parce mase, na njega stavim kasiku slaga, pa ostavim da odstoji, da vidim sta ce se desiti:D.
 
Posto su kompresori jako skupi, ja sam se snasla tako sto sam u radnji Dexyco kupila ,ali aerbrush za farbanje avio modela. Mali je i jako praktican a radi na male plinske boce koje isto kod njih nabavlja.. Ceo komplet je oko 1600din.
Pridruzujem se rodjendanskoj cestitki: Bela Rado zelim ti puno, puno predivnih torti, ljubavi, zdravlja i uspeha.:klap:
 
dobar dan svim ovim vrednim ženama zlatnih ruku...ja samo gledam vaše prelepe torte i ne mogu da se načudim koliko ste vešti..bravo za vas!
evo postaviću slike svadbenih torti,nisam ih ja pravila,uopšte nemam ni trunke veštine za torte,nego ovo su torte pravljene u Kuvajtu,pa možda neka od vas dobije nove ideje videvši ove....

http://img232.imageshack
[URL=http://imageshack.us][IMG]https://img113.imageshack.us/img113/4479/cid0d272ea6efd24b9fb9efqq1.jpg

http://img113.imageshack.
[URL=http://imageshack.us][IMG]https://img84.imageshack.us/img84/3527/cid3d9bc62d04a145069ee2no7.jpg

 
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back
Top