- Poruka
- 24.768
Nije vocni tart nego je PavlovaОво није Павлова него воћни тарт.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nije vocni tart nego je PavlovaОво није Павлова него воћни тарт.
У кекс још и сок од поморанџе, да није посно ставила бих јогурт@Наталија очи моје će to preciznije ali koliko sam zapamtila:
posna plazma
malo šećera
pekmez od kivija
žele bombone (srećom iseckane u blenderu)
malo margarina
Preko puding od vanile sa pekmezom od pomorandže.
Torta je posna.
ne razumem se ali mi zvuči kao legitimni odgovorNije vocni tart nego je PavlovaTesto za tart je drugacije, ova kora je od belanaca umucenih sa secerom i malo kukuruznog brasna, prelivena slagom i vocem. A pravim je u ovom plehu jer mi je na samom omotu pleha dosao i recept za Pavlovu.
E sad mi je laksene razumem se ali mi zvuči kao legitimni odgovor![]()
Pravim je cesto preko leta a u ovom plehu mi lakse. Ukus je isti.Сад, то уопште не личи на павлову, као да ја направим сендвич од кора и фила и кажем ово је реформ торта.
Koliko kora pečeš?Pravim je cesto preko leta a u ovom plehu mi lakse. Ukus je isti.
Mi ovo zovemo Lenja pita. Iako nije, znamo šta je ali s tim da nam se gušter zove Dragiša Gligorije, pita je dobro i prošla.
Ја га знам као масни колач са вишњама.Mi ovo zovemo Lenja pita. Iako nije, znamo šta je ali s tim da nam se gušter zove Dragiša Gligorije, pita je dobro i prošla.
То није лења пита. Лења пита прави се од масног теста са путером. Два слоја теста а између вишње.Mi ovo zovemo Lenja pita. Iako nije, znamo šta je ali s tim da nam se gušter zove Dragiša Gligorije, pita je dobro i prošla.
Jednu. Zaboravi, presli smo na lenju pituKoliko kora pečeš?
I da znas imam traumu od tebe kad god obarim brokoli pitam se sta bi elektrika rekla, jel dobro obareno :/Сад, то уопште не личи на павлову, као да ја направим сендвич од кора и фила и кажем ово је реформ торта.
Ja da zaboravim kada je jelo u pitanju? Šanse nema!Jednu. Zaboravi, presli smo na lenju pitu![]()
3 - 4 минута.I da znas imam traumu od tebe kad god obarim brokoli pitam se sta bi elektrika rekla, jel dobro obareno :/
Pa srećan ti imendan!Pogledajte prilog 1542973
danas mi imendan, ko je za slatkiše , izvolite