IvanBP
Zainteresovan član
- Poruka
- 271
Pa valjda se treba porediti sa bogatijima i uspešnijima od sebe a ne sa afričkim državama u kojima je pismenost na nivou 5 % populacije?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Prosečna plata u Rusiji u 2011. prešla granicu od 800 dolara - prema aktuelnom kursu NBS to je 73.600 dinara!!!
http://www.gks.ru/bgd/regl/b12_06/IssWWW.exe/Stg/d01/03-08.htm
Stvarno si me nasmejao do suza,da ne zivim u toj Rusiji i da je nisam obiso uzduz i popreko ja bih ti poverovao da da srbin zivi bolje.
Znas kako zivi prosecan srbin,kad ga pitas kako prezivi on ti odgovori pitanjem,kazi mi da ti kazem.
Evo ti primer Vlasnik vile Aleksandar u Orascu DR. MR. Olivera Karic Jovicic, sestra nasih biznismena karica i koalicioni partner Tome Nikolica
1. 9 meseci nedaje platu radnicima i to ne samo sad nego i za vreme prethodne vlasti,mada za vreme tadica bila je duzna 6 plata
2. i kad daje platu daje za 168 radnih sati,a kad je ljudi pitaju pa mi radimo i nedeljom i subotom bez odmora po 13-14 sati sta je sa tom razlikom,ona jednostavno odgovori,kome se nesvidja nek napusti.
3. kad ljudi napuste i dodju da traze neisplacene zarade,ona ima kaze nemoj da zovem Tomu Nikolica (majko moja,pa to nema ni u africi,da se ona poziva na predsednika da ne bi ljudima platu isplatila.
4. Dugovanja prema dobavljacima su enormna,knjigovodja zove DR. MR. (ometa je posto je na letovanju) i kaze joj da su dobavljaci ljuti i da ce prekinuti sa isporukama,a ona odgovara daj ovom ovoliko,onom onoliko itd. nek i njima bude danas bozic
5. Dugovanja prema javnom komunalnom preduzecu i elektrodistribuciji su katastrofalna,tj. milionska i mislim da posto je jedan od koalicionih partnera nece ni platiti,al ce zato da podignu cene na struju i ostalo da bi preko ledja naroda naplatili dugove koalicionih partnera,iako samo jedan od auta njenog sincica bi mogao da pokrije sve dugove prema radnicima i ostalima.
E ovko ti moj prijatelju zivi jedan prosecan srbin koji radi kod prosecnog koalicionog partnera.
To nije tačno. Jesi li ti skoro putovao kroz Srbiju? Naša predgrađa gde su kuće se CRVENE od cigle. 90 % nema urađenu izolaciju i fasadu. Koji će im to? Pa vidiš, smislili ljudi da treba i izolacija i fasada, ali ako ti misliš da ne treba onda dobro....
U Rusiji se zivi 10 X gore u proseku.
Ovo sto si ti rekao moze samo da kaze noko ko nije ocima video Rusiju ili je prozapadna budala. Treci razlog nevidim.
Pa valjda se treba porediti sa bogatijima i uspešnijima od sebe a ne sa afričkim državama u kojima je pismenost na nivou 5 % populacije?
Ja ipak mislim da se ti zezas,pa uskoro ce pola Srbije ziveti od kazana i socijale,a ti pricas kako su dobrostojeci. I to kuca sto ima 90% ih je sagradjeno do pocetka devedesetih.U poredjenju sa Rusima ili bilo kojim narodom izvan razvijenog zapadnog sveta i možda pojedinim arapskim zemljama većina Srba su dobrostojeći.
Nisi ti ni video unutrasnjost Rusije. Od 10 ljudi 9 su alkoholicari.
Stvarno si me nasmejao do suza,da ne zivim u toj Rusiji i da je nisam obiso uzduz i popreko ja bih ti poverovao da da srbin zivi bolje.
Znas kako zivi prosecan srbin,kad ga pitas kako prezivi on ti odgovori pitanjem,kazi mi da ti kazem.