Treba li ukinuti meso u Srbiji jer je tri puta skuplje nego u zemljama EU?

kih supermarketa poput Carrefour i problem je rešen.

Da vec sad su vecina supermaketi strani, a najjeftiniji je DIS koji je domaci.

Problem velikih marzi nece se tako resiti.

Srbi trebaju da idu u DIS i da nateraju prodavnice da snize cene, ali dok Srbin je previse fin da to radi nema nista, dok Nemcu nije sramota za Porseom da stoji pred diskaunt.

Glavni problem svih problema Srba je cista populizam svih strana, nema analize sta su pravi probleme, nego Vucic je kriv ili Vucic je super. Ili Rusi su krivi ili Amerikanci su krivi. A niko da kritikuje samog sebe.

Inace 3 puta jeftinije nije, meso je naprimer malo skuplje nego u Austriji.
 
Marketi su se navikli na velike marze, a i svaki strani koji dolazi nema razlog da menja.

Jer Srbin ide tamo gde je komfort a ne gde je jeftinije. Nemac radi drugacije ide po 3 prodavnice i kupuje sta je u tim marketima jeftinije. Ta opsesija Nemaca jeftine hrane je usla u sprdnju naroda u okolini, naprimer Francuza koji geldaju ko Srbi pa je tamo skuplje dosta nego u Nemackoj hrana.
 
Ako Nole može bez mesa a vrhunski je sportaš,zašto ne bi mogla Srbija?Zašto???Ne vidim razlog
Ноле уместо меса једе храну коју већина грађана себи редовно не може да приушти. Ђоле једе квалитетну храну јер има новаца а сиромашни грађани Србије једу канцерогене виршле, ћевапе пуне антибиотика, хормона, купују да се наједу а да што јефтиније прођу
 
Dešava se da je meso duplo skuplje i barem isto toliko nekvalitetnije. Mene sramota da tako nešto živimo u srbiji, u zemlji seljaka na brdovitom balkanu. Da su mi preci džabe ginuli a smradikali kradu i ubijaju glađu.
Kaже,опет нас посетила афричка Куга
+
кад се томе додају ове Акцизе од 01.Маја,
биће још скупље.
 

Back
Top