Владан
Buduća legenda
- Poruka
- 37.700
No free lunch.Zli japanci a posle nam dadoše one nove manove žute autobuse![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
No free lunch.Zli japanci a posle nam dadoše one nove manove žute autobuse![]()
Коме сте ви бацали цвијеће '41 у Загребу, којим страним трупама.Izgleda ste našli braću...
.
Nisu to strane trpe nego naši saveznici i prijatelji s kojima smo bili u istoj državi 1000 godina, strane trupe su u Zagreb ušle tek 1945.Kome ste vi bacali cvijeće '41 u Zagrebu, kojim stranim trupama.
Они користе људске фекалије за ђубрење њива и башта. Фуј. Надам се да Србија не увози купус из Јапана.Zli japanci a posle nam dadoše one nove manove žute autobuse![]()
ima tu dosta podmetnutih , provokativnih tema...........zna se od koga, pa ne treba se previse padati u nacionalisticku euforiju.Kada prošetam forumom i pročitam komentare dođem do zaključka : mrzimo Albance, Hrvate, muslimane, Ruse, Ukrajince, Izreal, Palestinu, Nato, poziciju, opoziciju, možda sam nešto propustila. Odakle tolika količina mržnje, bavljenje njome toliko da postane svrha nečijeg života ? Da li se to radi iz želje da se nešto promeni, da se nekome dokaže sopstveni kvalitet preko unižavanja, omalovažavanja drugih? Ne postoji rasprava u kojoj se ne poteže car Dušan, doseljavanje Srba, nebeski narod. Posećivala sam neke strane forume, ali nisam primetila da neki drugi narod toliko potencira na politici, istoriji , naciji, pa sam se zapitala jesmo li mi to zaglavili u nekom veku pa ne mrdamo dalje ?
Kada prošetam forumom i pročitam komentare dođem do zaključka : mrzimo Albance, Hrvate, muslimane, Ruse, Ukrajince, Izreal, Palestinu, Nato, poziciju, opoziciju, možda sam nešto propustila.
Koga i čega? Nigde nisam podržala ničiji govor mržnje, e sad što ti svaku kritiku upućenu na osnovu onoga što se radi po zemlji Srbiji doživljavaš kao govor mržnje, što imaš problem sa izraženom nacionalnošću i nazovi patriotizmom, to je već stvar razlike u tvom i mom poimanju idealne zemlje u kojoj bi trebalo da živimo. Tebi je već idealna a ja smatram da može i bolje. Tebi su svi u okruženju neprijatelji, a ja ne želim da živim u prošlosti i da svoju decu i unuke gajim na mržnji, jer od mržnje nema neke koristi. Moja deca znaju prošlost, da bi razumela budućnost a ne da bi se pravdala celog života tom prošlošću.Propustila si da se prisetiš da i sama lajkuješ govor mržnje koji se svodi na grube generalizacije i netoleranciju.
Koga i čega? Nigde nisam podržala ničiji govor mržnje, e sad što ti svaku kritiku upućenu na osnovu onoga što se radi po zemlji Srbiji doživljavaš kao govor mržnje, što imaš problem sa izraženom nacionalnošću i nazovi patriotizmom, to je već stvar razlike u tvom i mom poimanju idealne zemlje u kojoj bi trebalo da živimo. Tebi je već idealna a ja smatram da može i bolje. Tebi su svi u okruženju neprijatelji, a ja ne želim da živim u prošlosti i da svoju decu i unuke gajim na mržnji, jer od mržnje nema neke koristi. Moja deca znaju prošlost, da bi razumela budućnost a ne da bi se pravdala celog života tom prošlošću.
Neko ko za svaku izjavu ima link sa izrazito nacionalističkim stavovima, meni kaže da sam i stereotipna ? Aha, važiZnaš i sama kakve si gadarije lajkovala. Dakle, jedno podsećanje na to i odmah sleduje set sumanutih i jako ružnih kleveta i optužbi koje nemaju veze sa istinom. Niko mi u okruženju, niti u svetu nije neprijatelj i nikad nikoga nisam vređala na nacionalnoj osnovi iako sam sa pojedinim lažovima koje si ti podržavala imala čarki i raspravljanja. Čak šta više, prijavljujem uvredu na nacionalnoj osnovi svaki put kad je zapazim bez obzira da li neko vređa Bošnjake, Hrvate, Albance ili Srbe. Očito si navikla da saspeš munje i gromove na svakog ko ti uputi reč kritike.
Postoje samo dva razloga zbog kojih si otvorila ovu temu:
1. tvoj um zaista funkcioniše samo u klišeima, stereotipima i generalizacijama
ili
2. otvorila si temu sa jednom trapavom imitacijom autošovinizma sve zarad klikova i sa nadom da se će se dostići barem pedesetak stranica trućanja o svemu i svačemu
Neko ko za svaku izjavu ima link sa izrazito nacionalističkim stavovima, meni kaže da sam i stereotipna ? Aha, važiLajkujem sve ono što smatram normalnim pogledom na ono što se dešava oko nas, nisam zabila glavu u pesak i iskopavala intervjue, autore koji izrazito nacionalistički izveštavaju o svemu, već imam malo širi pogled od tebe , pa mogu da objektivnije uočim neke stvari. Moju objektivnost i samokritiku si doživela kao autošovinizam i na osnovu toga perfidno pokušala da provociraš, vređaš i slično, na šta nemam nameru da uzvraćam, jer za razliku od tebe, ja ne omalovažavam različitost u mišljenju niti potcenjujem sagovornika postavljanjem psihijatrijskih dijagnoza svaki put kad mi se ne svidi njegovo mišljenje. Temu sam postavila jasno, argumentovano a to kako ćeš je ti shvatiti zavisi od kapaciteta kojim raspolažeš.
Ma neka si ti i dalje čistokrvna Srpkinja koja brani svoj rod od ovakvih ''autošovinista i izdajica roda svoga''"link sa izrazito nacionalističkim stavovima"
Ma samo nek si ti i dalje tako zlatna, naivna, nevina, objektivna, samokritična, divna, prekrasna, tolerantna, psihički zdrava, argumentovana....
Ma neka si ti i dalje čistokrvna Srpkinja koja brani svoj rod od ovakvih ''autošovinista i izdajica roda svoga''očigledno se nikada nećemo razumeti jer si ti iskjlučila opciju da možda, ali možda i još neko ima prava na svoje mišljenje, osim tebe
![]()
Naravno da nisi tako direktno napisala, ali bez obzira što kritikuješ moju inteligenciju, imam je u dovoljnoj meri da shvatim tvoje suptilne provokacije. Inače, možeš napisati šta god želiš, to će pokazati tvoj kvalitet i način na koji doživljavaš druge koji ti se suprotstave nekim drugim argumentima. Kategorizacije na osnovu pisanja postova su ti specijalnost, svaki put se slatko nasmejem tvojim analizama ličnosti, na stranu tvoje ubeđenje o sebi, kao bogomdanom da nekoga analiziraš i neprikosnoveno iznosiš neke nebuloze o svima koji ne misle kao ti.To što si stavila u navodnike ja nikad nisam napisala. Nisu svi koji imitiraju autošovinizam, istinski austošovinisti. Ni za tebe ne mislim da si autošovinista, već da si nešto mnogo gore. Bolje da ne kažem šta jer će me banovati.
Naravno da nisi tako direktno napisala, ali bez obzira što kritikuješ moju inteligenciju, imam je u dovoljnoj meri da shvatim tvoje suptilne provokacije. Inače, možeš napisati šta god želiš, to će pokazati tvoj kvalitet i način na koji doživljavaš druge koji ti se suprotstave nekim drugim argumentima. Kategorizacije na osnovu pisanja postova su ti specijalnost, svaki put se slatko nasmejem tvojim analizama ličnosti, na stranu tvoje ubeđenje o sebi, kao bogomdanom da nekoga analiziraš i neprikosnoveno iznosiš neke nebuloze o svima koji ne misle kao ti.