Treba li ukinuti meso u Srbiji jer je tri puta skuplje nego u zemljama EU?

Pa što se onda javljaš i smaraš ja sam tu da uzbunim narod i skrenem pažnju na nepravilnosti. A ti mi se kačiš na svakom podforumu i spamuješ. To stvarno nije u redu.
Prvo tema je na politici. Drugo ti širiš ajde da budemo korektni pogrešne informacije. Kakvo uzbunjivanje? Misliš da narod ne zna kakvo je meso iz uvoza?

Autorska tema.
Treba li ukinuti meso u srbiji jer je cena tri puta viša nego u zemljama EU? A i kvalitet je isto toliko puta lošiji!

Treba li zabraniti loše i skupo meso?

Pogledajte prilog 1540651
Вучић и скоро сви у опозицији (једино Двери и Несторовић изузеци) су дно дна. Криминал и корупција не може бити гора, пропаганда како брину о Србима док потплаћени од тајкуна и осталих криминалаца пљачкају Србе. Вучић само чека да муслимани и Хрвати изјаве нешто антисрпско, то се дешава свакодневно и ето прилике да скрене пажњу од тајкунске и осталих криминалаца пљачке по Србији. Прави вођа би кратко осудио антисрпске изјаве муслимана и Хрвата али би му најважније било да искорени криминал у Србији. Док он држи говоре што дуже може о антисрпским изјавама муслимана и Хрвата а уствари га боли уво.

U svakom gradu imaju proverene mesare. E ali treba malo zavući ruku u džep. A ti gledaš najjeftinije.

Ко не уме да препозна свеже месо, не треба ни да га једе.

Ем имамо месаре, ем имамо трговинске ланце који имају сопствену производњу и прераду (Универекспорт на пример).

Back