Tumač snova

• Začetnik teme Začetnik teme SLOBODNA
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
joined.jpg

LOL

http://www.nydailynews.com/news/nat..._dead_in_mass_shooting_at_fort_hood_in_t.html

pochela sam da zaboravljam shta sanjam i da se nekih snova samo delimichno secam... to me nervira...
danas sam sanjala neka vrata, neke prostorije i hodnike, i stepenice... trazila sam neku sobu, stan, shta li vec, pa onda kao da imam prekid filma i zatim trazim izlaz odatle... na kraju stizem do vrata za koja znam da jesu izlaz van, ali stajem da skinem farbu s njih koja se odvaja prilichno lako, kao plastichni sloj il tako neshto... to shto sam skinula, a bilo je na vratima je bele boje... ono shto je ostalo ispod ne znam kakvo je... govorim da tu neshto nije u redu s bravom i da treba da se napravi, a moraju i da se ofarbaju vrata... i prilazi neki lik da pogleda i ja mu sluzim kao neki metar shta li, belezi ta vrata te kod moje glave, te kod mog ramena, skroz bzvz...:confused:

pochela sam da zaboravljam shta sanjam i da se nekih snova samo delimichno secam... to me nervira...
danas sam sanjala neka vrata, neke prostorije i hodnike, i stepenice... trazila sam neku sobu, stan, shta li vec, pa onda kao da imam prekid filma i zatim trazim izlaz odatle... na kraju stizem do vrata za koja znam da jesu izlaz van, ali stajem da skinem farbu s njih koja se odvaja prilichno lako, kao plastichni sloj il tako neshto... to shto sam skinula, a bilo je na vratima je bele boje... ono shto je ostalo ispod ne znam kakvo je... govorim da tu neshto nije u redu s bravom i da treba da se napravi, a moraju i da se ofarbaju vrata... i prilazi neki lik da pogleda i ja mu sluzim kao neki metar shta li, belezi ta vrata te kod moje glave, te kod mog ramena, skroz bzvz...:confused:

Jednom mi se desilo da sam znao da sanjam dok sam se budio i sto sam se vise rasanjivao tako mi je san isparavao iz glave i kad sam se probudio samo sam znao da sam nesto sanjao,a nisam imao pojma sta,ama nicega,bas nicega nisam mogo da se setim iako cvrsto znam da sam sanjao :eek:

:rotf: ja sam sinoc imala bas interesantan san... Sanjala sam da sam Milonija Cezonija, Kaligulina poslednja zena :eek: I njega sam sanjala, bas je bio neki neurozan ali simpicantan svetlo smedji lik. Secam se i Rima kako je izgledao i kako sam bila odevena i njega kako se sklupcao pored mene i kuka mi kako mu svi rade o glavi i nema mira :eek::think: i zaklala sam jednog debelog senatora zato sto mi je rekao da sam k*r*a i vredjao mi muza :dash: :zcepanje: San je bio toliko jasan, jak i u boji da mi je trebalo neko vreme kad sam se probudila, da shvatim ko sam :p pre nego sto cu se probuditi nesto mi je bilo u glavi kao poruka da sam sanjala period uoci atentata, taj dan ili dan pre. A on je kao predosecao pa je bio jako uznemiren. Odvratan osecaj. Pre nego sto cu se probuditi uhvatila sam ga za ruku (tacno se secam i prostorije i kako je bio odeven i gde je stajao... sve. Cak i senke u sobi.) i rekla mu da ce sve biti u redu. Ne znam da li sam pricala latinski ili srpski posto uopste ne shvatam kakve reci izgovaram samo ih razumem :eek:

Jel neko od vas sanjao nekad nesto tako? Ja takve snove sanjam bas cesto :)

malopre sam sanjala mnogo tezak san...
kao budim se i secam se da sam u snu hodala sa mladjim burazom uz neku stranu i pored nas u suprotnom pravcu prolazi konj braon boje, al onako svetlo braon, mnogo neka lepa boja... i ja razmishljam "konj je uspeh"...:roll:tu josh neki razgovor izmedju mene i buraza, zatim me drugarica drzi za prste od nogu pa ne mogu da se pomerim, stojim u mestu, i odjednom sam u njenoj kuhinji gde me pritiska cerka od te drugarice... pokushavam da se otrgnem od nje i kad sam uspela shvatam da je i to san...:roll:
onda zelim da ustanem, i tu neshto pipam po krevetu, kao dosta sam spavala, u sobi je vec mrak (a legla sam za dana) i hodam nekim uzasno teshkim korakom i ne mogu skroz ochi da otvorim...:confused:
u hodniku nema svetla, kapiram da je sijalica crkla, stizem do kuhinje, (tu trenutno stvarno nema svetla) i pokushavam da upalim lampu i onda shvatam da je i ta sijalica crkla...:neutral:
razmishljam kako sam negde u stanu videla rezervne i kako moram i onu u hodniku da promenim... i odjednom mi se o ochi opet zatvaraju, mislim da se opet vracam u san i uzasno me nervira shto ne mogu da se razbudim...:evil:
neshto me gushi, ja na silu pokushavam da otvorim ochi i ustanem... sve to chinim sa strashnim naporom, bezuspeshno... pomislim da sam dohvatila rukom neke vrachke i da sam zato tako nemocna, u istom momentu razmishljam kako je to neshto sigurno u kuhinji i da moram da izadjem iz nje...:eek:
jedva stizem do praga gde se obema rukama hvatam za mesta gde bi trebalo da su vrata...:sad2:
kad sam iskorachila iz kuhinje osecam ogromno olakshanje i otvaram normalno ochi... istovremeno sam desnom rukom zakachila neshto lepljivo kao zvaku i opet mi se spushtaju kapci...:(
hodam dalje tako poluotvorenih kapaka i ispred mene je neshto shto lichi na dasku za peglanje...
nije mi jasno kako sam ovo uspela da preskochim jer sve vreme u meni nema snage, jedva hodam i ne mogu da otvorim ochi...
peglu zadrzavam rukom jer je gotovo pala... zovem cerku od drugarice da je uzme glasom koji se jedva chuje... spushtam peglu nasumice na pod i kazem joj da je uzme i da mi da telefon jer moram da zovem nekog da mi pomogne...:think:
i onda otvaram ochi i vidim da sam u sobi gde sam spavala, josh uvek u krevetu i shvatam da sam sve sanjala... istog momenta sam ustala bojeci se da me ovaj san ne "povuche" josh jednom nazad...:neutral:

Evo jednog sna za koji mi se čini da nosi poruku ( samo ne znam koju ):

Svideo se meni neki skupoceni prsten i rešim ja da ga kupim. Tj. prvo ga naručim pošto se pravi i to za neke skupe pare. Kad ga dobijem ispostavi se da deluje sasvim obično tj. da je od nekog običnog materijala. Stavim ga na domali prst leve ruke. Ljudi me upozore da me je taj lik od kog sam naručio prevario. Ja ne znam šta da radim.

Pa možda da budeš oprezan u predstojećem poslovnom poduhvatu.

Inače sad već davno sam sanjao, kao neko mi u dvorištu ubacio maleno džakče koje se koprca...Uzimam džakčić u ruke i odvezujem,osećam da je nešto živo u njemu i da pokušava da izađe...Otvaram,kad vidim iskasapljenog belog goluba kome su odsečena oba krila,obe noge...I tu je kraj sna...

Da sanjao sam da sa iznajmio neku bednu sobu zbog studija u nekoj kao supi i gazda kaze imas tu i kompjuter,kao star je ali moze da se koristi,ja pridjem kompu uzmem onaj mis u ruku ono bio tako ljigav i topio se kao sapun,malo sam ga povukao i otkinuo se od kabla kojim je povezan s kompom...

Imao sam jutros veoma indikativan san, čak mi liči i na proročki. Ja na brodu i približavamo se kopnu. Međutim, nešto se desi i brod skrene sa rute. Mornari pokušavaju da se vrate na pravi kurs motanjem onog točka, al ne uspeva. Brod izgleda kao grad, ili barem naselje sa ulicama i parkovima. Jako je mračno i gomila ljudi luta...neki besni psi su rastrgli nekoliko ljudi. Ja tražim nešto ( ne sećam se šta, možda izlaz ).

Mislim da je ključno pitanje - KOJA JE TO SILA POMERILA BROD SA PRAVOG KURSA I NA ŠTA SE TO ODNOSI.

Moze li mene da kaze sta znaci moja 2 sna....

1. Sanjam u zoru, da mi je sadasnja djevojka sestra od tetke. Ja gledam djevojku a vidim sestru od tetke, ja se bunim ,ludim, kako to pa sad,nemoguce. I probudim se.
(i shvatim kakvu sam nebulozu sanja)

2.Ja sanjam kako se gledam u ogledalo i vidim kosa mi porasla i po vratu,e pa svasta,citav san,kako pa okle ona tu,bas gusta crna kosa po vratu

Ja vec par dana sanjam kako imam bebu ... I svaki put ne osecam nikakvu privrzenost prema bebi od 5-6 meseci, svaki put je drzim i iznenadjeno ravnodusna sam:confused: svaki put ne znam ko je otac i svaki put kao da se moja mama brine o njoj ... Vrhunac je bilo nocas kada sam sanjala svoj porodjaj, ali pukvalno svaki deo, s`tim sto nisam osetila neki znacajan bol, ali sam jasno videla krvave butine i svu onu proceduru nakon porodjaja ... Bebu su samo odveli:sad2:

Moram da kazem da se nikad nisam poradjala, niti sam bila trudna niti zelim trenutno bebu ... Ne znam cemu ovakvi snovi:dash:

Back