bvssv
Primećen član
- Poruka
- 756
sanjala sam da sam sela u pogresan bus
jel znaci to nesto?

jel znaci to nesto?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ja sam u subotu sanjala da sam rekla muzu da skuva jaje ( a jaje tamno golubije sive boje onako prosarano, kao kamenje na plazama) i kada sam kao usla u kuhinju vidim da se jaje okrenulo naopako, ispucalo bas na onom delu gde obicno odsecemo ljusku kad jedemo rovito, a pojavilo se belance pomalo i onda se kao naljutim na njega, jer ga nije sacuvao...
u nedelju sam sanjala da se nalazim unutar zidina nekog zamka, pustog i oronulog, a tu sam kao sa svojim verenikom /zove se isto kao moj muz i voditelj je, a gledali smo ga to vece pred spavanje pa eto logike odkud on/ i kao dogovaramo se kako cemo dekorisati sa puno cveca i kako ce sve biti lepo... ja ga pitam kako cemo se to vencati kad sam ja udata, a on kaze kako ce sve biti ok, na sta ja kazem nesto u fazonu da moj muz njega bas gotivi i da nema nista protiv njega (?!)... i kao izlazim iz tih zidina i shvatam da se taj zamak nalazi u pustinji i svuda naokolo beduini, goooooooomila njih, ali su svi u grupama i bucni su sami za sebe, jer se grupe medjusobno ne razumeju i ja provalim mog muza i mog ''verenika'' kako stoje u nekom redu ispred nekog improvizovanog kupatila/kao barake neke/ sa odecom preko ruku, jer hoce da se presvuku i lepo caskaju /a kao zna se za vencanje, jer svi ti beduini ustvari i spremaju nase vencanje, peru ves, kuvaju, spremaju.../ ,a ja provalim da sam nagai pokusavam da nadjem nesto da obucem, ali nigde nista, a svi se ponasaju kao da sam full obucena... na kraju odem kod njih dvojice i uzmem nesto odece, obucem se i probudim
![]()
btw. obe veceri bio pun mesec, a meni mesec u raku, nemam pojma ima li to ikakve veze...![]()
nisu rusevine nego onako, pust, oronuo, siv zamak...
a jel moze da znaci da se ja osecam prazno sa mojim muzem i da me je sramota ako bih se razvela?!
i bune me oni beduini koji prica svaka grupa za sebe, kao vavilon... jel to moze da znaci da sa mojim muzem lose komuniciram?![]()
p.s.tnx
ja se izvinjavam ako sam delovala zastrashujuce...![]()
nisi... mnogo je strasnije ono sto se meni sve vrzma po glavi i srcu...![]()
hehe ibm, nije ni sanjala bebu vec jaje...
tvoj san je mnogo neozbiljan... jer ja sam zmija, a ti si zaba, zaba...![]()
jaje. jaje... mozda treba da shvatim da sam kokoska?
mene u imb snu najvise kopka ona koleginica na bajsu...![]()