dragan2229
Zainteresovan član
- Poruka
- 114
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pochela sam da zaboravljam shta sanjam i da se nekih snova samo delimichno secam... to me nervira...
danas sam sanjala neka vrata, neke prostorije i hodnike, i stepenice... trazila sam neku sobu, stan, shta li vec, pa onda kao da imam prekid filma i zatim trazim izlaz odatle... na kraju stizem do vrata za koja znam da jesu izlaz van, ali stajem da skinem farbu s njih koja se odvaja prilichno lako, kao plastichni sloj il tako neshto... to shto sam skinula, a bilo je na vratima je bele boje... ono shto je ostalo ispod ne znam kakvo je... govorim da tu neshto nije u redu s bravom i da treba da se napravi, a moraju i da se ofarbaju vrata... i prilazi neki lik da pogleda i ja mu sluzim kao neki metar shta li, belezi ta vrata te kod moje glave, te kod mog ramena, skroz bzvz...![]()
Može li meni netko protumačiti san? Sanjala sam da šetam a tuda kuda sam prolazila bilo je jako puno jagoda i to crvenih, zrelih.dok sam tuda prolazila brala sam ih i jela. Mmmmmmm, mljac!
![]()
Moj san se vrteo oko osobe koju vec duze vreme ne mogu da izbacim iz glave/srca, a u snu mi se pojavila i karta br.7, ali mi se ne svidja sto je bila 7TREF?![]()
Jooj, nije to..mozda je trefish-vidish za sedam dana...![]()
Zasto? Mislite KADA?Pozdrav Helena....
Pitanje koje se provlaci a niko da ga postavi ovde.
Zasto sanjamo?
Ocekivala sam do sad Vas odgovor ...ali ako sam mogla do sad strpecu se jos..I jedno i drugo....