osnovni problem u ovom slučaju nije samo ko je počeo tuču već oko čega je izbio nesporazum jer da se radi samo o jednom popu kojije eto ustao na levu nogu tema ne bi imala smisla. postoje izbiljni problemi iza incidenta koje ti izgleda ne prepoznaješ
Naprotiv, apsolutno ih prepoznajem, samo NITI JEDAN JEDINI PUT NISAM CUO/VIDEO DA JE NEKO OD VERNIKA OSUDIO SKANDALOZNA PONASANJA SVESTENIH LICA. I dalje cekam!
kako se on obraća tebi to je njegov problem, možda čovek ima potrebu da se iskali na nekome, možda je imao loš dan, sveta mu vreme kozna, poenta je da ni ti nisi počeo miroljubivo, nekako si mu se namesti.
Otkud sad ja ispadoh kriv, kad sam sve vreme u defanzivi?! Pitao sam konkretno i korektno... Mozda je greska sto nisam okrenuo drugi obraz, kao vernici?... Ispalo je da prica ***** o postenju, jer je neko ko se proseravao nekoliko postova kao da je vernik u stvari pokazao svoje pravo lice...
uostalom, on smatra da smo mi niža bića, većina ateista misli da su vernici ograničeni, blagorečeno, niko tu nikome ne ostaje dužan, ja se uostalom oko toga već dugo ne potresam. navići ćeš,
Naprotiv, necu. NIKADA. Sem ako me neko ne porazi ARGUMENTIMA.